- نام مرکز سمپاد
- شهید حقانی
- شهر
- بندرعــباس
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
بله...متاسفانه ایران شده کاسه لیسی و چاپلوسی...به نقل از ashkan-raessi :تو خيابون،تو تلويزيون و توي خيلي از جا هاي ديگه حرف از انتقاد و انتقاد پذيري ميشه،اما زياد به آن عمل نميشه.
يك مثال براتون ميزنم:داشتم توي پارك كنار مدرسه قدم ميزدم،ناگهان يك پسررو ديدم كه قبلا ديده بودمش و يكي دو سالي از من كوچك تر بود.
يك بستني دستش بود.بستني رو باز كرد و پوستش رو انداخت توي چمن هاي پارك!
من:سلام،آشغالي كه انداخته بودي رو بردار.
پسر:نمي خواهم.
من:گفتم آشغالي كه انداختي رو بردار
پسر:برنمي دارم،به توچه؟
من:اگر ذره اي تربيت خانوادگي تو وجودت بود،به حرفم گوش ميكردي
همين كه اين حرف رو زدم،پسره هماننديك گاو اسپانيايي به من حمله كرد(راستش از لحاظ بدني از او ضعيف تر بودم)
من فرار كردم ولي او از دور به من فحش هاي ركيك مي داد.
از اين مثال ها زياد است،اما به نظر من تا زماني كه چنين افرادي جزو نخبگان كشور باشند،واي به حال كشور!
اين مشكل انتقاد پذيري در ميان مسئولان هم وجود داره(آره ديگه همين پسر مذكور فردا يك پست ميگره و بيستا چاپلوس كه از سگ كمتر اند دورشو پر مي كنند،بعد هم فكر ميكنه كسيه)
مسلما ادم نباید به شخصی که نمیشناسه انتقاد دستوری م۳ شما بکنه اشکال اول از شما بوده که اینکارو کردین و به شخصی که نمیشناسین دستور دادین که بردار البته رفتار ناشایست اون هم مورد توجه هست اما اول باد یاد بگیریم انتقاد سازنده چگونه انجام میگیره؟به نقل از ashkan-raessi :تو خيابون،تو تلويزيون و توي خيلي از جا هاي ديگه حرف از انتقاد و انتقاد پذيري ميشه،اما زياد به آن عمل نميشه.
يك مثال براتون ميزنم:داشتم توي پارك كنار مدرسه قدم ميزدم،ناگهان يك پسررو ديدم كه قبلا ديده بودمش و يكي دو سالي از من كوچك تر بود.
يك بستني دستش بود.بستني رو باز كرد و پوستش رو انداخت توي چمن هاي پارك!
من:سلام،آشغالي كه انداخته بودي رو بردار.
پسر:نمي خواهم.
من:گفتم آشغالي كه انداختي رو بردار
پسر:برنمي دارم،به توچه؟
من:اگر ذره اي تربيت خانوادگي تو وجودت بود،به حرفم گوش ميكردي
همين كه اين حرف رو زدم،پسره هماننديك گاو اسپانيايي به من حمله كرد(راستش از لحاظ بدني از او ضعيف تر بودم)
من فرار كردم ولي او از دور به من فحش هاي ركيك مي داد.
از اين مثال ها زياد است،اما به نظر من تا زماني كه چنين افرادي جزو نخبگان كشور باشند،واي به حال كشور!
اين مشكل انتقاد پذيري در ميان مسئولان هم وجود داره(آره ديگه همين پسر مذكور فردا يك پست ميگره و بيستا چاپلوس كه از سگ كمتر اند دورشو پر مي كنند،بعد هم فكر ميكنه كسيه)
ا

فرهنگ انتقاد هم آخه دو بخشه.فقط انتقاد پذیری نیست!انتقاد کردن هم فرهنگ میخوادبه نقل از mosquito :خوب ببخشید من الان میبینم افراد بدون شناخت ازمن ودونستن موقعیت من وکارهای من الکی انتقاد میکنن انتقاد های چرت وبی اساس وپایه نه حتی انتقاد درست یا حتی سازنده
ناراحت میشم وخیلی خودمو نگه میدارم بهشون بگم دهنتوببند![]()

من اون پسر رو دو سالي توي راهنمايي مي ديدمش و من به عنوان يك بزرگتر بهش گفتم.به نقل از Mohammadreza128 :مسلما ادم نباید به شخصی که نمیشناسه انتقاد دستوری م۳ شما بکنه اشکال اول از شما بوده که اینکارو کردین و به شخصی که نمیشناسین دستور دادین که بردار البته رفتار ناشایست اون هم مورد توجه هست اما اول باد یاد بگیریم انتقاد سازنده چگونه انجام میگیره؟