مقایسه ستارگان فوتبال

• شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع

amnah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : مقایسه ستارگان فوتبال

در مورد مقایسه بازیکنا بهتر نبود اینیستا و کاکا و لمپارد رو با هم و ژاوی و پیرلو و جرارد و گیگز رو با هم مقایسه میکردین.دلیل من یکی به خاطر سناشونه یکی هم به خاطر پست و سبکشون!

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

لمپارد سی و چهار سالشه ها :-" درسته بازیش خیلی خوبه و اینا :-" ولی سنش از اینیستا و کاکا هفت هشت سالی بیشتره :-"

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

فن در سار خدافظی کرده،بهتر نیس مقایسه ش نکنیم؟
توی پنالتی گیری که هیچ حرفی به نظر من نیس،فقط نویر /m\ (نیمه نهایی لیگ قهرمانان بازی بایرن و رئال)بعدم چک
در ضمن با توجه به سناشونم که حساب کنیم نویر از همه کم تجربه تره و هنوز خیلی وخ داره واسه درخشش
نقطه ضعفاشم یکی خروجاشن(بعضی وقتا البته)،یکی ضربه سرا،ولی از همه مهم تر بازی بازی با پاشه که اصلا تعریفی نی

بوفون کلا خییییلی رو بازی تیمش تاثیر گذاره،شوت های از راه دور رو که اصن نباید کسی جلوش بزنه،چون بدون شک میگیره کلا همه چیش عاااالیه و در بهترین سطحه ولی میشه گف بازی پاش ضعیف تر از بقیه مهارتاشه

کاسیاس،نمیشه گف ضعیفه تو پنالتی گرفتن،ولی عالی هم نیس،شوت گیریش عالیه،ضربه سر هارو خوب میگیره،تک به تک گیریش نقطه قوتشه ولی خروجاش اونقد تعریفی نی

چک،توی همه چی عااااااالیه،تنها نقطه ضعفشم ضربه های سره

یه چیزی که هس،اینه که کاسیاس عملکردش تو تیم ملی بهتر از رئاله،ولی مثلا چک و نویر عملکردشون تو باشگاهاشون بهتره(درمورد چک که دیگه هیچی اصن :-") بوفون هم عملکردش تو یووه و تیم ملی آنچنان تفاوتی با هم ندارن(شاید بشه گف تیم ملی یه ذره بهتره :-?)

به طور کلی،اینکه بیای رتبه بندیشون کنی خیییلی کار سختیه به نظر من ولی میشه گف بوفون و کاسیاس بعد چک بعد نویر،در حال حاضر البته

به نقل از amnah :
والدر : کاملا موودیه،وقتی جو بگیرتش در حد لا لیگا توپ میگیره مثل بازیه اول سوپر گاپ پارسال که مثل چی توپای رئالی ها رو میگرفت و توپ ازش رد نمیشد ولی وقتی رو اون یکی موودش باشه میشه فاجعه.واسه همین زیاد قابل اعتماد نیس.
والدز؟؟؟ :)) میشه توی مقایسه بدترین ها بررسیش کنیم :-"

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
فن در سار خدافظی کرده،بهتر نیس مقایسه ش نکنیم؟
توی پنالتی گیری که هیچ حرفی به نظر من نیس،فقط نویر /m\ (نیمه نهایی لیگ قهرمانان بازی بایرن و رئال)بعدم چک
در ضمن با توجه به سناشونم که حساب کنیم نویر از همه کم تجربه تره و هنوز خیلی وخ داره واسه درخشش
نقطه ضعفاشم یکی خروجاشن(بعضی وقتا البته)،یکی ضربه سرا،ولی از همه مهم تر بازی بازی با پاشه که اصلا تعریفی نی

بوفون کلا خییییلی رو بازی تیمش تاثیر گذاره،شوت های از راه دور رو که اصن نباید کسی جلوش بزنه،چون بدون شک میگیره کلا همه چیش عاااالیه و در بهترین سطحه ولی میشه گف بازی پاش ضعیف تر از بقیه مهارتاشه

