مقایسه ستارگان فوتبال

• شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم
پاسخ : مقایسه ستارگان فوتبال

به نقل از Spammer :
بیایم ستاره های تمام پست ها رو مقایسه کنیم. :-" خب الان دفاع ها چپ ها یا هافبک دفاعی ها اصلا دیده نمیشن :-" :-<
مقایسه لمپارد و جرارد هم خیلی خوبه :-?
فکر خوبیه ها :-?
بله دفاع چپ ها :D و هافبک دفاعی ها خیلی مهمن ولی هیچ وقت دیده نمیشن :rolleyes:
دروازه بانا هم هستن 8-> که همیشه مظلوم واقع میشن،بیشتر از همه :-<

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از amir h :
منم همینو میگم دیگه
اون 4 تا که گفتمو با هم مقایسه کنیم
منم موافقم! ژاوي، پيرلو، جرارد، لمپارد!
بعدشم بريم سراغ دروازه بانا! لبته دروازه بان كه فك كنم شكي وجود داشته باشه كه كي بهترينه!! 8-> P:>

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

خب اسکولز هم اضافه کنید!!!

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از no one :
خب اسکولز هم اضافه کنید!!!

اسکولز یک نسل از اینا عقب تره :-" به شخصه زمان اوجش رو ندیدم :-"

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

همین سه سال پیش جلوی سیتی هت تریک کرد! درضمن هنوز عالی بازی می کنه!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Spammer :
اسکولز یک نسل از اینا عقب تره :-" به شخصه زمان اوجش رو ندیدم :-"
دقیقا :-"
دیگه فک کنم پایان این فصل جدا خداحافظی کنه
به نقل از no one :
همین سه سال پیش جلوی سیتی هت تریک کرد! درضمن هنوز عالی بازی می کنه!
الان در حد اون 4 تای دیگه نیس،هس؟!
به نقل از fateme.RMA :
منم موافقم! ژاوي، پيرلو، جرارد، لمپارد!
بعدشم بريم سراغ دروازه بانا! لبته دروازه بان كه فك كنم شكي وجود داشته باشه كه كي بهترينه!! 8-> P:>
بعدش بریم سراغ هافبک دفاعی ها بعدش دروازه بانا
لزوما همه هم عقیده نیسن :-"

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

خب نظر من اینه که اول بگین کدوم یکی از این 4 نفر رو ترجیح میدین
شاید اصن نظرا به هم نزدیک باشه و جای بحث نداشته باشه (البته بعید میدونم!) :D
اگه جای بحث داشت شروع کنیم دیگه

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
خب نظر من اینه که اول بگین کدوم یکی از این 4 نفر رو ترجیح میدین
شاید اصن نظرا به هم نزدیک باشه و جای بحث نداشته باشه (البته بعید میدونم!) :D
اگه جای بحث داشت شروع کنیم دیگه
ایده خیلی خوبیه
خب من خودم میگم:ژاوی و پیرلو رو به جرارد و لمپارد ترجیح میدم،حالا جزئی ترش ژاوی یه برتری کوچیکی به پیرلو داره،بعدشم لمپارد بعد جرارد

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

خب مث اینکه نظرا خیلی فرق داره :))

من جراردو به همشون ترجیح میدم
بعد پیرلو
بعد ژاوی و لمپارد

دلایل فنی زیاد دارم ولی بیشتر دلیلم اینه که ژاوی و لمپارد زمان درخشششون ( چقدر ش!) همیشه تو تیمای غنی بودن و چه بسا اگه پیرلو و مخصوصا" جرارد تو تیمی با اون شرایط بودن n برابر نمایششون بهتر از اینی که هست میبودن!

