nima-m
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی تهران
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- طلای فیزیک
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
پاسخ : بررسی بیست و چهارمین المپیاد فیزیک
دوستان! برادران! خواهران!
این حرفی که من زدم درباره ی درصد 50، منظورم این نبوده که هر کی زیر 50 زد خیلی بده و اینا! اصلا! منظورم این بوده که فکر می کنم 50 درصد یه درصد بسیار خوبه برای کسی که میخواد خیالش از این بابت که مرحله یک رو خوب داده راحت باشه! منظور همین بوده و بس! البته با دوستان که صحبت می کردم، میگفتن از این پایین تر هم خوبه هنوز. در کل هر درصدی که زدید، اگه روی المپیاد وقت گذاشته باشید، 100 درصد مرحله یک رو قبول میشید. برای مرحله دو هم اگه اینجا درصد پایینی زدید، اصلا نباید امیدتون رو از دست بدید. تاثیر مرحله دو هفتاد درصده و این سی درصد.
موفق باشید همگی!
دوستان! برادران! خواهران!
یه نکته ای رو مثل اینکه باید بگم!این حرفی که من زدم درباره ی درصد 50، منظورم این نبوده که هر کی زیر 50 زد خیلی بده و اینا! اصلا! منظورم این بوده که فکر می کنم 50 درصد یه درصد بسیار خوبه برای کسی که میخواد خیالش از این بابت که مرحله یک رو خوب داده راحت باشه! منظور همین بوده و بس! البته با دوستان که صحبت می کردم، میگفتن از این پایین تر هم خوبه هنوز. در کل هر درصدی که زدید، اگه روی المپیاد وقت گذاشته باشید، 100 درصد مرحله یک رو قبول میشید. برای مرحله دو هم اگه اینجا درصد پایینی زدید، اصلا نباید امیدتون رو از دست بدید. تاثیر مرحله دو هفتاد درصده و این سی درصد.
موفق باشید همگی!