• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اطلاع والدین از نمره های ضعیف

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اطلاع والدین از نمره های ضعیف

هر روز که امتحانام رو می دادن اگه نمرمو بد شده بودم به نمرم اضافه میکردم بعد می گفتم ;D
یه روز از مدرسه اومدم دیدم مامانم عصبانیه نگو نمره هام رو پیدا کرده و اماده باش برای دعواست :-ss :-ss

به ما كارنامه نميدن امسال ;D

به نقل از راضيه :
به ما كارنامه نميدن امسال ;D
مگه سوم نیستی؟ پس چی میدن؟ شکلات؟

کاملا بستگی به پدر و مادر و شناختشون نسبت به شما هم داره

معمولا پدرو مادر ها فرهنگی(معلم،استاد،مدیر و غیره) با این قضیه کنار میان و سعی در کمک دارن

ولی در کل میشه گفت اینکه هر نمره ای رو بیایم به والدین گرامی گزارش بدیم یعنی:((بابایی، مامانی من نمی فهمم این نمره بده باید تلاش کنم،اومدم تا با توپ و تشر حالیم کنی :-& ))

گزارش کامل مال دبستان بود و بس B-)

به نقل از GCD :
مگه سوم نیستی؟ پس چی میدن؟ شکلات؟
هيچي نميدن پرسيديم گفتن كارنامه نميدن فقط اومدن گفتن اونايي كه دوست دارن كارنامه داشته باشن بيان اسماشونو بدن كه بهشون يه كارنامه كاغذي ميديم(دلبخواهي)
ما نمره هامون رو تو سايت مدرسه ميتونيم ببينيم اونم فقط نمره ها معدلو اينا رو ديگه خودمون حساب ميكنيم كه اونم خيلي ها هنوز نرفتن نگاه كنن اكثر والدين هم سايتو نميدونن
من خودم به شخصه به مامانم گفتم معدلم حدودا هجده و نيمه همين

به نظر من لازم نیست که والدین از همه ی نمرات اطلاع داشته باشن ! فقط اینکه به طور کلی بدونن بچه‌شون در چه سطحیه ، کافیه .

خود من اصلاً به خانواده‌م نمیگم امتحان دارم ! چه برسه به اینکه ریز نمراتم رو هم بهشون بگم ! ;D
اما اگه ازم نمره ای رو بپرسن ، دروغ نمیگم ... راستش من این جوریم که میخوام مادر/پدرم بدونن که وقتی درس نمیخونم و به کارای دیگه مشغولم ، وضع درسی‌م چه جوریه ... ولی نه به طور دقیق !
نمیخوام دلشون خوش باشه که وضعم عالی و بیسته و هیچ مشکلی ندارم ؛ ولی بعدش یهو گندش درآد ! :-" ;D
البته خب این رفتار من که اگه پایین ترین نمره‌م رو هم ازم بپرسن ، بهشون میگم ، به خاطر اینه که هیچ وقت منو به خاطر نمره ی کم سرزنش نمیکنن و فقط یه سری نگرانی معمولی نسبت به من دارن ... اصلاً پیش نیومده که نمره براشون ملاک باشه !
منو به خاطر نمره های بالام تشویق میکنن ؛ اما به خاطر نمره های پایینم تنبیه نمیکنن و بیشترین چیزی که ممکنه از نگرانی‌شون نسبت به من بروز بدن ، اینه : " این نمره‌ت واسه این بود که هیچی نخوندی ! بی انصاف نباش ! [-( " ؛ و چون هیچ وقت اعتراض چندانی به نمره هام نمیکنن ، همین که یه همچین جمله ای رو میگن ، تأثیرش روی من به اندازه ی یه دعوای جانانه‌س ! ;D
به نظرم نیازی نیست که پدر/مادرا انقد به خاطر یه نمره داد و قال راه بندازن و اعتماد به نفس بچه رو هم ازش بگیرن ! البته خیلی هم نباید نسبت به وضعیت بچه‌شون بی اعتنا باشن !
من خودم نیازی به تشر زدن ندارم ؛ حتی وقتایی که درس نمیخونم ، یه نگرانی ، هر چند کمرنگ رو احساس میکنم و نمره های پایین ، برام حکم یه سیخونک رو دارن که بیشتر حواسم رو جمع کنم !

• لایک
امتیازات: N.M

نمره؟؟ یادمه دبستان که بودم به خاطر 19 هم کلی ناراحت میشدم! حتی در حدی که میترسیدم به مامانم بگم! حالا اومدم راهنمایی 16 هم بگیرم با کلی خنده میگم خدارو شکر کن 13 نشدم!! بعدم نمره بستگی به درسش داره! مثلا واس ریاضی 14 خوبه واسه زیست تا 16! انظباطم که آدم اصن باید کم شه! از 18 به بالا شرم آوره انظباط! تنها درسیم که 20 واسش خوبه قرآنه! ^-^

• لایک
امتیازات: mjz

من که مامانم نمرمم کم شه چیزی نمی گه
اما من کلا بهش نمیگم ;D
میگم افتخار کنه که دخترش زرنگه :P

• لایک
امتیازات: *M.M*

مامان بابای من اصلا کاری ندارن.
میگن آینده ی خودته برای ما که درس نمی خونی

همه ی ما اینقدر از این نمره های خوب و بد گرفتیم و همشون گذشته
من اصلأ سر نمره با کسی بحث نمیکنم ...... چه مامان و بابا ...... چه معلم گرامی =)) =)) =))
اگه خودم از تلاش خودم راضی باشم همه چی حله ;) ;) ;)
ولی اگه خودم از خودم راضی نباشم ..... دیوونه میشم :(( :(( :((

Back
بالا