پشه جای نیشش مشخصهبه نقل از آیدا ;) :فرق بین گزیدگی پشه و کهیر چیه ؟؟ یعنی این که چه طوری بفهمیم اون جایی که می خاره دلیلش پشه هست یا کهیر؟؟![]()
من یه جایی خوندم جای گزیدگی پشه فقط همون موقعی که نیش میزنه می خاره ولی کهیر تا چند وقت خارش داره.به نقل از آرامش :پشه جای نیشش مشخصه
به نقل از آیدا ;) :من هر وقت دچار پشه گزیدگی میشم فقط تا دو ساعت می خاره ولی کهیر حتی بعد از دو هفته اگه دستم یه لحظه به جاش بخوره تا مدت ها می خاره
من به غذاهای گرم حساسیت دارم شدید مثلا گردو یا موز زیاد نمی تونم بخورم
درمانی نیس واسه کهیر؟؟
تا جاایی که من میدونم از آنتیهیستامین استفاده میشهبه نقل از آیدا ;) :درمانی نیس واسه کهیر؟؟
به نقل از آرامش :تا جاایی که من میدونم از آنتیهیستامین استفاده میشه
برا من تاثیر داشت کهبه نقل از sadlove :انتی هیستامین روی کهیر تاثیر نداره حتی اروم ترش نمیکنه چه برسه به درمان![]()
امتحان کردم من![]()
خوب ناپرهیزی نکن دختر خوب،چیزای خنک بخور مثل همون چیزائی که گفتن یا هندونه و خاکشیر و اینا،چیزائی که طبع سرد دارهبه نقل از آیدا ;) :خب یعنی الان کهیر من به خاطر گرمیه؟؟؟
من حدودا دو روز پیش ناپرهیزی کردم و یه موز تقریبا بزرگ خوردمهنوز هم جای کهیرام مونده و تا دست می زنم بهشون شروع به خارش می کنه
با توجه به چیزایی که شما گفتین باید خیلی زودتر از این زمان خوب میشد.پس چرا نتیجع عکس داد؟؟
من در مورد مشکلتون از یکی دو نفر پرسیدم و چند جا هم توی سایتای مختلف موارد مشابه این مسئله رو دیدم.به نقل از امیررضا رحمتی :من انگشت چپ پام بی حس شده یه ماهه تقریبا اینطوریه!
مشکل چیست واقعا؟![]()
به نقل از امیررضا رحمتی :ممنون آیداخانم رفتم دکتر گفت هیچی نیست!
اوناییکه جویدنین حتما باید بجوی تا ماده شیمیای از زیر زبان هم جذب شهبه نقل از Lily Delicated :نمیشه قرص ویتامین ث جویدنی رو با آب خورد و قورت داد؟ بدم مزه ست،نمیشه جوید![]()
به نقل از ماهِ ـشاد :دوستان،من سه روز پیش با سمت چپ بدنم از سه چهارتا پله افتادم پائین بعد دست چپم با یک گلدونی برخورد کرد و بعدش هم موند زیر بدنم و کوبیده شد زمین.باد کرد و اینا رفتم دکتر بهم پماد اینا داد ولی اثر نمیکنه،هر روز بیشتر ورم میکنه.یعنی الان آرنجم رو نمیتونم بیشتر از 90درجه باز کنم ولی ما بقی دستم خوبه با آبگرم بهتر میشه ولی تا حرارتش رو از دست میده دوباره دردش شروع میشه (اسپاسم شدید عضلانی ــه در واقع).چیکارش کنم؟