سوالات پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yas21173
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات پزشکی

به نقل از سـوزان :
سرطان رکتوم یا کولون ،توی هر سنی ممکنه اتفاق بیوفته ، گرچه بیشتر در سن بالای 50 سال دیده میشه

ارتباط مستقیمی با رژیم غذاییه پر کالری و کم فیبر ، سیگار کشیدن ، مصرف الکل ، کم تحرکی و اضافه وزن داره ؛ و فکر نکنم به طور مستقیم به گرمای هوا ربطی داشته باشه

در واقع با تقریب مناسبی برای این سنین سرطان در اواخر لیست احتمالات هست ، وگرنه نوجوان و حتی کودک سرطانی که خب داریم :D :-"

تحرک در چه حد ؟ :-? و راجع به عوارضش هم بگین .

به نقل از شوکوهــ :
در واقع با تقریب مناسبی برای این سنین سرطان در اواخر لیست احتمالات هست ، وگرنه نوجوان و حتی کودک سرطانی که خب داریم :D :-"
یبوست یک مشکله شایعه که اغلب به خاطره رژیم غذایی یا کم تحرکی پیش میاد و من هم از این جمله ی سارا واقعن تعجب کردم ، چون سرطان رکتوم توی این سن خیلی کم اتفاق میوفته!

به نقل از ســــارا :
دلایل عمده یبوست هایی که مزمن نیست و به علت سرطان کولون نیستش شامل کم تحرکی ، مایعات کم نوشیدن و وجود فیبر کم توی رژیم غذاییه.

تحرک در چه حد ؟ :-?

تحرک بستگی به ژنتیک بدنه هر فرد داره ، اما میشه گفت میانگین 30 دقیقه در روز فعالیت بدنی متوسط مثله پیاده روی یا ورزش های هوازی توی سلامت انسان تاثیر خیلی زیادی داره

و راجع به عوارضش هم بگین .

و راجع به عوارضه عدمه درمان یبوست :

افزایش عفونت های ادراری ، افتادگی مثانه ، فشار به روده ها و مثانه ، عدم تخلیه مثانه و مشکلاتی که به دنبال داره ، فشار به پروستات در مردان و افزایش احتمال کیست تخمدانی در زنان ، افزایش خطر ابتلا به سرطان روده ، اختلال های گوارشی و کاهش جذب ویتامین هایی مثل ویتامین k در روده

//ببخشید که دیر پاسخ دادم در اصل من متوجه نشدم مرجعه ضمیر "عوارضش" به چی برمیگرده به همین دلیل توی پ.خ پرسیدم و دیر شد.

خوردن زیاد سس قرمز ( خودشم تند ) چه ضرری می تونه داشته باشه؟

به نقل از سـوزان :
یبوست یک مشکله شایعه که اغلب به خاطره رژیم غذایی یا کم تحرکی پیش میاد و من هم از این جمله ی سارا واقعن تعجب کردم ، چون سرطان رکتوم توی این سن خیلی کم اتفاق میوفته!

بله میدونم.منتها من صحبتم کلی بود.
نمیدونستم NEO برای خودش سوال پرسیده یا یه فرد دیگه ای که سنش بالاست. ;)
تو سنین بالا این علایم اگر طولانی دیده بشه باید حتما پیگیری شه.

به نقل از سـمـانـه :
خوردن زیاد سس قرمز ( خودشم تند ) چه ضرری می تونه داشته باشه؟

فلفل تپش قلبو بالا میبره و برا معده هم ضرر داره معده درد میگیری :D
اگه از این اماده ای ها هم هست خب مواد نگهدارنده داره . مواد رنگی داره . و اینا خوب نیستن ب طبع .

به نقل از sadlove :
فلفل تپش قلبو بالا میبره و برا معده هم ضرر داره معده درد میگیری :D
اگه از این اماده ای ها هم هست خب مواد نگهدارنده داره . مواد رنگی داره . و اینا خوب نیستن ب طبع .
واسه کبد چه مشکل خاصی داره؟

به نقل از Poria1999 :
جایی خوندم که بعضی باکتری ها مثل هلیکوباکتر پیلوری و مایکوباکتریوم توبرکلوزیس شیوع بسیار بالایی در جهان دارند،می خواستم بدونم که استفاده از آنتی بیوتیک برای بهبودشون می صرفه؟یعنی چون چنین باکتری هایی در اکثر موارد بیماری زایی نمی کنند ضرر خود مصرف آنتی بیوتیک بیشتر نیست؟و چه نوع از انتی بیوتیک با چه دوزی برای هرکدوم از باکتری ها توصیه میشه؟
در فردی که تبدیل به زخم معده و روده کوچک شده باشه، باید درمان بشه.
رژیم درمانی شو میخوای چی کار?