• لایک
امتیازات: amnah

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

خب من مشخصا لمپارد رو به بقیه ترجیح میدم. :-"
اولین نکته در مورد لمپارد اینکه وقتی 27 ساله (فصل 2004-2005) و سی و یک سالگی (2009-10) بهترین عملکرد خودش رو داشته،
و خوب اگه موقعی که جوون بود، چلسی قوی تر بود، زودتر شکوفا میشد. :D
مهم ترین شاخصه لمپارد قدرت گلزنی بالاش هست که اماری که داشته برای یک هافبک فوق العاده س! زدن بیست و دو گل در یک فصل
تو انگلیس که حتی برای مهاجم ها هم کار سختیه.( برباتوف و توز دو فصل پیش که آقای گل شدند فقط 20 گل زدند!) و خب الانم پنجمین
گلزن تاریخ لیگ برتر هست. هوش بالا و قدرت تصمیم گیریش از بقیه ویژگی هاشه. :-?
از نظر من بعد از لمپارد زاوی قرار داره، مهم ترین ویژگیش هم مشخصا پاس های دقیق و خوبش هست. ژاوی خلاقیت زیادی داره و بخش عمده
ای از موفقیت بارسا و اسپانیا به خاطر ژاویه.
البته فکر کنم ژاوی افت شدیدی رو با توجه با افزایش سنش داره. :-??
بعد از ژاوی جرارد،بازیکن وفاداری به باشگاهش هست و خیلی وقت ها تک ستاره لیورپول بوده.اگر هم جز لیورپول تو تیم دیگه ای بود عملکرد
بهتری داشته.
آخرم پیرلو، برای این آخر قرارش دادم که خیای زود افت کرد و اثری از اون پیرلوی جام جهانی 2006 آلمان نبود. هر چند که فصل پیش
خیلی خوب به اوج برگشت و عامل قهرمانی یوونتوس و نائب قهرمانی ایتالیا تو یورو بود.

reza.cr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
شیمی-فیزیک
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
برق

لمپارد یه خرده پستش فرق نمیکنه؟ ژاویو پیرلو و جرارد نفر چهارم مثلا ژابی آلونسو باشه بهتره نه؟
بهتره لمپارد با رایان گیگز و اینیستا و مثلا شوان اشتایگر مقایسه شه یا هر کس دیگه
حتی جراردم از 2006 به اینور پستش یه مقدار فرق کرده و مسئولیتاش

------------
حالا از بین اینا اول من پیرلو رو خیلی دوس دارم سبک بازیش پاس دادناش و اینکه خیلی خوب تیمو جمع میکنه حتی نحوه حرکتش با توپ خیلی قشنگه
هر وقت وسط زمین توپ بهش میرسه همه ازش پاسه گل میخوان دیده خیلی خوبی داره مسلما از این بازیکن
گل زنی زیادی نباید دید چون وظیفش گل زنی نیس

بعدش ژاوی فک کنم تنها ویژگی که داره و بقیه ندارن بازی تو یه فضای خیلی کمه و اگه بارسا رو بخوان از کار بندازن کافیه نذارن
پشت محوطه توپ به ژاوی برسه (این ماله 2009تا2011بود الان افت کرده :D)

جرارد x:فابرگاس گفته جرارد الگوی من بوده و این حرفا موفقیتای اروپاییه لیورپول فقط و فقط ب خاطر جرارد بوده
یه کاپیتان فوق العاده یه شوت زن عالی بازیسازیش در حد یه هافبک خوبه بعد از اینکه یه خرده جلوتر اومده
گل زنیاش بیشتر شده بهتره با لمپارد مقایسه شه البته

اسکولز 8-> x:حرفی درباره اسکولز نمیزنم

MePeR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

خوب هر کدوم از این 4 تا یه سری ویژگی دارن که در بقیه کمتر وجود داره !

× خوب یکم پستاشون هم با هم فرق میکنه ، مثلا پیرلو اکثرا هافبک دفاعیه و عقب بازی میکنه ، ولی اگه از نظر بازی سازی بخوایم مقایسه کنیم که صد البته ژاوی :-"
پاس های ِ خیلی دقیقش ، نادر بودن ِ پاسهای ِ اشتباهش ، خوب بازی رو باز کردن ، هوش بالایی که داره و ...

× بعدش من لمپارد رو بیشتر میپسندم ! بیشتر هم به خاطر ِ هوش ِ بالای بازیش ، چشم بسته پاس ِ گل میده :D
هم خصوصیت دفاعیش عالیه و جنگنده اس و هم تو حمله عالی کار میکنه

به نقل از Spammer :
مهم ترین شاخصه لمپارد قدرت گلزنی بالاش هست که اماری که داشته برای یک هافبک فوق العاده س! زدن بیست و دو گل در یک فصل
تو انگلیس که حتی برای مهاجم ها هم کار سختیه.( برباتوف و توز دو فصل پیش که آقای گل شدند فقط 20 گل زدند!) و خب الانم پنجمین
گلزن تاریخ لیگ برتر هست.

همه ی پنالتی های ِ چلسی رو لمپارد میزنه ، خیلی از گلاش پنالتی بوده ، در حالیکه تا اونجایی که یادمه برباتوف بدون پنالتی آقای گل شد !
ولی غیر از پنالتی هم خوب گل میزنه بازم ، و بهتر از ژاوی تو حمله ها شرکت میکنه !

