سوالات پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yas21173
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات پزشکی

فرق بین گزیدگی پشه و کهیر چیه ؟؟ یعنی این که چه طوری بفهمیم اون جایی که می خاره دلیلش پشه هست یا کهیر؟؟ :-?

به نقل از آیدا ;) :
فرق بین گزیدگی پشه و کهیر چیه ؟؟ یعنی این که چه طوری بفهمیم اون جایی که می خاره دلیلش پشه هست یا کهیر؟؟ :-?
پشه جای نیشش مشخصه

به نقل از آرامش :
پشه جای نیشش مشخصه
من یه جایی خوندم جای گزیدگی پشه فقط همون موقعی که نیش میزنه می خاره ولی کهیر تا چند وقت خارش داره.
این جمله صحت داره؟؟ :-?

من هر وقت دچار پشه گزیدگی میشم فقط تا دو ساعت می خاره ولی کهیر حتی بعد از دو هفته اگه دستم یه لحظه به جاش بخوره تا مدت ها می خاره :-"
من به غذاهای گرم حساسیت دارم شدید مثلا گردو یا موز زیاد نمی تونم بخورم
درمانی نیس واسه کهیر؟؟

به نقل از آیدا ;) :
من هر وقت دچار پشه گزیدگی میشم فقط تا دو ساعت می خاره ولی کهیر حتی بعد از دو هفته اگه دستم یه لحظه به جاش بخوره تا مدت ها می خاره :-"
من به غذاهای گرم حساسیت دارم شدید مثلا گردو یا موز زیاد نمی تونم بخورم
درمانی نیس واسه کهیر؟؟

چون دارو نمیخوری اذیت میشی
چیزای خنک بخور مثل عرق بیدمشک ماست نسترن اینا..
حساسیت نداری فک کنم گرمیت میشه که اینجور میشی :-؟
طبعت گرمه

من پیش صد تا دکتر رفتم این 2 سال هر کدوم یه دارو دادن اما تنها دارویی که همون موقع آرومش میکنه قرص سیتریزین هست
اگرم کنکوری هستی لوراتادین بخر بخور خواب اور نیست ولی تاثیرش دیرتر از سیتریزینه

اینها ارومش میکنه فقط بازم بعدا" اگه رعایت غذایی نکنی کهیر میزنی

به نقل از آیدا ;) :
درمانی نیس واسه کهیر؟؟
تا جاایی که من میدونم از آنتی‌هیستامین استفاده میشه

به نقل از آرامش :
تا جاایی که من میدونم از آنتی‌هیستامین استفاده میشه

انتی هیستامین روی کهیر تاثیر نداره حتی اروم ترش نمیکنه چه برسه به درمان :-" :-<
امتحان کردم من :-<

به نقل از sadlove :
انتی هیستامین روی کهیر تاثیر نداره حتی اروم ترش نمیکنه چه برسه به درمان :-" :-<
امتحان کردم من :-<
برا من تاثیر داشت که :-" خارشو مینداخت

@آیدا:ببین برعکس گفتی فکر کنم،جای پشه چند روز میمونه ولی کهیر چند ساعته برطرف میشه.

@sadlove:آنتی هیستامین ها تو مورد آرامش که از گرمی کهیر میزنه فایده نداره ولی تو مورد های حساسیت های پوستی خیلی تأثیر میذاره.قرصی که برای حساسیت های غذائی و طبعی استفاده میشه اسمش کلکورت(calcort) ــه که قرص گرون و کمیابی ـه ولی خیلی زود جواب میده.من چند سال هر دونوع حساسیت رو داشتم بخاطر همین دکتر قرص های دوکسپین (این قرص ضد افسردگی هم هست بخاطر همین نباید سرخود مصرف بشه :-" آنتی هیستامین های H1 و H2) رو داره.) با کلکورت و لوراتادین و مداسین(ضد التهاب ــه آنتی هیستامین نیستش) رو به من داد به مدت دوماه مصرف کردم بعد خوب شدم،یعنی حساسیت پوستی ــم کاملا از بین رفت ولی حساسیت غذائیم کم شد و الان مثلا ماهی میخورم تمام بدنم کهیر نمیزنه مثلا لب هام یا پیشونیم کهیر میزنه

×توصیه ای که دکترم به من کرد این بود که اگر دست و پاها(تا ساق)کهیر زد حساست پوستی ــه و باید علت یابی بشه به چی حساسید.برای حساسیت های غذائی هم آزمایش راست (RAST) باید داد چون بعضی از مواد غذائی حساسیت شون منجر به مرگ میشه مثل باقالی

خب یعنی الان کهیر من به خاطر گرمیه؟؟؟
من حدودا دو روز پیش ناپرهیزی کردم و یه موز تقریبا بزرگ خوردم :-" هنوز هم جای کهیرام مونده و تا دست می زنم بهشون شروع به خارش می کنه
با توجه به چیزایی که شما گفتین باید خیلی زودتر از این زمان خوب میشد.پس چرا نتیجع عکس داد؟؟

