• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راهنمايی: بدترين دوران زندگی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهتاب
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمايي : بدترين دوران زندگي

مسال که سوم راهنمایی بود بدترین سال زندگیم بود هیچ کس دوست واقعی نیست همه پی منافع خودشونن خیلی دوست دارم امسال زودتر تموم شه یکم زیادی داره طول میکشه :(

درسته به خاطر يهويي سخت شدن درسا يكم استرس هس اما من دوسش دارم...خيلي تو مدرسه بم خوش ميگذره...ما هر زنگ تفريح تو كلاس ديسكو ;Dداريم.منو يه چند نفر ديگه كه استعداد رقاصي داريم ميريم وسطو شمسي لجن و ملينا DJ ميشن بقيه هم جيغ و سوت و هورا و...

ب.ن: الان سوم راهنمایی هستمُ همون قضایایِ بالا با این تفاوت که DJ ها فرق کردن!
امسال کلا بر خلاف سال پیش تو خواب زمستونی بودمُ یه کلمه هم درس نخوندم؛
به هر حال ورودی داریمُ موندن یا رفتنم از سمپاد، امسال مشخص میشه.
یه اعترافی هم بکنم: فک کنم امسال بر خلاف تمام سال های عمرم، روز اخر گریه کنم.:|

ب.ن.2: گریه کردم...

برای منم راهنمایی دوران خوبی نبود یعنی مخصوصا دوم راهنمایی شادابی همیشگیمو از دس دادم دوستای قدیمیم که ۷-۸ ساله میشناسنم میگن اون سال اصلا محمدرضا همیشگی نبودی همش گرفته و ناراحت اصلا شاد و.. نبودی خودمم حس میکردم اما خداروشکر برگشت.

بدترين دوران زندگي من 6 ماه دوم سال 90 بود كه مثه يه خواب بود,انگار خودمو به خواب زده بودم و حتي خودمم نميدونستم چي كار ميكنم و چي ميخوام

میگین که تا وقتی نرفتین دبیرستان نظر ندین، سوم راهنمایی ما عملا داره تموم میشه و من میخوام این جا نظرم رو بگم که بعدا که رفتم دبیرستان بیام و با الان مقایسه کنم و شاید هرهر به خودم بخندم با این طرز فکرم 8-^

من از هر سه سال دوره راهنماییم لذت بردم، هر سه تاشون به نوبه خودشون عالی بودن به خصوص سال اول که همه چیز جدید بود، کلی چیز تازه میدیدم، تجربه های جدید، خوش گذرونی و بیخیالی، خود کلاس ریاضی سال اول عالــــــی بود. همه چیز یه جور خوبی بی نظیر بود. فک میکنم از تک تک لحظاتش لذت بردم و خیلی طولانی تر از دو سال بعدش گذشت.
سال دوم خیلی خیلی زیاد زود گذشت ولی همچنان به خاطر کارسوق و مسابقه علمی و آفتاب و معلم ریاضیمون دوسش دارم.
سال سوم قابل توصیف نیست.

اصولا آدم بیخیالی هستم و در کل زندگی در حال لذت بردنم (نه حسرت خوردن)، شاید راهنمایی انقدرا هم خوب نباشه ولی فعلا نظرم همینه ;;)

ولی من ب شخصه تو راهنمایی ب اندازه کل عمرم حال کردم..... ;D :))

هر3سالشم واسم افتض بودسال اول ترم اول تاتموم شدجونم دراومدبامشكلاتىكه بودترم دوم تقريبابهترشدفقط من بودم ودرس اماسال دوم هرروزكه ازخواب بيدارمىشدم يه دلهره داشتم ويه بدبختىديگه سال سوم واسم سخت بودآخه خواهريكىيه دونم دانشگاه سمنان قبول شدوتحمل دوريش...:-l

واي، راهنمايي ب اين خوبي
خعلي حال داد ب من
مخصوصا اين ك ي دوستي داشتم ك هنوز هم باهاشم
با اينكه تو ي مد نيستيم و خونه هامون از هم دوره، ولي هفته اي ي بار همو نبينيم دق ميكنيم
راهنمايي درساش گلابي بود
درساي دبيرستان ك سخت ترن
ولي باهمه اينا عاشق دبيرستانم، هيچ جايگاهي ب پاي دبيرستان نميرسه

به نظرمن دوران راهنمایی بد که نبود هیچ خیلی خوب هم بود اما چون تو دبیرستان آزادی عمل آدم بیشتر میشه راحت تر میتونه عمل کنه.... :-"

اصلن اینطوری نیست که راهنمایی بدترین دوران زندگی باشه.
هرچیزی برای سنّ خودش مناسبه معلومه وقتی من الان که دارم میرم سوم دبیرستان به پشتِ سرم نگاه میکنم میبینم که این دو سال که تو دبیرستان بودم خیلی بیشتر خوش گذشته ولی سه سال راهنمایی به اندازه ی خودش خوب بود.
اصن تابستون سوم راهنمایی به اول دبیرستان ادم انقدر بزرگ میشه که وقتی پاشو میذاره دبیرستان احساس میکنه راهنمایی چه قدر بچِه بازی بوده و اصن خوب نبوده و اینا ولی راهنمایی ما به بهترین نحو ممکن گذشت یعنی هیچ جوره نمیتونست بهتر از این باشه.
فقط راهنمایی به نظرم خیلی سنّه بدیه یعنی آدم اصن تکلیفش با خودش معلوم نی و هیچ تصوری از هدفاش و این ها نداره اینش یه کم بده که مقتضای سنّه خب. :-"

Back
بالا