به نقل از Poria1999 :
می خوام عفونت های احتمالیم رو درمان کنم ((:
نه این جوری نه...
فک کنم 70درصد ایرانیا هلیکوباکتر رو دارن، دلیلی نداره بری دنبال ریشه کنیش تا وقتی مشکل ایجاد نکرده.

توبرکلوزیس هم الان بسیار شایعه تو ایران، خیلی امار ناقل ها بالاست،

هر دوشون رژیم انتی بیوتیکی سنگین دارن توبرکلوزیس که خیلی خیلی سخت و طولانی و عوارض بالاعه داروهاش، بدون تشخیص از طرف پزشک داروهاشو نمیدن، از داروخانه نمیتونی گیر بیاری خداروشکر که خود درمانی کنی.
6ماه رژیم درمانی سل طول میکشه حداقل

به نقل از حمیـده :
دوستان این تاولی که در اثر سوختگی می‌زنه رو بهتره بتّرکانیم یا نتّرکانیم؟ ؛؛)

نباید بترکانی. ؛؛)
اگر بترکانی احتمال اینکه عفونت کنه زیاد میشه. ؛؛) :D

علاوه بر این که احتمال عفونت زیاد میشه درد شدید داره و دیر تر خوب میشه

اهم اهم

فرق شامپو بدن آقایان با بانوان چیه؟

بعد اگه یه خانوم از شامپو بدن آقایان استفاده کنه ضرر داره؟ :D

به نقل از YaSm!nA :
اهم اهم

فرق شامپو بدن آقایان با بانوان چیه؟

بعد اگه یه خانوم از شامپو بدن آقایان استفاده کنه ضرر داره؟ :D
فکر کنم تولید چربی در آقایان بیشتر از خانوما باشه ; بعد عرق کردن تو آقا(ها :D) بیشتره PH شون کمتر میشه پس شامپوهاشون باید متفاوت باشه.

کسی ک فشارش 17 میرفته دو تا لوزارتان میخورده الان فشارش 19 عه سه تا باید بخوره یا دو تا کافیه ؟ :-s

واسه تخلیه خشم و عصبانیت خورد کردن وسایل کار درستیه؟
جون سالها پیش تو تلویزیون دیدم که یه کشور اروپایی برای تخلیه خشم مردمش یه مرکزی رو راه‌اندازی کرده که توش ملت میان و ماشین‌های غراضه رو خورد و خاکشیر میکنن. :-"

اگه یه نفر دائماً عرق کنه [پوست صورتش بیشتر] مشکل از تیروئیدشه یا چیز دیگه ای هم میتونه باشه ؟

به نقل از Evening Star :
قرص آهن خواب آوره آیا؟

نع :د
ب مرور خواب الودگی رو هم ک بخاطر کم خونی دارینو برطرف میکنه حتی :د

به نقل از زهـرا :
اگه یه نفر دائماً عرق کنه [پوست صورتش بیشتر] مشکل از تیروئیدشه یا چیز دیگه ای هم میتونه باشه ؟

اره
استرس مثلن :-؟

ببین علائم دیگه پرکاری هم دارع یا نع :-؟

به نقل از sadlove :
اره
استرس مثلن :-؟

ببین علائم دیگه پرکاری هم دارع یا نع :-؟

به جز استرس چیز دیگه ای نیس ینی ؟ :-?
علائم پرکاری...نع فک نکنم .. لاغر و بی قرار و اینا نیستش :د

به نقل از زهـرا :
به جز استرس چیز دیگه ای نیس ینی ؟ :-?
علائم پرکاری...نع فک نکنم .. لاغر و بی قرار و اینا نیستش :د

چرا خب میشه چیزای دیگه هم .
علائم دیگه نداره ؟ بعد همیشگی بوده تو زندگیش یا اینکه مدت اخیر اینجور شده ؟

Back
بالا