• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره تحصیل در خارج از کشور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشاوره تحصیل در خارج از کشور

به نقل از پارسا :
این حرفا چیه می زنی ؟ نمره تاقل و SAT خوب داشته باشی ، پذیرش می دن !
به تو که کلا پذیرش میدن! ;D
ولی واسه جاهایی در سطح هاروارد و MIT و پرینستون، اگه نمره زبان پایین باشه (مثلا همون آیلتس 6 و کمتر، یا معادل تافلیش، هر دوی آیلتس و تافل آزمونای زبانن) دیگه SAT تاثیری نداره!
حتی منطقا هم اگه کسی آیلتسش رو مثلا 5.5 بگیره، توی مصاحبه مفتضحانه رد میشه (گرچه شانس اینکه حتی به مصاحبه برسه بسیار پایینه)

به نقل از GCD :
به تو که کلا پذیرش میدن! ;D
ولی واسه جاهایی در سطح هاروارد و MIT و پرینستون، اگه نمره زبان پایین باشه (مثلا همون آیلتس 6 و کمتر، یا معادل تافلیش، هر دوی آیلتس و تافل آزمونای زبانن) دیگه SAT تاثیری نداره!
حتی منطقا هم اگه کسی آیلتسش رو مثلا 5.5 بگیره، توی مصاحبه مفتضحانه رد میشه (گرچه شانس اینکه حتی به مصاحبه برسه بسیار پایینه)

اشتباهت همینه دیگه ! واسه دانشگاه هایی مثل MIT یا هاروارد ، SAT خیلی مهمه ! اصلا تاقل 120 داشته باش ! وقتی SAT نداری ، چجوری می خوان از سطح علمیت آگاه بشن ؟ SAT واسشون خیلی مهمه ، چون باهاش سطح علمی طرف سنجیده می شه !

به نقل از پارسا :
اشتباهت همینه دیگه ! واسه دانشگاه هایی مثل MIT یا هاروارد ، SAT خیلی مهمه ! اصلا تاقل 120 داشته باش ! وقتی SAT نداری ، چجوری می خوان از سطح علمیت آگاه بشن ؟ SAT واسشون خیلی مهمه ، چون باهاش سطح علمی طرف سنجیده می شه !
(تافل 120 که پایینه!)
من نمیگم SAT مهم نیست، ولی این شرایط موجوده، از خودم که نمیگم!
استدلال دانشگاه اینه که سطح علمی فرد هرچیم بالا باشه، وقتی اندازه بز زبان حالیش نیست، نمیتونه درسا رو بفهمه! دیگه اگه دانش آموز خیــــــــــــــــــــلی تاپ باشه واسش کلاس زبان میزارن

به نقل از GCD :
(تافل 120 که پایینه!)
من نمیگم SAT مهم نیست، ولی این شرایط موجوده، از خودم که نمیگم!
استدلال دانشگاه اینه که سطح علمی فرد هرچیم بالا باشه، وقتی اندازه بز زبان حالیش نیست، نمیتونه درسا رو بفهمه! دیگه اگه دانش آموز خیــــــــــــــــــــلی تاپ باشه واسش کلاس زبان میزارن
تافل 2 مدل داره ! یکی رو کاغذ ، یکی کامپیوتری ! اون امتحان کامپیوتری برای دانشگاه ها ارزش داره ، که 120 ، بیشترین نمره ممکن هست توش !

درسته ! نمره زبانت پایین باشه قبول نمی کنند ! ولی SAT براشون الزامی هست ! باور نداری ، فرم های MIT رو بخون ، توش نمره SAT ، واجب هست ! تمام دانشگاه ها همین هستند !

به نقل از پارسا :
تافل 2 مدل داره ! یکی رو کاغذ ، یکی کامپیوتری ! اون امتحان کامپیوتری برای دانشگاه ها ارزش داره ، که 120 ، بیشترین نمره ممکن هست توش !