کاسیاس،نمیشه گف ضعیفه تو پنالتی گرفتن،ولی عالی هم نیس،شوت گیریش عالیه،ضربه سر هارو خوب میگیره،تک به تک گیریش نقطه قوتشه ولی خروجاش اونقد تعریفی نی

چک،توی همه چی عااااااالیه،تنها نقطه ضعفشم ضربه های سره

یه چیزی که هس،اینه که کاسیاس عملکردش تو تیم ملی بهتر از رئاله،ولی مثلا چک و نویر عملکردشون تو باشگاهاشون بهتره(درمورد چک که دیگه هیچی اصن :-") بوفون هم عملکردش تو یووه و تیم ملی آنچنان تفاوتی با هم ندارن(شاید بشه گف تیم ملی یه ذره بهتره :-?)

به طور کلی،اینکه بیای رتبه بندیشون کنی خیییلی کار سختیه به نظر من ولی میشه گف بوفون و کاسیاس بعد چک بعد نویر،در حال حاضر البته
ايكر پنالتي گير نيس؟!!؟؟!؟ :O :O :O :O اگه نوير به خاطر يك بازي نیمه نهایی لیگ قهرمانان بازی بایرن و رئال ميشه دروازه بان پنالتي گير، من 100 تا از اين بازيها بهت ميگم كه ايكر توشون پنالتي گرفته! مهم ترين و شاخص ترينشون هم نيمه نهايي يورو 2008!
اون بازي جدي ترين صحنه ي رقابت ايكر و بوفونم بود! هردوشون تو بهترين فرم بودن! و ديديم كه ايكر چه جوري 2 تا پنالتي رو گرفت ولي بوفون هر 4 تارو خورد!
نوير دروازه بان آينده داريه ولي هنوز خيلييييييييييييييييييييييي كار داره تا به سطح ايكر و بوفون و بهترين هاي دنيا برسه! (كلا من به علت تنفر زيادي كه از نوير دارم زياد علاقه ندارم ازش حرف بزنم! اينجام شرايط ايجاب ميكرد كه بگم! :-")
ايكر ضعفش فقط رو خروجاشه! البته قبول دارم كه تو تيم ملي خيلي بهتر از رئال كار ميكنه! :rolleyes: :rolleyes:

والدزو ميتونيم با ميثاق معمار زاده مقايسه كنيم! =)) =))

amnah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Spammer :
لمپارد سی و چهار سالشه ها :-" درسته بازیش خیلی خوبه و اینا :-" ولی سنش از اینیستا و کاکا هفت هشت سالی بیشتره :-"
لمپارد 32 سال هست و اینیستا 28 ساله و کاکا 30 ساله.ولی اختلاف سنی کاکا و لمپارد 1/5 ساله!

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

البته بازی ایتالیا و اسپانیا یورو 2008 یک چهارم نهایی بود. :-"

به نقل از amnah :
لمپارد 32 سال هست و اینیستا 31 ساله و کاکا 30 ساله.ولی اختلاف سنی کاکا و لمپارد 1/5 ساله!

لمپارد 34، اینیستا 28 و کاکا 30.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
ايكر پنالتي گير نيس؟!!؟؟!؟ :O :O :O :O اگه نوير به خاطر يك بازي نیمه نهایی لیگ قهرمانان بازی بایرن و رئال ميشه دروازه بان پنالتي گير، من 100 تا از اين بازيها بهت ميگم كه ايكر توشون پنالتي گرفته! مهم ترين و شاخص ترينشون هم نيمه نهايي يورو 2008!
اون بازي جدي ترين صحنه ي رقابت ايكر و بوفونم بود! هردوشون تو بهترين فرم بودن! و ديديم كه ايكر چه جوري 2 تا پنالتي رو گرفت ولي بوفون هر 4 تارو خورد!
نوير دروازه بان آينده داريه ولي هنوز خيلييييييييييييييييييييييي كار داره تا به سطح ايكر و بوفون و بهترين هاي دنيا برسه! (كلا من به علت تنفر زيادي كه از نوير دارم زياد علاقه ندارم ازش حرف بزنم! اينجام شرايط ايجاب ميكرد كه بگم! :-")
ايكر ضعفش فقط رو خروجاشه! البته قبول دارم كه تو تيم ملي خيلي بهتر از رئال كار ميكنه! :rolleyes: :rolleyes:

