سوالات پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yas21173
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات پزشکی

قصد صددرصد کاهش این وزن کوفتیه :-"

خوردن اب جوشیده شده جای اب شیر چه فوایدی داره؟اصلا فایده ای دازه؟

به نقل از ایلیا :

خب آب جوشیده تصفیه شده و سالم تر از آب شیره. ( با توجه به اینکه اغلب میکروبا در دمای بالا کشته میشن. )

× نظر شخصیم بود. :-"

به نقل از ایلیا :

اگه آب تصفیه شده باشه آب شیر نه تنها بد نیست بلکه مواد معدنی مفیدی هم داره اما چون از ترکیبات موجود درآب اطلاع کافی نداریم ;D

از آب جوشیده استفاده میکنیم تا مواد مضرش از بین بره( در مواردی آب لوله ها کمی اسیدی میشن و جوشاندن آب باعث خنثی شدن اون میشه)

سیرمونی نداشتن ممکنه بخاطر یه مرضی باشه؟یا فقط ارثیو ژنتیکیو ایناس؟
من به محض این که کار خاصی نداشته باشم میرم سراغ خوردن،یا باقی مونده ناهار یا یه تیکه نون یا شیر یا آبمیوه یا میوه خلاصه هرچی که در دسترس باشه :-" تا وقتی که حس تاخرخره پرشدن هم نداشته باشم دست ور نمیدارم،تازه بعضی وقتا با داشتن این حس بازم میخورم :|

@ایلیا: خیلی وقتا هم عصبیه.

جز عصبی چی؟ایده دیگه این نیست :-" راستش دقیق نمیدونم به چی میگن عصبی!میشه یکم توضیح بدین؟
+مرسی

من اونقد اطلاعات ندارم؛ "پراشتهایی عصبی" رو گوگل کن، باشد که مفید واقع شود. :دی

به نقل از ایلیا :
من به محض این که کار خاصی نداشته باشم میرم سراغ خوردن،یا باقی مونده ناهار یا یه تیکه نون یا شیر یا آبمیوه یا میوه خلاصه هرچی که در دسترس باشه :-" تا وقتی که حس تاخرخره پرشدن هم نداشته باشم دست ور نمیدارم،تازه بعضی وقتا با داشتن این حس بازم میخورم :|
این رو بخونید. پراشتهایی عصبی تو این سن شایعه.
اشتهای زیاد از علائم دیابت هم هست البته.

به نقل از ایلیا :
کم کاری تیروئید هم علاوه بر پرخوری عصبی می تونه باشه که پرخوری عصبی مربوط به انجمن روانشناسی ــه :د

گرفتگی ماهیچه چیه؟ علائمش چیه؟ چیکارش میشه کرد؟! :-"

به نقل از F@|-|!mEh :
گرفتگی ماهیچه چیه؟ علائمش چیه؟ چیکارش میشه کرد؟! :-"
خب گرفتگی ماهیچه وقتی به وجود میاد که یه ماهیچه و یا چند ماهیچه یه دفعه ای انقباض پیدا کنه ;;)
از عواملی که باعث میشه تا گرفتگی ماهیچه زیاد بشه ورزش و فعالیت های بدنی زیاد مخصوصا تو مناطق گرمه و همینطور مدت زیادی ثابت موندن تو یه موقعیت هم میتونه یکی از عوامل باشه ؛ که البته مصرف بعضی داروها هم باعث میشه تا گرفتگی ماهیچه به وجود بیاد.

بیشتر وقتا گرفتگی تو پا و خصوصا عضله ی ساق پا دیده میشه و علاوه بر درد شدیدی که داره ممکنه یه برامدگی سفت رو زیر پوست ببینی و حس کنی .
برای درمانش اگه کسی بخواد پیش پزشک بره بهش ورزش های کششی یاد میده که گرفتگی رو کمتر می کنه .
ویتامین B کمپلکس هم تاثیر مهمی داره تو کاهش گرفتگی ماهیچه.
درمان های خونگی مثل گرم و سرد کردن های ماهیچه و عضله ، ماساژ آروم ماهیچه و همین طور مصرف مقدار کافی آب باعث بهبود این گرفتگی ها میشه.
و البته یه نکته ی جالب این هست که ورزش های سبک قبل از خواب مثل دوچرخه سواری به جلوگیری از گرفتگی ماهیچه در خواب جلوگیری می کنه.

به نقل از آیدا ;) :
خب گرفتگی ماهیچه وقتی به وجود میاد که یه ماهیچه و یا چند ماهیچه یه دفعه ای انقباض پیدا کنه ;;)
از عواملی که باعث میشه تا گرفتگی ماهیچه زیاد بشه ورزش و فعالیت های بدنی زیاد مخصوصا تو مناطق گرمه و همینطور مدت زیادی ثابت موندن تو یه موقعیت هم میتونه یکی از عوامل باشه ؛ که البته مصرف بعضی داروها هم باعث میشه تا گرفتگی ماهیچه به وجود بیاد.

