panther کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,428 امتیاز 1,123 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان رشته دانشگاه پزشکی 2011/1/29 #31 پاسخ : اکولوژی ببین! سوالو کامل گفتم! مبهمه واسم که شیره بچه هرو چیکار میکنه! دوستان دیگه هیچ نظری ندارند؟؟؟؟؟ [-(
پاسخ : اکولوژی ببین! سوالو کامل گفتم! مبهمه واسم که شیره بچه هرو چیکار میکنه! دوستان دیگه هیچ نظری ندارند؟؟؟؟؟ [-(
ma(-)Dye کاربر فوقحرفهای ارسالها 752 امتیاز 135 نام مرکز سمپاد فرزانگان(1) شهر کرج رشته دانشگاه آدم از فرداش خبر نداره که! 2011/1/29 #32 پاسخ : اکولوژی نفس کــــــــش حوزه تخصصیه ما! وقتی نر بچه شیر های نر های دیگرو میکشه، چرا ماده نمیاد اون مرده هارو بخوره، که وقتی ضرر کرده با مرگ بچه هاش، حداقل یه مقدار کمی از اون ضرر کم بشه؟ حله؟ پوزخند کلیک کنید تا باز شود... خب دقیقا توی کتابم نوشته که همینو نمیدونیم چرا کتاب نمیدونه گیر دادی به داداش من مظلوم گیرش اوردی؟ مامانه اوقش میگیره بخوره
پاسخ : اکولوژی نفس کــــــــش حوزه تخصصیه ما! وقتی نر بچه شیر های نر های دیگرو میکشه، چرا ماده نمیاد اون مرده هارو بخوره، که وقتی ضرر کرده با مرگ بچه هاش، حداقل یه مقدار کمی از اون ضرر کم بشه؟ حله؟ پوزخند کلیک کنید تا باز شود... خب دقیقا توی کتابم نوشته که همینو نمیدونیم چرا کتاب نمیدونه گیر دادی به داداش من مظلوم گیرش اوردی؟ مامانه اوقش میگیره بخوره
HHH لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,765 امتیاز 5,482 نام مرکز سمپاد مدرسه شهر کرج 2011/2/2 #33 پاسخ : اکولوژی داداش به دادم رسیدی این مریم گیرم آورده بود! حالا سوال جدید بپرس از فصل جنگ و زور آزمایی مخصوصا
پاسخ : اکولوژی داداش به دادم رسیدی این مریم گیرم آورده بود! حالا سوال جدید بپرس از فصل جنگ و زور آزمایی مخصوصا
amir.mr کاربر فوقحرفهای ارسالها 650 امتیاز 1,330 نام مرکز سمپاد طلايه داران شهر اهواز مدال المپیاد زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D دانشگاه شهيد بهشتي رشته دانشگاه پزشكي 2011/2/6 #34 پاسخ : اکولوژی الان یه سوال اسای برای من پیش اومد: یعنی بحث اکولوژی(به اون عظیمی)توی دوصفحه نسخه اش پیچیده شد و رفت؟
پاسخ : اکولوژی الان یه سوال اسای برای من پیش اومد: یعنی بحث اکولوژی(به اون عظیمی)توی دوصفحه نسخه اش پیچیده شد و رفت؟
Your feline کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,075 امتیاز 17,661 نام مرکز سمپاد فرزانگـان شهر شهرستان سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه ایران رشته دانشگاه پزشکی 2011/2/6 #35 پاسخ : اکولوژی یعنی این تعریف شما از بوم شناسی همون " بررسی رابطه موجود زنده با محیط اطراف " هست ؟!