× در وهله ی بعد من پیرلو رو قبولش دارم ! اونم به خاطر ِ قیافه ی مظلومش :D
نه ولی بعضی پاسهای خیلی عالی ئی تو عمق میده که مدافع ها جا میمونن !
ولی نکته منفیش اینه که پاس اشتباه زیاد میده ، آمار پاس اشتباها بالاس ، برعکس ژاوی !
مثلا ژاوی اگه مطمئن باشه توپش به یار خودی میرسه تو عمق یا گوشه میندازه ( غیر از پاسای 1 متریش :D)ولی پیرلو ریسکی میندازه ، خیلیاش نمیگیره ، بعضیاش که میگیره خوب میگیره !
ویژگی خوب دیگه ی پیرلو خصوصیت تدافعیشه که تو کار دفاعی هم خیلی خوب عمل میکنه !

× آخریشم جرارد ! :-"
از نظر اخلاقی خیلی قبولش دارم ولی از نظر فنی نه :D
من هر وقت بازیش رو میبینم احساس میکنم خیلی سنگین بازی میکنه :-? یا یه جورایی کنده !
جراردم آمار پاسای اشتباهش بالاس !
ویژگی مثبتش رو فقط تو قدرت شوت زنی و کارای تدافعیش میبینم !

+ ماها چقدر با هم ، هم نظریم ! 8->

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

آهان در مورد پنالتی های لمپارد :-" فقط 20 درصد گل هاش پنالتیه :-" مثلا تو همین لیگ انگلیس آلن شیرر که بیشترین گل رو زده هم 20 درصد پنالتی بوده :-" تدی شرینگهام نیز :-"
بیست و دو تا شش تا رو هم کم کنی میشه 16 تا :-" بازم عالیه :-"
پست لمپارد هم که الان هافبک دفاعی شده. :-?

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

خب چقدرم نفر اولایی که انتخاب کردیم تو تیمای مورد علاقمون نیستن :))

الان مقایسه ژاوی و پیرلو راحته چون تو یورو با هم بازی کردن و کلا" بازی تیماشونو زیاد دیدیم
بازی اول ایتالیا اسپانیا با این که من طرفدار اسپانیا بودم ولی تو خوابگاه 1 کل سر ژاوی و پیرلو داشتیم! و من نظر قاطعم بر این بود که پیرلو بهتره! و خب بازی رو هم که دیدیم! کل ایتالیا پیرلو بود...
بعد در مورد ژاوی میشه به من بگین که به جز پاس دادن چه توانایی شاخص دیگه ای داره؟
بعدم این که ژاوی هر وقت توپ بهش برسه خوب پاس میده! ولی اگه بازیارو با دقت میدیدید پیرلو شعاع هرکتیش از ژاوی خیلی بیشتره! یعنی هرجا که توپ هست میره تا بهش پاس بدن و بتونه بازی سازی کنه ولی ژاوی ساکنه!

در مورد جراردم این 2 سال بازیای لیورپول از تلوزیون ایران پخش نمیشد و البته جراردم تو این 2 سال افت کرده!
ولی قبلش مطمئنید بازیای لیورپولو میدیدید؟

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

فکر کنم بحث اون چهار تا تموم شد. :-? بریم سراغ دروازه بانا؟ :-"

• لایک
امتیازات: MePeR

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

بريم!

به نظرم بحثمون ميتونه رو كاسياس 8-> x:، بوفون، چك و با كمي چشم پوشي، نوير باشه!

من فكر ميكنم كاسياس فعلا بي چون و چرا بهترين دروازه بان دنياست! فقط تنها نقطه ضعفش خروج هاي نا مناسبه كه اونم در هر شونصد بازي يك بار اتفاق ميفته!
قدرت پنالتي گيري فوق العاده اي داره! نيمه نهايي يورو 2008 رو هنوز كاملا يادمه! 8-> 8-> تو خيلي بازيهاي ديگه هم خودشو ثابت كرده! مث فينال جام جهاني! 8->

ويوا كاپيتان ايكر! /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\

reza.cr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
شیمی-فیزیک
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
برق

چک بوفون کاسیاس ون در سار x:
خوبن؟
اول از همه بوفون قبل مصدومیتی که براش پیش اومد خیلی خوب بود بعد از چن وقت سریع برگشت
خیلی خوب توپ میگیره بازیای 2006 یادتون باشه خیلی خوب کار کرد خوب سیو میکرد واکنشاش خوبن
شوت گیره تک ب تک خوب میگیره بازی با پاش خوبه اما عالی نیس تو این 7-8 سال دروازبانی بهتر از بوفون سراغ ندارم

