از رابطه بین ضریب رشد جمعیتی گربه های دانشگاه و میزان تغذیه از غذای سلفبه نقل از Mohammad+Java :از کجا میشه فهمید کافور داره یا نه؟
به نقل از مهدی صفری :گولمون زدن ، اول سال نسبتا خیلی خوب ، رفته رفته گند شد.
به نقل از !..Per$iaNboY..! :روال کلی همینطوریه مهدی جان، اول سال که ورودی ها میان واسه ورودی ها کیفیت غذا یکم بهتره، بعد رفته رفته مث قبل میشه... شام هم افتضاح میشه ... :)
به نقل از Milad.R :آقا به دخترا كافور نميدند؟ چرا تبعيض جنسيتي آخه؟؟
-------------------
خداييش غذاش اينقدرا كه ميگيد بد نيست بابا.
جريان سوسك چيه؟؟!
به نقل از straight A :از کجا میشه فهمید کافور داره یا نه؟
چیه سلف عالیه دقیقا؟!به نقل از CrazyBõy :از رابطه بین ضریب رشد جمعیتی گربه های دانشگاه و میزان تغذیه از غذای سلف
--
سلف ما که خیلی خوبه خیلی عالیه ! البته میگن از امسال اینطوری شده !
تمیزیشبه نقل از marziye.s :چیه سلف عالیه دقیقا؟!
به نقل از CrazyBõy :تمیزیش
--
اولاش انصافا خوب بود نمیدونم چرا یهو اینطوری شد !
به نقل از The Sustainables :كافور توي غذاي دانشجو ها هس دختر پسرم نداره عاقا
اين به خاطر يكسري از مسائله كه متاسفانه در برخي از خوابگاهها ديده شده و بعنوان يك راه حل توسط مديران داخلي اتخاذ ميشه و شدت و ضعفش هم بستگي به مديريت دانشگاه داره اصلاً يك قانون كلي نيست و طعم غذا خود گواه اين است
اينكه مصرف اين ماده اينقدر كه ميگن بد نيست چون ميزان استفاده اين ماده توي يك حجم بالا اونقدر نيست كه بخواد آسيب جدي بزنه در ضمن اينكه غذاي دانشگاه فقط يك وعده است . من شنيدم كه توي برنج اين ماده ريخته ميشه و تو آب سرد حل ميشه که بعضیام میگن ماست دانشگاه نخوریدو از این حرفا .......نگران نباشيد بعضي وقتها بعضي از كارها اقتضاي شرايطه بزرگش نكنين بعد از دوران دانشجوييمون هم چيزهاي بهتري رو یادمون میمونه نه غذاي بد سلف سرويس و يا مشكلات ديگه رو اين نيز بگذرد.................
.
به نقل از !..Per$iaNboY..! :دقیقا خود کافور نیست، من از یه سری داروساز پرسیدم یک ماده ی دارویی دیگه ست که به غذا اضافه میشه، که یه مقدار اثرات جانبی و منفیش از کافور کمتره چون کافور برای معده پوست و مو ضرر زیادی داره، ولی این ماده یکم مشکلاتش کمتره، ولی تا اون جایی که من میدونم غذای دخترا با پسرا فرق داره و این ماده رو نداره، یا اگه واسه دخترا هم داره روی اونا اثری نداره، چون ما که غذای سلف رو میخوریم به شدت خواب آوره و سنگین کننده! به سختی میشه جلوی خواب بعد غذا مقاومت کرد... که هرچی ترم اولی باشی یا اوایل ترمت باشه این اثرات رو بیشتر حس میکنی اما زمان که بگذره بدن یه مقداری عادت میکنه و بهتر میشه اوضاع...
ماست هم که واسه ما امکان نداره همچین ماده ای داشته باشه چون ماست کارخونه س :)