- نام مرکز سمپاد
- سمپااااد
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 91
پاسخ : سوالات پزشکی
چه آنتی بیوتیکی؟دکتر گفته یا خوددرمانی میکنید؟
چه آنتی بیوتیکی؟دکتر گفته یا خوددرمانی میکنید؟
حساسيت پوستى رو با يكسرى دارو خاص و طول درمان ميشه حل كرد.من حساسيتم به تمام مواد شوينده يكماه طول كشيد تا با ٤-٥ نوع قرص خوب بشه،منع مصرف كامل از هر ماده شوينده هم داشتم.به نقل از Farim00n :دوستان برای درمان حساسیت پوست صورت به کرم های موبر چه پیشنهادی دارین؟
#فوری!
اگر گربه،گربه ای باشه که واکسن های مورد نیاز رو دریافت نکرده باشه؛لازمه کسی که چنگ گرفته شده واکسن کزاز و هاری رو تزریق کنه.به نقل از فاطمه م. :چنگ انداختن گربه ممکنه ایجاد بیماری کنه؟
معلم زیست ما گفت تن ماهی هر چقدرم خوب باشه بهداشتی نیستبه نقل از 4245 :بعضی از انواع این ماهی های تن خون گرم هستن ، بر خلاف اکثر ماهی ها که گوشت سفید دارن ماهی های تن گوشت قرمز دارن ،
به خاطر این که میوگلوبین اونا زیاده !
ماهی تن منبع بسیار خوبی از پروتئین ، مواد معدنی نظیر سلنیوم ، منیزیم و پتاسیم و همچنین ویتامین های B1 ، B3 و B6 است.
و همچنین گوشت ماهی تن سرشار از اسید های چرب امگا 3 هستش که مصرف اون باعث حل اکثر مشکلات پوستی و برای کاهش
ابتلا به بیماری های قلبی عروقی بسیار موثره !
ماهی تن از جمله ماهی هاییه که به مقدار قابل توجه توش جیوه یافت میشه ، به همین دلیل :
برای بهره بردن از فواید ماهی تن و جلوگیری از بروز عوارض ناشی از مصرف زیاد اون : توصیه میشه که بیشتر از دو تا سه بار در هفته استفاده نشه !
منبع : http://www.tebyan.net/Nutrition_Health/(Foods)/meats/2010/10/11/139737.html
مثلا جوش، تصفیه خون ....نمیدونم میگن چرکای بدنو خارج میکنه و خیلی خوبه.....ولی خب بعضیا تایید نمیکنن و میگن باعث انتقال بیماری از راه خون میشهبچه ها کسی بوده اینجا حجامت کرده باشه؟اگه آره برای چه بیماری ای و تاثیر داشته؟
درد داره ؟
اگه هنوز مشکل ـتون رفع نشده و جدی ـه و براتون مقدوره که به تهران بیاید،من یه سالی هست که دچار وزوز گوش بی وقفه شدم و این اتفاق موقعی افتاد که اولش یه بیماری ویروسی گرفتم و در همون حین خیلی تحت فشار درس و محیط زندگی جدیدم بودم.بنظرتون چنین چیزی که منشاش اعصابه درمان داره؟چون بی وقفه س سوت کشیدن میترسم هیچ موقه خوب نشه... اوایل دکتر رفتم یه قرصی داد مایع قسمت میانی گوشو(یه همچین چیزی) متعادل بشه.گفت اگه بعد این دوره درمان دارویی خوب نشدی بازم بیا پیشم که دکترشم متخصص حلق و گوش بود ولی من بعدش نرفتم.پیش چه دکتری برم الان؟
سلام.اینا همه عوارض سرتالین هستند اگه مصرفش هم یهویی قطع کنید سرگیجه شدید میگیریدسلام
با تجوزیر روانپزشک روزی دو تا سرترالین 50 میلی میخورم...
بعد اواسط سال زیر نظر پزشک خواستم قطع کنم.......وضعیت روحیم خیلی داغون شد وپزشک گفت که دوباره شروع کنم مصرفشو...
بعد خیلی خوابمو زیاد میکنه...از طرف دیگه خوابمو بی نظم میکنه....باعث خستگی زود رس میشه.....اغلب حوصله کاری ر وندارم وخواب الودم... و یجورایی حس میکنم ربات شدم....حس خوبی نیست...همه احساساتم تعطیل شدن یجورایی....همه چیز بی اهمیت شده برام...
با توجه به شرایطم نه میتونم قطعش کنم ...نه اینکه نا دیدش بگیرم عوارضشو بخاطر کنکور...
راه حلتون چیه؟