غذای سلف دانشگاه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MRA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : غذای سلف دانشگاه

بابا این همه میگفتین غذای سلف بده و اینا، منظورتون همین بود؟
غذا به این خوبی و خوشمزگی! من که از بس گرسنه میشم که اصن نمیفهمم بدیاشو. آغا آدم باید تو دانشگاه شکر کنه واسه همین غذاها هم.
حالا هی بگین ما سوسولیم!!
غذاهای ماهم اونطور که من میدونم(فقط 2وعده خوردم!!!) از400وخرده ای هس تا500 و خورده ای!
دقیقشو چن روز بعد میگم.
پردیس فنی دانشگاه تهران

بحث کافور شد باز؟ :))

+ جای مهسا خالی

به نقل از S@ene :
خیلی که نه ولی گرانتر از دانشگاههای دیگه است.تا قیمت رو چی حساب کنی... ادعا میکنن 10 تا 20 درصد از قیمتن تمام شده غذا رو از ما میگیرن، در این صورت یعنی غذاهای ما برای دانشگاه 4تا6 هزار تومن تمام میشه. به این ترتیب جواب سوال شما ابنه: به هیچ وجه اینطور نیست
۱۰ تا ۲۰ درصد؟!!! خودشون که داران میگن ماکارونی به قیمت آزاد(۵شنبه ها) ۱۷۰۰ تومانه اگه ۱۰ درصد باشه که باید بدان ۱۷۰!
به نقل از twilight :
بابا این همه میگفتین غذای سلف بده و اینا، منظورتون همین بود؟
غذا به این خوبی و خوشمزگی! من که از بس گرسنه میشم که اصن نمیفهمم بدیاشو. آغا آدم باید تو دانشگاه شکر کنه واسه همین غذاها هم.
حالا هی بگین ما سوسولیم!!
غذاهای ماهم اونطور که من میدونم(فقط 2وعده خوردم!!!) از400وخرده ای هس تا500 و خورده ای!
دقیقشو چن روز بعد میگم.
پردیس فنی دانشگاه تهران
موافقم! فک میکردم خیلی بدتر از اینا باشه!

دانشگاه اصفهانم خیلی بد نیست غذاهاش فقط بعضی وقتا کارای عجیب میکنن مثلا شام جوجه کباب میدن روز بعدش ناهار چیزی به اسم شویدپلو یا شویت پلو من که حتی بوشو نتونستم تحمل کنمو سوسیس خوردم :-L :-L :-L
مام 5شنبه شام و جمعه صبحونه و شام و شنبه صبحونه نداریم فکر کنم

از بس کافور پر میکنن تو غذا روزی 10 ساعت میخوابیم باز هم خواب آلودیم

فک کنم به خاطر کافور بود، کلاسای بعد نهارو قشنگ در حال مرگ بودم.
کاش نمیگفتین تو غذا کافور میریزن. آدم میلش نمیکشه بخوره. :(

به نقل از BlackTG :
از بس کافور پر میکنن تو غذا روزی 10 ساعت میخوابیم باز هم خواب آلودیم
به نقل از فهــیم :
فک کنم به خاطر کافور بود، کلاسای بعد نهارو قشنگ در حال مرگ بودم.
کاش نمیگفتین تو غذا کافور میریزن. آدم میلش نمیکشه بخوره. :(
کلا ناهار آدمو سنگین میکنه..من امروز ناهار رو از بیرون ماکارونی خوردم بازم خوابم میومد!!!!!

به نقل از بره ناقلا :
کلا ناهار آدمو سنگین میکنه..من امروز ناهار رو از بیرون ماکارونی خوردم بازم خوابم میومد!!!!!
ما سر کلاس های صب هم چرت میزنیم با این 10 12 ساعت شبش خوابیدیم رگمونو بزنن کافور میزنه بیرون

• لایک
امتیازات: nnn

به نقل از BlackTG :
ما سر کلاس های صب هم چرت میزنیم با این 10 12 ساعت شبش خوابیدیم رگمونو بزنن کافور میزنه بیرون
بابا دیگه اینقدر مساله رو نپیچون
میریزن ولی نه تا این حد!

غذاي دانشگاه اصفهان خيلي خوبه!من احساس کافورهم نکردم!
اصولاهم کلاساي بعدناهارخودشون خواب آورن!

