• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره تحصیل در خارج از کشور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشاوره تحصیل در خارج از کشور

به نقل از GCD :
آره، تو بورسیه شهریه، خرجای تحقیقات و به وقتایی خرجای زندگی با دانشگاست
اما در عوضش باید نمره ها خوب بشه و تحقیقات انجام بشه و...

درحالی که با هزینه شخصی همه خرجا با خود آدمه و انتظاری هم ازش نمیره ;D

یعنی تو اپلای کل هزینه های تحصیلی هم به عهده فرده؟

به نقل از Captain.Pisko :
وقتی شما اپلای کردی و جواب ها اومد اگر شما را قبول کرده باشن می تونی ایمیل بزنی و بگی من نیاز به بورس دارم
این بورس هم چند جور هست
یه جور شما باید تدریس کنی در کنار درس خوندن(TA) و در ازای اون پولی به شما میدن که برای این نوع معمولا باید در تافل اسپیکینگ بالایی داشته باشی
نوع دیگه اینه که در تحقیقات استاد باهاش همکاری کنی و استاد به شما یه پولی به عنوان دستمزد بده (RA) که برای این حالت هم باید سابقه تحقیقاتی خوبی داشته باشید و با استاد های دانشگاه اون ور صحبت کنید
این دو نوع بورس بیشتر رایج هست و انواع دیگری هم هست که معمولا به دانشجویان ممتاز تعلق میگیره
دانشگاه درخواست شما را بررسی می کنه و جواب میده که به شما کمک هزینه تحصیلی تعلق می گیره یا نه که اگر تعلق بگیره تمام هزینه های زندگی دانشجویی را تامین می کنه معمولا
تعدادی از دانشجوها هم هستن که یکی دو ترم را با هزینه شخصی می گذرونن و بعدش اونجا RA یا TA می گیرن

به نقل از Captain.Pisko :
به طور پیشفرض آره
اینایی که سمج گفت میشه ولی بستگی به دانشگاه و کشور و نمره ها و رزومه و استادا و خیلی چیزای دیگه داره

• لایک
امتیازات: HHH

راستی... شنیدم دانشجوهایی که میرن خارج، یه هفته قبل شروع ترم میرن خونه یه خانواده ی محلی (هرجا که بپذیرنش) که البته فکر کنم عادی هست واسشون اینکه دانشجو راه بدن برای اینکه زبانشون راه بیفته؛ و فکر کنم زبان مشکل خاصی نباشه! شما بعد یه هفته راحت میتونید بفهمید که چی میگن، و بهترین راهشم اینه که از همون اول سعی کنید تو شلوغی باشید!!! پارک، خیابون، جمعای دوستانه! دیدن فیلم هم فکر کنم بد نباشه!

اين درسته ولي اينجوري نيست كه برين تو خونه شون زندگي كنين و محل اقامت بهتون بدن و ازتون حمايت مالي بكنن. :-"
يه چيزي در حد ساپورت روحيه. يعني براي تقويت زبان كمكتون ميكنن، باهاشون دوست ميشيد و هرازگاهي با هم ملاقات ميكنين و...
اين برنامه بيشتر واسه اينه كه دانشجوها كمتر احساس غريبي بكنن و موقعيت روحي خوبي داشته باشن.

با مطالعه Apply A to Z به اکثر سوال‌هاتون پاسخ داده می‌شه. منابع SAT و یه سری دیگه از اطلاعات کاربردی برای اپلای رو هم می‌تونید توی این فایل ببینید.

این فرم های درخواست پذیرش هر دانشگاه رو از کجا می شه گیر آورد؟؟

به نقل از without other :
این فرم های درخواست پذیرش هر دانشگاه رو از کجا می شه گیر آورد؟؟

تو یه بازه زمانی های خاصی رو سایت خود دانشگاه ها هست

میخواستم بدونم بورسیه شدن چه شرایطی داره به کنکور ربطی داره

منظورتون رو دقیقتر بیان کنید.
بورسیه برای لیسانس؟ (Undergraduate)

بله اگه کسی بعد از دبیرستان خواست بره

Back
بالا