بررسی بیست و چهارمین المپیاد فیزیک [90-89]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sham!m.A
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بررسی بیست و چهارمین المپیاد فیزیک

دوستان! برادران! خواهران!
یه نکته ای رو مثل اینکه باید بگم!

این حرفی که من زدم درباره ی درصد 50، منظورم این نبوده که هر کی زیر 50 زد خیلی بده و اینا! اصلا! منظورم این بوده که فکر می کنم 50 درصد یه درصد بسیار خوبه برای کسی که میخواد خیالش از این بابت که مرحله یک رو خوب داده راحت باشه! منظور همین بوده و بس! البته با دوستان که صحبت می کردم، میگفتن از این پایین تر هم خوبه هنوز. در کل هر درصدی که زدید، اگه روی المپیاد وقت گذاشته باشید، 100 درصد مرحله یک رو قبول میشید. برای مرحله دو هم اگه اینجا درصد پایینی زدید، اصلا نباید امیدتون رو از دست بدید. تاثیر مرحله دو هفتاد درصده و این سی درصد.
موفق باشید همگی!

ﻣﻦ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﮕﯿﺪ ﺑﺎﻻﺗﺮﯾﻦ ﺩﺭﺻﺪ ﺗﻮ ﻋﻼﻣﻪ ﺣﻠﯽ ﭼﻘﺪﺭﻩ ؟
ﻭ ﺩﺭ ضمن ﺍﮔﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﮕﯿﺪ ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﻻﯼ ﺳﯽ ﻭ ﭘﻨﺞ ﺩﺭﺻﺪ ﺯﺩﻥ؟!

به نقل از arash_anish :
ﻣﻦ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﮕﯿﺪ ﺑﺎﻻﺗﺮﯾﻦ ﺩﺭﺻﺪ ﺗﻮ ﻋﻼﻣﻪ ﺣﻠﯽ ﭼﻘﺪﺭﻩ ؟
ﻭ ﺩﺭ ضمن ﺍﮔﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﮕﯿﺪ ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﻻﯼ ﺳﯽ ﻭ ﭘﻨﺞ ﺩﺭﺻﺪ ﺯﺩﻥ؟!
نميدونم به مولا وضع سال پاييني هامون رو!! كچل شدم اين چند روز! ~X( ~X(

yeki bege kaf vaghean chande?

به نقل از emad-n :
yeki bege kaf vaghean chande?
پارسال 15% بود،با توجه به اینکه سوالا واقعا آسون بودن، امسال که سخت تر شده احتمالا پایین تر بیاد!ولی تا اعلام نتایج نمیشه گفت چقدر!

به نقل از nima-m :
دوستان! برادران! خواهران!
یه نکته ای رو مثل اینکه باید بگم!

این حرفی که من زدم درباره ی درصد 50، منظورم این نبوده که هر کی زیر 50 زد خیلی بده و اینا! اصلا! منظورم این بوده که فکر می کنم 50 درصد یه درصد بسیار خوبه برای کسی که میخواد خیالش از این بابت که مرحله یک رو خوب داده راحت باشه! منظور همین بوده و بس! البته با دوستان که صحبت می کردم، میگفتن از این پایین تر هم خوبه هنوز. در کل هر درصدی که زدید، اگه روی المپیاد وقت گذاشته باشید، 100 درصد مرحله یک رو قبول میشید. برای مرحله دو هم اگه اینجا درصد پایینی زدید، اصلا نباید امیدتون رو از دست بدید. تاثیر مرحله دو هفتاد درصده و این سی درصد.
موفق باشید همگی!
ببخشید یه سوال فنی ؟ این 70 و 30 درصدی که گفتید برای همه المپیاداست مثلا زیست ؟ :(( :(( :(( :o :o :o :o

فیلممون نکن اینا چه ربطی دارن؟ ~X( ~X(

man kheili khoondam nemidoonam chera khoda nemikhad hijja be man hal bede:(

به نقل از ninja :
ببخشید یه سوال فنی ؟ این 70 و 30 درصدی که گفتید برای همه المپیاداست مثلا زیست ؟ :(( :(( :(( :o :o :o :o
نه، من فقط برای فیزیک میدونم اینجوری هست. ولی برای شیمی مثلا مطمئنم که اینجوری نیست. توی تاپیک زیست بپرس.

• لایک
امتیازات: ninja

من فکر کنم ک‌ف امسال ۱ رقمی‌ باشه...حول و هوش(با ه جیمی؟) ۸ و اینا!!! ;D

از کجا اینقدر مطمئنید؟

Http//:irysc.com
برين يه سر بزنين...

به نقل از Mozartine :
Http//:irysc.com
برين يه سر بزنين...

من تو مدرسه با بچه ها سر اون سایت (پاسخ نامه ای که یکی از کاربرا نوشته) دعوا دارم این جا هم باید سر و کله بزنم. فقط پاسخنامه ی باشگاه رو مد نظر قرار بدید. حتی اگر اشتباه داشته باشه چون در هر صورت از روی اون تصحیح میشه پاسخنامه ها.

به نقل از H O S E I N :
من تو مدرسه با بچه ها سر اون سایت (پاسخ نامه ای که یکی از کاربرا نوشته) دعوا دارم این جا هم باید سر و کله بزنم. فقط پاسخنامه ی باشگاه رو مد نظر قرار بدید. حتی اگر اشتباه داشته باشه چون در هر صورت از روی اون تصحیح میشه پاسخنامه ها.
پارسال فکر کنم باشگاه فقط برای شیمی پاسخ نامه داد. اگه از قبولیتون مطمئنید، وقتتون رو با گشتن دنبال جواب و ابن کارها تلف نکنید. بشینید قوی بخونید برای آینده.

به نقل از nima-m :
پارسال فکر کنم باشگاه فقط برای شیمی پاسخ نامه داد. اگه از قبولیتون مطمئنید، وقتتون رو با گشتن دنبال جواب و ابن کارها تلف نکنید. بشینید قوی بخونید برای آینده.

قبولی که خیلی برای من مهم نیست چون دومم . بیشتر میخواستم تو جو آزمون (و شرایط بد حوزه امتحانی) قرار بگیرم.

به نقل از H O S E I N :
من اینو واسه ک‌ف گفتم..اون پاسخ نام رو هم از توی وبلاگ" رده ب" زده بود اونجا،چقدرش درسته رو نمی‌دونم

به نقل از یک منبع آگاه ماکسیمم درصد امسال 50% بوده!
و کف احتمالا 5-6 خواهد بود!
;D

به نقل از saray :
به نقل از یک منبع آگاه ماکسیمم درصد امسال 50% بوده!
و کف احتمالا 5-6 خواهد بود!
;D
من نزدیک 70 درصد هم دیدم به شخصه. خودم هم 60 و خوردی زدم.

من یه نفرو میشناسم که 60 زده و همینطور شنیدم (معلم اتمی گفته و دوستم که اونجاست به من گفت) کف 10 درصده
اما هرچی باشه با بحث دربارش وقتتونو تلف می کنید .بی خیال اینها ~X(بشینید بخونید .
من که پارسال برای نجوم می خوندم از این وقت تلف کردنا داشتم و الان حسرت اون فرصتی که از دست رفت...
در کل بی خیال.... ;D ;D

فکر کنم دیدید اما اگه ندیدیدم بگم که باشگاه کلید مرحله اول تمام المپیادهای امسالو گذاشته .اگه جنبشو ندارید نبینید O0 O0
بابقیه پاسخنامه های توی اینترنت فرق داره ;D
برید تو سایت باشگاه است.من که بدجور زد حال خوردم ~X(

Back
بالا