به نقل از آیدا ;) :
خب یعنی الان کهیر من به خاطر گرمیه؟؟؟
من حدودا دو روز پیش ناپرهیزی کردم و یه موز تقریبا بزرگ خوردم :-" هنوز هم جای کهیرام مونده و تا دست می زنم بهشون شروع به خارش می کنه
با توجه به چیزایی که شما گفتین باید خیلی زودتر از این زمان خوب میشد.پس چرا نتیجع عکس داد؟؟
خوب ناپرهیزی نکن دختر خوب،چیزای خنک بخور مثل همون چیزائی که گفتن یا هندونه و خاکشیر و اینا،چیزائی که طبع سرد داره
به نظرم هنوز تو بدنت گرمیش مونده،یعنی خوب خیلی طول میکشه از بدن بره بیرون این گرما پس بهتره که چیزای خنک استفاده کنی تا زودتر خوب بشه.

من انگشت چپ پام بی حس شده یه ماهه تقریبا اینطوریه!
مشکل چیست واقعا؟ :-/

به نقل از امیررضا رحمتی :
من انگشت چپ پام بی حس شده یه ماهه تقریبا اینطوریه!
مشکل چیست واقعا؟ :-/
من در مورد مشکلتون از یکی دو نفر پرسیدم و چند جا هم توی سایتای مختلف موارد مشابه این مسئله رو دیدم.
معمولا بی حسی ها مربوط به مشکلات عصبی میشه ولی نمیشه به طور قطع گفت مشکل از کجاست. بنابراین من بهتون توصیه می کنم مشکلتون رو اول با یه پزشک عمومی در میون بذارین و طبق نظر ایشون عمل کنین . چون یه ماه مدت زیادی هست واسه بی حسی ، پس حتما رفتن به دکتر رو فراموش نکنین.

ممنون آیداخانم رفتم دکتر گفت هیچی نیست!

به نقل از امیررضا رحمتی :
ممنون آیداخانم رفتم دکتر گفت هیچی نیست!

پیش چه دکتری رفتین ؟؟

و یه سوال : زیاد یه جور گذاشتینش ؟؟ یا مثلن شب زیر سر میذارینش ؟ (یه جوری که بهش فشار بیاد . )

نه چون حدود 30 کیلومتر تو یه روز پیاده روی کردم با کفش نامناسب پاهام کلی تاول زده بود که باعث بی حسی پام شده بود!
الان خوبه تقریبا!
ممنون از کمکاتون! ;)

نمیشه قرص ویتامین ث جویدنی رو با آب خورد و قورت داد؟ بدم مزه ست،نمیشه جوید :(

به نقل از Lily Delicated :
نمیشه قرص ویتامین ث جویدنی رو با آب خورد و قورت داد؟ بدم مزه ست،نمیشه جوید :(
اوناییکه جویدنین حتما باید بجوی تا ماده شیمیای از زیر زبان هم جذب شه

دوستان،من سه روز پیش با سمت چپ بدنم از سه چهارتا پله افتادم پائین بعد دست چپم با یک گلدونی برخورد کرد و بعدش هم موند زیر بدنم و کوبیده شد زمین.باد کرد و اینا رفتم دکتر بهم پماد اینا داد ولی اثر نمیکنه،هر روز بیشتر ورم میکنه.یعنی الان آرنجم رو نمیتونم بیشتر از 90درجه باز کنم ولی ما بقی دستم خوبه با آبگرم بهتر میشه ولی تا حرارتش رو از دست میده دوباره دردش شروع میشه (اسپاسم شدید عضلانی ــه در واقع).چیکارش کنم؟

سیاه هم کرده ؟ پیش یه دکتر دیگه هم برو
عکس گرفتی ؟
:-?

به دستمال ببندش تکون نخوره گرم بمون , دارو چی برات نوشت ؟ پیروکسیکام خوبه :-؟
اگه با داروهای محلی موافقی هم میتونم بگم چیا بزنی روش بهتر شه ;D

وقتی در بره یا رباطش کش بیاد دکترا درست تشخیص نمیدن من تجربه دست نداشتم اما پاهام زیاد تجربه داشتم نمیدونم درست راجب دست .

به نقل از ماهِ ـشاد :
دوستان،من سه روز پیش با سمت چپ بدنم از سه چهارتا پله افتادم پائین بعد دست چپم با یک گلدونی برخورد کرد و بعدش هم موند زیر بدنم و کوبیده شد زمین.باد کرد و اینا رفتم دکتر بهم پماد اینا داد ولی اثر نمیکنه،هر روز بیشتر ورم میکنه.یعنی الان آرنجم رو نمیتونم بیشتر از 90درجه باز کنم ولی ما بقی دستم خوبه با آبگرم بهتر میشه ولی تا حرارتش رو از دست میده دوباره دردش شروع میشه (اسپاسم شدید عضلانی ــه در واقع).چیکارش کنم؟

به نظرمن دوباره باید بری دکتر.
راه حل برطرف کردن اینجور مشکلات فقط پیش دکتره.

Back
بالا