ما ها فقط ناهار رو تو سلف ميخوريم شامم نميخوريم تو خوابگاه، خوابمونم كافيه اما عجيب خوابمون ميگيره سر كلاسا :-؟

غذاهاي سلف ما هم خيلييييييي خوبه....
بعد کلاسا انقدر خسته ميشيم که همه ميژرن سلف
اصن ي وضي!

ما هر سه وعده صبح ظهر شب غذا داریم(حتی روزای تعطیل).ناهار و شام2نوع غذا هس که میتونیم یکی رو انتخاب کنیم.به خاطر همین صف طولانی نداریم.در ضمن ما برای غذا و خوابگاه و کتابهامون(که زبان اصلی هستن و قیمتشون اگه تو بازار پیدا کنید همه بالای100هزار تومن هستن) هیچ پولی پرداخت نمیکنیم که هیچ حقوق ماهانه داریم و با شرایط معدل دیپلم یا رتبه کشوری800000تومن یا 1200000تومن میدن.چه میکنه این صنعت نفت.

به نقل از میعاد :
ما هر سه وعده صبح ظهر شب غذا داریم(حتی روزای تعطیل).ناهار و شام2نوع غذا هس که میتونیم یکی رو انتخاب کنیم.
اکثر جاها دو نوع غذا میدن !

به نقل از میعاد :
ما هر سه وعده صبح ظهر شب غذا داریم(حتی روزای تعطیل).ناهار و شام2نوع غذا هس که میتونیم یکی رو انتخاب کنیم.به خاطر همین صف طولانی نداریم.در ضمن ما برای غذا و خوابگاه و کتابهامون(که زبان اصلی هستن و قیمتشون اگه تو بازار پیدا کنید همه بالای100هزار تومن هستن) هیچ پولی پرداخت نمیکنیم که هیچ حقوق ماهانه داریم و با شرایط معدل دیپلم یا رتبه کشوری800000تومن یا 1200000تومن میدن.چه میکنه این صنعت نفت.
عزيز دلم كتابهاي زبان اصلي اكثرا تو بازار هست با قيمت ٣٠-٤٠ تومن خيلي جوگير نشو!!
همه جا هم غذا دو نوع هستش!

به نقل از Ali pasha :
عزيز دلم كتابهاي زبان اصلي اكثرا تو بازار هست با قيمت ٣٠-٤٠ تومن خيلي جوگير نشو!!
همه جا هم غذا دو نوع هستش!
بچه جوگیر نشدم میدونم که میگم.شیمی ما فقط یه توزیع کننده داره.اگه قیمتشم سرچ کنی میبینی 2جلدش 40دلار قیمتشه.مثلا برا چی باید الکی بگم مگه دانشگاه مال بابامه.بعدم مگه من گفتم فقط اینجا 2 نوع غذا میدن که همه برا ما غیرتی شدین حالا؟

منم داداشم صنعت نفته
خداييش دانشگاه نيست هتل5ستارس!غذاهاتوپ کلاامکانات عالي!
قبول دارم

به نقل از میعاد :
هیچ پولی پرداخت نمیکنیم که هیچ حقوق ماهانه داریم و با شرایط معدل دیپلم یا رتبه کشوری800000تومن یا 1200000تومن میدن.چه میکنه این صنعت نفت.
بعد میگن انصراف ندن بچه ها!!!
دم صنعت نفتی ها گــــــرم!

به نقل از میعاد :
بچه جوگیر نشدم میدونم که میگم.شیمی ما فقط یه توزیع کننده داره.اگه قیمتشم سرچ کنی میبینی 2جلدش 40دلار قیمتشه.مثلا برا چی باید الکی بگم مگه دانشگاه مال بابامه.بعدم مگه من گفتم فقط اینجا 2 نوع غذا میدن که همه برا ما غیرتی شدین حالا؟
اصولا كتاب ها رو افست چاپ مي كنن كه قيمت خارجشون در نمياد
شما ترم اولي هنوز نمدوني چي به چيه!!
ارزش جواب تيكه دادن هم نداري :)

آقاي پاشاراست ميگن من داداشم ترم3نفته کل کتاباش مجاني بوده تاحالا!اونم چه کتابايي!گلاسه وزبان اصل!

Back
بالا