- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- bnb
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- رشته دانشگاه
- پزشکی سمنان
مثلا پف نمیکنه
یا هیچ احساس سوزشی نداره
بار اولی بوده ک نیشت زده؟
سیستم ایمنی افراد متفاوته
مثلا پف نمیکنه
یا هیچ احساس سوزشی نداره
خیربار اولی بوده ک نیشت زده؟
دقیق از میزان دوز اشعه اطلاع ندارم چون روش ها متفاوت و اعداد هم متغیره ولی درمجموع خیلی کمتر از سقف حد مجازه.ممنون. لطفا در مورد میزان اشعهای که از رادیولوژی سینوسها (PNS Water's) دریافت میشه هم توضیح بفرمایید. خطرناکه؟
ممنون. منظورتون از تفاوت روشها چیست؟ مگه Water's view یکی نیست همه جا؟دقیق از میزان دوز اشعه اطلاع ندارم چون روش ها متفاوت و اعداد هم متغیره ولی درمجموع خیلی کمتر از سقف حد مجازه.
اگه مرکز رادیولوژی متعبر و مطمئنی تشریف ببرید جای هیچگونه نگرانی ای نیست.
خیر به طور کلی روش های رادیولوژی فک و صورت منظورم بود.ممنون. منظورتون از تفاوت روشها چیست؟ مگه Water's view یکی نیست همه جا؟
ممنون. این که اشعه به طور مستقیم به سر برخورد میکنه و از درون مغز و غدد دهان و گردن رد میشه خطرناک نیست؟به طور کلی گرافیهای مورد استفاده تو دندونپزشکی دوز اشعهی کمی دارن. حتی CBCT که نسبت به بقیه دوز بالایی داره، باز هم در حد نگران کننده و خطرناک نیستش.
فقط CT اسکنهای عادی هستن که اشعه شون قابل توجهه.
درباره واترز مقدار عددی دقیقش رو نمیدونم اما جز گرافیهای safe ه. نگران نباشید
خب شاید مثلا غلظت یه ماده تو بدنت بیشتره یا مثلا تو خونت ترکیبش یه جگوری یا اسید تو بدنت غلظتش فرق داره
# فتوا های پزشکی !!!
پزشکای امروزی هم دیوانه شدنا . حتما خودش با سرترالین مدرک پزشکیشو گرفتهمصرف سرترالین میتونه برای مطالعه برای کنکور مشکلی ایجاد کنه؟روان پزشک تجویز کرده چهار روزه دارم میخورم یه وقتایی اضطراب خیلی شدید بهم میده دستام و در کل بدنم همش میلرزه سر آزمون دادن هم یه جور حس بیخیالی داشتم که نمیدونم از عوارض اینه یا نه
نمیدونم مصرفش رو ادامه بدم یا نه پزشک برای اینکه تمرکزم خیلی پایین بود گفت از اضطرابه و این رو داد
مصرف سرترالین میتونه برای مطالعه برای کنکور مشکلی ایجاد کنه؟روان پزشک تجویز کرده چهار روزه دارم میخورم یه وقتایی اضطراب خیلی شدید بهم میده دستام و در کل بدنم همش میلرزه سر آزمون دادن هم یه جور حس بیخیالی داشتم که نمیدونم از عوارض اینه یا نه
نمیدونم مصرفش رو ادامه بدم یا نه پزشک برای اینکه تمرکزم خیلی پایین بود گفت از اضطرابه و این رو داد
ریتالین ؟؟؟داروهای ضد اضطراب چند نوعن که یکیشون این نوع هست که بهشون میگیم SSRI . اینا اصولا 4 5 هفته لازمه که اثرشون شروع بشه! یعنی تو که 4 روزه استفاده میکنی نباید انتظار شروع علایم ضد اضطراب رو داشته باشی. از طرف دیگه از عوارضشون شایعتریناش همین ترمور (لرزش) هست که داری، تحریک پذیر میشی و .. به نظر من داروی خوبی واسه کنکور نیست اصلا. داروی نسبتا قوی حساب میشه و مصرفش واسه کنکور ضرورت نداره. واسه عدم تمرکز ریتالین بهتره اگه فقط موقتی استفاده کنی و دوزاش بدونی و مصرفشو بلد باشی چون عوارض خیلی کمتری داره. ولی خب روانپزشکا میگن باید عدم تمرکز ثابت بشه بعد.
ریتالین ؟؟؟
://
با این حال به نظرم بخاطر ایجاد وابستگی و ایجاد تحمل ارزشش رو نداره .بله ریتالین. درمان بیماری بیش فعالی و عدم تمرکز در کودکان هست
که اگه عدم تمرکز درهر سنی تایید بشه میشه ازش به عنوان داروی تایید شده استفاده کرد.
ریتالین عارضه ای که داره تولرانس ایجاد میکنه یعنی مثلا اگه امروز با یک قرص اثر میزاره، یک ماه بعد با یک و نیم قرص همین اثر رو خواهی داشت در صورتیکه به طور مداوم مصرف کنی. ترمور هم میده ولی نه در حد SSRI ها
ریتالین ایجاد وابستگی نداره اتفاقا. تحمل دارهبا این حال به نظرم بخاطر ایجاد وابستگی و ایجاد تحمل ارزشش رو نداره .
يكي از آشنايان ميخورد بدنش خيلي سرد و خودش هم بي خيال و كم حافظه و كند و پرخواب ميشد.دو سه سال هم از اين قرصا خورد و آخرش حالش خوب نشد كه هيچ، عوارضي هم ايجاد كرد.مي گف كه باعث شده خودش رو گم كنه در واقع اين قرصا درمان نميكنن بلكه يجورايي آدم رو از خودش به در ميكنن تا مثلا درست شه! من پيشنهادم اينه به يه متخصص طب سنتي مجرب مراجعه كنيد، جواب بهتري ميگيريد ان شاءالله.مصرف سرترالین میتونه برای مطالعه برای کنکور مشکلی ایجاد کنه؟روان پزشک تجویز کرده چهار روزه دارم میخورم یه وقتایی اضطراب خیلی شدید بهم میده دستام و در کل بدنم همش میلرزه سر آزمون دادن هم یه جور حس بیخیالی داشتم که نمیدونم از عوارض اینه یا نه
درحال حاضر همین دارو ها درمان اصلیش به حساب میرن. درکل یه مثال از افسردگی افکار و اقدام به خودکشی هست! در مقابل این بیماری به نظر شما اون عوارض رو برای مدتی هرچند طولانی داشتن و سپس به زندگی برگشتن خوبه یا مردن؟!خب تاثیرش روی بدن و مغزت چیه ؟ استرسو اضطراب رو بهتر نکرد؟ خوب اونا که از عوارض داروها هستن نمیشه چون عارضه ایجاد میکنه نخوردش... چون منم دارم مصرف میکنم، بعد دو یا سه هفته نتیجه ش معلوم میشه
بچه ها الان داروهایی که برای افسردگی و بی حوصلگی تجویز میکنن چی هست؟ اگر فایده نداره چرا دکترا سرترالین تجویز میکنن ؟