والدزو ميتونيم با ميثاق معمار زاده مقايسه كنيم! =)) =))
نگفتم که خوب پنالتی نمیگیره،گفتم نمیشه گف بهترین ویژگیش پنالتی گیریشه،ینی کلا نمیشه گف "پنالتی گیر"ه
نه به خاطر اون بازی فقط،کلا نویر هم پنالتی گیره هم پنالتی زن(که این دومی خیلی جالبه! :D)
بازی یک چهارم نبود؟ :-? بودا :-?
خب بوفون که اصلا پنالتی گیر نیس :-" حتی همون دوره اوجشم پنالتی گیر نبود
خب چون از اونا جوون تره،طبیعیه،تجربه تو دروازه بانی خیییلی مهمه
واقعا چرا تو تیم ملی بهتر از رئاله؟ :-? البته مدافعای اسپانیا بهتر از مدافعای رئالن ولی تنها دلیلش نیس به نظرم

جدا :-" میشه گف بارسا از زمان زوبی زارتا دروازه بان شاخ نداشته :rolleyes: :-<

amnah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از آیدا-ق :
بازیه سوپر کاپ پارسال رو یادت نیماد 7 تا سیو خفن داشت؟

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amnah :
بازیه سوپر کاپ پارسال رو یادت نیماد 7 تا سیو خفن داشت؟
الان با اون یه بازی رف تو مقایسه بهترین دروازه بانا؟!
در مقابل اون بازی 100 تا بازی هس که والدز توشون در حد تیر دروازه هم ظاهر نشده!

amnah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از آیدا-ق :
الان با اون یه بازی رف تو مقایسه بهترین دروازه بانا؟!
در مقابل اون بازی 100 تا بازی هس که والدز توشون در حد تیر دروازه هم ظاهر نشده!
نه اون یکی خیلی بازیا بوده که خوب بوده و بیشتر از بازیا ی خوبش بازیا بوده که بد باشه!

اون بالا من فقط واسه این والدز رو گفتم که تیمش این چند ساله خوب بوده و اونم بی تاثیر نبوده!ولی انگار مقایسه اشتباهی بود.

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

خداییش والدز حقش نیست تو بارسا باشه.

+حتی دروازه بان سومی تیم ملی هم خیلی واسش زیاده.خیلی سوتیاش زیاده.

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

دوستان من اشاره کنم اگه نویر واسه 1 بازی که شما ازش دیدید دروازبان خوب و آینده دار و پنالتی گیر شده میتونید نمایشای کاسیاسو تو سنین پایینم یادتون بیاد
اگه یادتون بیاد و بازیاشو دیده باشید بازیاش تو جام جهانی 2002 فوق العاده بود و 10 برابر نویری که الان به عنوان پدیده مطرح شده صدا کرد
مخصوصا" بازی با ایرلند که 4 تا پنالتی گرفت x:

بوفونم من به شخصه خیلی قبول دارم ولی به نظرم به دلایلی (بیشتر مصدومیتای زیادش) نتونسته در حد کاسیاس باشه

چک هم که کلا" یکی دو سال تمام فصلو تو اوج بود و کلا" افت و خیز زیاد داره

من رینا رو هم اضافه کنم که به نظرم خیلی دروازبان خوبیه :D

• شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

والدز که کلا تعطیله ! تو این همه سال هیچ پیشرفتی نداشته !
تو دروازه بان ها کاسیاس اصلا افت نداشته تا به این لحظه
نویر هم بسیار آینده داره

میعاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور-اهواز
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

موافقم به نظر منم والدز در حد بارسلونا نیس اصلا.با اینکه خودم یه بارسلوناییه دو آتیشه ام.

بالا