درسته ! نمره زبانت پایین باشه قبول نمی کنند ! ولی SAT براشون الزامی هست ! باور نداری ، فرم های MIT رو بخون ، توش نمره SAT ، واجب هست ! تمام دانشگاه ها همین هستند !
(آها)
:(( خوب منم همینو میگم دیگه! میگم در اینکه SAT الزامیه که بحثی نیست، اما وقتی زبان پایین باشه قبول نمیکنن
تافلم که فعلا رو هواست، آیلتس بهتره

کجا ها آلیتس میخواد کجا ها تافل؟ واسه چی تافل رو هواس؟ ;D

به نقل از پگاه :
کجا ها آلیتس میخواد کجا ها تافل؟ واسه چی تافل رو هواس؟ ;D
تقریبا همه جا هر دوشونو قبول میکنن، منتهی تافل بعد از مرحله چهارم تحریم های سازمان ملل، برای واریز پول از ایران به مشکل بر خورد
ولی اگه میتونی از طریقی بجز بانکای ایران پولو واسشون واریز کنی و یه جا پیدا کنی واسه امتحان، تافل کلا بهتره، راحت تره، و معتبر ترین

الان یه سوال مهم برای من پیش اومده: با وجود مشکلات فراوان ترم یکی ای و درس های سنگین بازم بنده امیدوارم که واسه ارشد بپرم برم اون طرف. (بلژیک، هلند یا هر جای دیگه که خدا صلاح بدونه) زبانم قویه (از نظر مهارت های 4 گانه، نه از نظر نمره امتحان نهایی یا درصد کنکور) میخوام بدونم واسه اینکه از الان شروع کنم ، باید چی کار کنم؟ مسلمآ آیلتس میخوام بگیرم، ولی نه به قیمت 5 ساله شدن کارشناسی مثل بعضی دوستان (1 سال آخر= زبان) و یا 3 ساله شدن کارشناسی ارشد. شما یه راهنمایی بکن.
رشتم برقه (گراییدم به الکترونیک) و مساله ای که هست اینجا کلاس تافل فراوون تره تا آیلتس. ضمنآ هیچ کدوم از موارد بالا هم نیستم(نه دخترم، نه بسیجیم،معافم)

به نقل از mra :
الان یه سوال مهم برای من پیش اومده: با وجود مشکلات فراوان ترم یکی ای و درس های سنگین بازم بنده امیدوارم که واسه ارشد بپرم برم اون طرف. (بلژیک، هلند یا هر جای دیگه که خدا صلاح بدونه) زبانم قویه (از نظر مهارت های 4 گانه، نه از نظر نمره امتحان نهایی یا درصد کنکور) میخوام بدونم واسه اینکه از الان شروع کنم ، باید چی کار کنم؟ مسلمآ آیلتس میخوام بگیرم، ولی نه به قیمت 5 ساله شدن کارشناسی مثل بعضی دوستان (1 سال آخر= زبان) و یا 3 ساله شدن کارشناسی ارشد. شما یه راهنمایی بکن.
رشتم برقه (گراییدم به الکترونیک) و مساله ای که هست اینجا کلاس تافل فراوون تره تا آیلتس. ضمنآ هیچ کدوم از موارد بالا هم نیستم(نه دخترم، نه بسیجیم،معافم)
اگه میخوای صرفا یه دانشگاه خوب خارجی بخونی، میتونی بری مالزی!
یکی از ارزونترین کشورها برای زندگی دانشجویی، که مدرکشم همه جا معتبره و کشورشم خوشگل!
با توجه به اینکه زبانت خوبه (اگه واقعا بتونی از پس گذروندن یک روز کامل به زبون انگلیسی بر بیای)، میتونی آیلتس ندی و به یه دانشگاه درخواست بفرستی که خودش امتحان زبان بگیره ازت
اما اگه زبانت خوبه گرفتن آیلتس کار سختی نیست!
الان اولین کاری که باید انجام بدی، انتخاب یک دانشگاه هست کشورایی که واسه برق خوبه: سوئد، سوئیس، فرانسه (غیر انگلیسی) کانادا، استرالیا، مالزی، هلند و اگه درست خوبه، آمریکا! واسه الکترونیک از دانشگاه های مالزی UTM و UKM خوبن، بقیه کشورا خیلی متنوعن، انتخاب به پول و همه چیز بستگی داره

• لایک
امتیازات: MRA

واسه هر کشور خاص باید مدرک زبانشو داشته باشی !؟ :-\
نخندین خوب نمیدونم !
من میخوام برم آلمان ! ;D
انگلیسشیم تقریبا فوله !
از الان باید شروع کنم واسه خوندن آلمانی؟ :(

Back
بالا