از خواب که بیدار میشی یکم پف میکنه ! ارتفاع متکات شاید خیلی کمه !به نقل از sadlove :علت ورم زیر چشم چی میتونه باشه ؟
از عکس معمولی و سی تی اسکن کاملا امن تره و هیچ ضرری هم به بدن نمیرسونه !(تا حالا اثبات نشده) من هروقت میرم دکتر میگم جای سی تی اسکن MRI بنویس !به نقل از ..............••• :درباره ی M.R.Iمیخواستم بدونم؟
x میترسم
![]()
از خواب که بیدار میشی یکم پف میکنه ! ارتفاع متکات شاید خیلی کمه !
دفه آخرت باشه دست میکنی تو پستمبه نقل از sadlove :نع گاهی اوقات نع .
منظورم مداومه .
به نقل از CrazyBõy :دفه آخرت باشه دست میکنی تو پستم
--
مشکل تیروئید و کبد ! کهولت سن حتی![]()
ممکنه مال تیرویید باشه ممکنه مال کلیه هم باشه ! :)به نقل از sadlove :شوما هم دفعه اخرت باشه پست پشت سر هم میدی![]()
..
کم کاری تیروئید دارم . می تونع دلیلش این باشع ؟
اگع نع برم سراغ کبدم .
به نقل از SaranaZ :دوستان من هم کم خونی هم کمبود ویتامین دی قرصاش رو خریدم منتها نمیدونم چند روز یه بار باید مصرف کنم ؟
از آزمایش خونم میگم کم خونی و کمبود ویتامین دی دارم
به نقل از کوزت :اسم قرصاتو بگو
آخه فکر نمیکنم بشه اینجوری گفت که چقدر باید استفاده کرد چون میزان کمبود باید مشخص بشه اول بعد گفت چقدر.به نقل از SaranaZ :vitamin D3
+ از این قرص های آهن کوچولوئن صورتی ان![]()
به نقل از Swallow :دوستان :) اگه رو شکم بخوابیم برامون ضرری داره؟ یعنی به کمر و گردن اسیب میرسونه؟
به نقل از fatemeh.sh :سلام.من چشام نزدیک بینه بعد چند سالی هم میشه ک عینک میزنم.ولی هر6ماه ی بار ک میرم دکتر چشام کلی ضعیف تر شده.
دکتر میگفت ک این تو نوجوونی طبیعیه.
میخواستم بدونم هیچ راه بیشگیری نداره؟و اینکه تا کی میخواد ضعیفتر بشن چشام؟
کلا اگه تا 48 ساعت فول بیدار باشین عیبی نداره ولی اگه بخوابی تنها کاری که انجام میشه تثبیت حافظه است بعلاوه ی خون رسانی بیشتر به مغز. فرقی هم نمیکنه کی بخوابیم. این مربوط به بخش فیزیولوژیک ماجراست ولی در بدن ریتم های 24.7 ساعته هست و بالفرض اگه 12 ظهر بخوابی ریتم بدنی میگه که ساعت 12.7 فردا میشه یه ریتم و خوب اگه بخواین یه روز شب بخوابین بعید میدونم خوابتون ببره.به نقل از آرینـآ :نمیدونم این سوالو کسی پرسیده بود یا نه
ولی نتونستم ای همه صفحه رو بگردم
اینکه شب بیدار باشی و روز رو بخوابی چه تاثیرات رو مغز و اعضای بدن میذاره
خطرناکه؟؟؟
توی یادگیری چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضرر که داره.تو ریتم های شبانه روزی بدن.چون اون زمانی که بدن تنظیم شده از قبل واسه ی خواب و مغز باید فعالیتشو کم کنه وسرتونین ترشح میکنه شما داری فعالیت میکنی. که نوعی مقابله با اونه.به نقل از آرینـآ :نمیدونم این سوالو کسی پرسیده بود یا نه
ولی نتونستم ای همه صفحه رو بگردم
اینکه شب بیدار باشی و روز رو بخوابی چه تاثیرات رو مغز و اعضای بدن میذاره
خطرناکه؟؟؟
توی یادگیری چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