کاسیاس بهش که نگا میکنی فک نمیکنی دروازبان باشه قدش کوتاس اما خوب شوت میگیره خروجاش یه خرده ضعیفه
اما بازی با پاش خوبه تک ب تکای خوبیم گرفته خوب پیشرفت کرده این چن سال اما هنوز پشت سره بوفونه

ون در سار من خودم خیلی دوسش دارم یکی از شوتگیر ترین دروازباناس تو یونایتد غوغا کردسوتی هم میداد اما کم
از نظر بدنی ب خاطر قد بلندش خیلی خوب کار میکنه خروجاش خوبه بازی با پاش عالیه فک کنم با دوپا کار میکنه
تو اون سن خوب واکنش نشون میداد

درباره چک نظری ندارم :D :D

amnah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از AliRezA.☺ :
bartez بهترین دربازه بان دنیا.... کچل {-8
بارتز که عالی بود تو جام جهانی 2008 یه تئپ نگرفت،توپو قل میدادن حریفا سمتش فرانسوی ها ناراحتی گل خوردنشونو شروع میکردن!

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از رضا.د :
چک بوفون کاسیاس ون در سار x:
خوبن؟
اول از همه بوفون قبل مصدومیتی که براش پیش اومد خیلی خوب بود بعد از چن وقت سریع برگشت
خیلی خوب توپ میگیره بازیای 2006 یادتون باشه خیلی خوب کار کرد خوب سیو میکرد واکنشاش خوبن
شوت گیره تک ب تک خوب میگیره بازی با پاش خوبه اما عالی نیس تو این 7-8 سال دروازبانی بهتر از بوفون سراغ ندارم

کاسیاس بهش که نگا میکنی فک نمیکنی دروازبان باشه قدش کوتاس اما خوب شوت میگیره خروجاش یه خرده ضعیفه
اما بازی با پاش خوبه تک ب تکای خوبیم گرفته خوب پیشرفت کرده این چن سال اما هنوز پشت سره بوفونه

ون در سار من خودم خیلی دوسش دارم یکی از شوتگیر ترین دروازباناس تو یونایتد غوغا کردسوتی هم میداد اما کم
از نظر بدنی ب خاطر قد بلندش خیلی خوب کار میکنه خروجاش خوبه بازی با پاش عالیه فک کنم با دوپا کار میکنه
تو اون سن خوب واکنش نشون میداد

درباره چک نظری ندارم :D :D
ون در سارو منم خيلي قبولش دارم اما چون خداحافظي كرده به نظرم مقايسش نكنيم بهتره!
تو اين 7-8 سال؟!؟!؟ :O يورو 2008 يادت نيس كه چه جوري در برابر ايكر تحقير شد؟!؟!؟ 2006 واقعا حرف نداش! ولي اوجش همون موقع بود! به نظرم تو اين 2 سال يكم افت داشت ولي تو يوروي قبلي خوب كار كرد! هرچند فك كنم 7 تا گل خورد! (7 تا؟؟!؟) قدرت پنالتي گيري و عكس العمل رو تك به تك هاي ايكر خيلي بهتره!!

amnah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

در مورد دروازبان ها:
کاسیاس:با قد و قوارهی کوتاهش عالی کار میکنه،شوت هارو خوب میگیره،تک به تک گیریش فوق العادس،خروجاش بد نیس ولی اشتباهات بدی تو بعضی مواقع میکنه و جدیدا یاد گرفته زیاد خودشو واسه توپ گرفتن خسته نکنه!ولی در کل مثل یه معجزه میمونه زمانای حساس واسه تیم هاش مثل تک به تک هایی که تو فینال 2010 از روبن گرفت که هیچکس نمیتونست کار اونو بکنه.و در نهایت یه کاپیتان تمام عیار!

بوفون:دروازبان پر تلاش،با غیرت و با جذبه که همیشه عالی بوده شوت گیری هاش عالیه ، ضربات غیر منتظره رو عالی میگیره ولی به خاطر افت یووه تو این چند سال اخیر زیاد به چشم نیومد.

فن در سار:خیلی دیر به اوج رسید،ولی تو سن بالاش خیلی خوب بود ولی با بوفونو کاسیاس نمیرسه و زیاد بالا پایین داره بازیش!

والدر : کاملا موودیه،وقتی جو بگیرتش در حد لا لیگا توپ میگیره مثل بازیه اول سوپر گاپ پارسال که مثل چی توپای رئالی ها رو میگرفت و توپ ازش رد نمیشد ولی وقتی رو اون یکی موودش باشه میشه فاجعه.واسه همین زیاد قابل اعتماد نیس.

بالا