به نقل از ایلیا :خوردن اب جوشیده شده جای اب شیر چه فوایدی داره؟اصلا فایده ای دازه؟
به نقل از ایلیا :خوردن اب جوشیده شده جای اب شیر چه فوایدی داره؟اصلا فایده ای دازه؟
این رو بخونید. پراشتهایی عصبی تو این سن شایعه.به نقل از ایلیا :سیرمونی نداشتن ممکنه بخاطر یه مرضی باشه؟یا فقط ارثیو ژنتیکیو ایناس؟
من به محض این که کار خاصی نداشته باشم میرم سراغ خوردن،یا باقی مونده ناهار یا یه تیکه نون یا شیر یا آبمیوه یا میوه خلاصه هرچی که در دسترس باشهتا وقتی که حس تاخرخره پرشدن هم نداشته باشم دست ور نمیدارم،تازه بعضی وقتا با داشتن این حس بازم میخورم
![]()
کم کاری تیروئید هم علاوه بر پرخوری عصبی می تونه باشه که پرخوری عصبی مربوط به انجمن روانشناسی ــه :دبه نقل از ایلیا :سیرمونی نداشتن ممکنه بخاطر یه مرضی باشه؟یا فقط ارثیو ژنتیکیو ایناس؟
من به محض این که کار خاصی نداشته باشم میرم سراغ خوردن،یا باقی مونده ناهار یا یه تیکه نون یا شیر یا آبمیوه یا میوه خلاصه هرچی که در دسترس باشهتا وقتی که حس تاخرخره پرشدن هم نداشته باشم دست ور نمیدارم،تازه بعضی وقتا با داشتن این حس بازم میخورم
![]()
خب گرفتگی ماهیچه وقتی به وجود میاد که یه ماهیچه و یا چند ماهیچه یه دفعه ای انقباض پیدا کنهبه نقل از F@|-|!mEh :گرفتگی ماهیچه چیه؟ علائمش چیه؟ چیکارش میشه کرد؟!![]()
به نقل از آیدا ;) :خب گرفتگی ماهیچه وقتی به وجود میاد که یه ماهیچه و یا چند ماهیچه یه دفعه ای انقباض پیدا کنه
از عواملی که باعث میشه تا گرفتگی ماهیچه زیاد بشه ورزش و فعالیت های بدنی زیاد مخصوصا تو مناطق گرمه و همینطور مدت زیادی ثابت موندن تو یه موقعیت هم میتونه یکی از عوامل باشه ؛ که البته مصرف بعضی داروها هم باعث میشه تا گرفتگی ماهیچه به وجود بیاد.
بیشتر وقتا گرفتگی تو پا و خصوصا عضله ی ساق پا دیده میشه و علاوه بر درد شدیدی که داره ممکنه یه برامدگی سفت رو زیر پوست ببینی و حس کنی .
برای درمانش اگه کسی بخواد پیش پزشک بره بهش ورزش های کششی یاد میده که گرفتگی رو کمتر می کنه .
ویتامین B کمپلکس هم تاثیر مهمی داره تو کاهش گرفتگی ماهیچه.
درمان های خونگی مثل گرم و سرد کردن های ماهیچه و عضله ، ماساژ آروم ماهیچه و همین طور مصرف مقدار کافی آب باعث بهبود این گرفتگی ها میشه.
و البته یه نکته ی جالب این هست که ورزش های سبک قبل از خواب مثل دوچرخه سواری به جلوگیری از گرفتگی ماهیچه در خواب جلوگیری می کنه.
بله اگه و زش نکنید و یک دفعه یه فشار سنگین وارد کنید با ماهیچه این اتفاق میفته.به نقل از F@|-|!mEh :ورزش نکردن هم میتونه باشه ؟!
بعد وقتی ماهیچه میگیره چقدر طول میکشه تا به حالت عادی برگرده؟!
از کجا بفهمیم واقعا گرفتگی عضله داریم یا مشکل از جای دیگه ایه؟!
به نقل از MALICE :بله اگه و زش نکنید و یک دفعه یه فشار سنگین وارد کنید با ماهیچه این اتفاق میفته.
بستگی به شدتش داره. از کرم سالیسیلات استفاده کنید خیلی موثره.
اگه ادامه داشت به پزشک مراجعه کنید به نظر من.
فهمیدم چی می گی.ببین این حالت زمانی اتفاق میوفته که تو از ماهچیه هات اصلاً کار نکشی.به نقل از F@|-|!mEh :خب بحث سر اینه که من نمیدونم اصلا گرفتگی ماهیچه س یا نه ؟! یه حس کوفتگی تو بدنمه که با حرکت کششی حس میکنم کم میشه ولی یه حسی هست که دوست داری بدنت کش بیاد ،اونجوری لازمه تا به حالت عادی برگردهنمیدونم چجوری نوضیح بدم
![]()
مامانم یه بار که همین طوری شده بود روی اون قسمتی از گردنش که گرفتگی داشت کیسه آب گرم گذاشت و خوب شدبه نقل از ماهِ ـشاد :دوستان،به جزء پماد سالیسیلات چه چیز دیگه رو برای گرفتگی ماهیچه گردن توصیه می کنید؟ :د
فک کنم پماد ویشکاهه نه؟به نقل از ایلیا :یدفه دکتر به ما یه پماد داد،روش عکس یه آدمک بود،یه چیزی بین آدمک و اسکلت،یعنی اسکلت بود ولی روش ماهیچه کشیده بودن![]()
#داغون بودن رساندن منظور
این خیلی خوبه بود،از سالیسیلات بهتر برای ما عمل نمود ایشون![]()