بیشتر وقتا گرفتگی تو پا و خصوصا عضله ی ساق پا دیده میشه و علاوه بر درد شدیدی که داره ممکنه یه برامدگی سفت رو زیر پوست ببینی و حس کنی .
برای درمانش اگه کسی بخواد پیش پزشک بره بهش ورزش های کششی یاد میده که گرفتگی رو کمتر می کنه .
ویتامین B کمپلکس هم تاثیر مهمی داره تو کاهش گرفتگی ماهیچه.
درمان های خونگی مثل گرم و سرد کردن های ماهیچه و عضله ، ماساژ آروم ماهیچه و همین طور مصرف مقدار کافی آب باعث بهبود این گرفتگی ها میشه.
و البته یه نکته ی جالب این هست که ورزش های سبک قبل از خواب مثل دوچرخه سواری به جلوگیری از گرفتگی ماهیچه در خواب جلوگیری می کنه.

ورزش نکردن هم میتونه باشه ؟!
بعد وقتی ماهیچه میگیره چقدر طول میکشه تا به حالت عادی برگرده؟!‌
از کجا بفهمیم واقعا گرفتگی عضله داریم یا مشکل از جای دیگه ایه؟!

به نقل از F@|-|!mEh :
ورزش نکردن هم میتونه باشه ؟!
بعد وقتی ماهیچه میگیره چقدر طول میکشه تا به حالت عادی برگرده؟!‌
از کجا بفهمیم واقعا گرفتگی عضله داریم یا مشکل از جای دیگه ایه؟!
بله اگه و زش نکنید و یک دفعه یه فشار سنگین وارد کنید با ماهیچه این اتفاق میفته.
بستگی به شدتش داره. از کرم سالیسیلات استفاده کنید خیلی موثره.
اگه ادامه داشت به پزشک مراجعه کنید به نظر من.

به نقل از MALICE :
بله اگه و زش نکنید و یک دفعه یه فشار سنگین وارد کنید با ماهیچه این اتفاق میفته.
بستگی به شدتش داره. از کرم سالیسیلات استفاده کنید خیلی موثره.
اگه ادامه داشت به پزشک مراجعه کنید به نظر من.

خب بحث سر اینه که من نمیدونم اصلا گرفتگی ماهیچه س یا نه ؟!‌ یه حس کوفتگی تو بدنمه که با حرکت کششی حس میکنم کم میشه ولی یه حسی هست که دوست داری بدنت کش بیاد ،‌اونجوری لازمه تا به حالت عادی برگرده :-" نمیدونم چجوری نوضیح بدم :-"

به نقل از F@|-|!mEh :
خب بحث سر اینه که من نمیدونم اصلا گرفتگی ماهیچه س یا نه ؟!‌ یه حس کوفتگی تو بدنمه که با حرکت کششی حس میکنم کم میشه ولی یه حسی هست که دوست داری بدنت کش بیاد ،‌اونجوری لازمه تا به حالت عادی برگرده :-" نمیدونم چجوری نوضیح بدم :-"
فهمیدم چی می گی.ببین این حالت زمانی اتفاق میوفته که تو از ماهچیه هات اصلاً کار نکشی.
بهترین راهش اینه که ورزش کنی،نمیگم هر روز ولی مثلا هفته ای یکبار ورزش هایی بکن که تمام ماهیچه های بدنت رو درگیر کنه مثلا شنا!
گرفتگی ماهیچه مثل این میمونه که مثلا نمیتونی پات رو تکون بدی و درد نسبتاً زیادی همراهش داره مثلا اگر از حالت نشسته یهو شروع کنی به دویدن ماهیچه پات میگیره و درد میگیره و قدرت حرکتت رو از دست میدی یا مثل گرفتگی گردن.این ها گرفتگی ماهیچه است اون چیزی که تو میگی فرق داره با گرفتگی :د

دوستان،به جزء پماد سالیسیلات چه چیز دیگه رو برای گرفتگی ماهیچه گردن توصیه می کنید؟ :د

به نقل از ماهِ ـشاد :
دوستان،به جزء پماد سالیسیلات چه چیز دیگه رو برای گرفتگی ماهیچه گردن توصیه می کنید؟ :د
مامانم یه بار که همین طوری شده بود روی اون قسمتی از گردنش که گرفتگی داشت کیسه آب گرم گذاشت و خوب شد :-"

یدفه دکتر به ما یه پماد داد،روش عکس یه آدمک بود،یه چیزی بین آدمک و اسکلت،یعنی اسکلت بود ولی روش ماهیچه کشیده بودن :)) :-" #داغون بودن رساندن منظور :-"
این خیلی خوبه بود،از سالیسیلات بهتر برای ما عمل نمود ایشون :-"

به نقل از ایلیا :
یدفه دکتر به ما یه پماد داد،روش عکس یه آدمک بود،یه چیزی بین آدمک و اسکلت،یعنی اسکلت بود ولی روش ماهیچه کشیده بودن :)) :-" #داغون بودن رساندن منظور :-"
این خیلی خوبه بود،از سالیسیلات بهتر برای ما عمل نمود ایشون :-"
فک کنم پماد ویشکاهه نه؟

Back
بالا