• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ورزشکار های سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع settareh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ورزشکار های سایت

وقتی خیلی بچه بودم فوتبال بازی میکردم ;D
بچه بودم خیلی عمیق ژیمناست بودم ;Dبعدش در یک حادثه پام شکست (هیچ ربطی به ژیمناستیکم نداشت ها)ولی بعد دیگه مامانم نذاشت برم :((
بعدش...چهارم ابتدایی بودم آمادگی جسمانی (ورزشه؟ ;D)شهرستان مقام آوردم رفتیم استان دست از پا درازتر برگشتیم...
بعدش دیگه از پنجم ابتدایی والیبال کار میکردیم همچنان هم رشتمون والیباله ولی یه بارم مسابقات نبردنمون :-w
دیگه شنا هم تفریحی کار میکنیم :|

من عاشق ورزشم :xو 2رشته رو حرفه ای کار می کنم...در حال حاضر تنیس...که عاشقشم و سوم کشوری شدم...وای خدا جون 2 ماهدیگه دوباره مسابقات کشوری دارم دعا کنین اول شم... [-o<

بنده هم که فوتبالیست شهر تهران :-[
حدود 2 سال پیش توی تیم سایپا بازی می کردم که همون سال بهترین بازیکن نونهال تهران شدم و رفتم تیم ملی ایران
پارسال هم رفتم استیل آذین رده نوجوانان که سر یه بازی مسدوم شدم و دیگه نتونستم ادامه بدم :(
اگه میتونستم ادامه بدم شاید فوتبال ایران رو به جایی میرسوندم 8-}
حالا بگذریم
بعد از فوتبال رفتم سراغ پینگ پونگ و هندبال که از پینگ خودم بیشتر راضیم تا هندبال

سوارکاری :x :-"کسی دیگه نیست؟

با این که تپیک 100 بار تکرار شده اما خب چاره ای نی دوباره میگم:
والیبال 3 سال یه بار تو استان اول شدیم تو شهرستانم که زیاده دیگه
فوتبال 3 4 سال بازی کردم اما واس خاطر زانوم بیخیال شدم : اونجاهم چندبار تو باشگاها اول شدیم اینور اونورم مسابقات زیاد رفتیم با تیم پالود(اسمش ضایس نه؟ )
تنیس روی میز 3ماه کار کردم یه دومی دارم و یه مسابقات منطقه ای رفتم که گند زدیم برگشتیم :)) :))
بقیه ورزشارو هم به جز اونایی که به آب ربط داره یه دستیش توش داریم دااااااااااش :))

منم حدودا4ساله بسکت بازی می کنم...اسکیتم بازی می کنم....نیم حرفه ای جفتشون...پنگ پنگم کار کردم خوشم نیومد....کاراته ام ی زمانی بازی می کردم ولی ولش کردم... ;D

من سه ساله که بسکتبال، یکسال وینگ چون و یکسال هم هندبال کار می کنم.

بر همگان واضح و مبرهن است که کاراته کارم البته ی سالی هست دیگه گذاشتمش کنار ;D
اول شناگر بودم نه به صورت حرفه ای چون بعضیاشو بلد نبودم و دیگه با گذشت زمان نرفتم دنبالش ;D
والیبال هم تنوعی بازی می کنم ;)

من بچه که بودم فقط یه سال ژیمناستیک کار کردم ، بعدش یه حادثه ای موقع مسابقات واسه دوستم اتفاق افتاد که منو خیلی ترسوند ، از اون موقع دیگه ولش کردم .
خیلی وقته کار نکردم ، ولی خب دیگه ازش نمیترسم . :)
بعدش حرفه ای چسبیدم به اسکیت . سه سال اسکیت نمایشی کار میکردم ، فک کنم تا اول راهنمایی ، بعد از اونم دو سال اسکیت سرعتی و استقامت ، ولی هیچ وقت رتبه ای نداشتم . هنوزم بعضی وقتا تفریحی با دوستام میریم اسکیت . خیلی اسکیتو دوست دارم /m\
از سوم راهنمایی هم رفتم سراغ فوتسال ، دیگه از اون به بعد از همه چی واسه فوتسال میزدم . سه سال هم حرفه ای فوتسال بازی کردم ، تو تیم مقاومت کرمان . موقعی که تیم سهمیه لیگ برتر فوتسالو گرفت ، خورد به امتحان نهایی ، دیگه به خاطر کنکور ولش کردم :|
بهترین خاطراتم موقعی بوده که یا کفش اسکیت زیر پام بود یا یه توپ تنبل فوتسال 8-^

من دو سه سالی تنیس کار کردم و الانم با خواهرم همیشه در حال تنیس بازی کردنیم
یه سالم رفتم بسکت....

Back
بالا