سوالات پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yas21173
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
به طور کلی گرافی‌های مورد استفاده تو دندونپزشکی دوز اشعه‌ی کمی دارن. حتی CBCT که نسبت به بقیه دوز بالایی داره، باز هم در حد نگران کننده و خطرناک نیستش.
فقط CT اسکن‌های عادی هستن که اشعه شون قابل توجهه.
درباره واترز مقدار عددی دقیقش رو نمی‌دونم اما جز گرافی‌های safe ه. نگران نباشید
ممنون. این که اشعه به طور مستقیم به سر برخورد می‌کنه و از درون مغز و غدد دهان و گردن رد می‌شه خطرناک نیست؟
البته با دستگاه‌های دیجیتال.

الان که دیگه همه‌جا دیجیتال می‌گیرنش! غیر دیجیتال کاربرد نداره.
ببنید اساسا اگه خیلی علمی حرف بزنیم همون دوزخیلی خیلی کم رادیوگرافی‌های پری اپیکال که دو سه تا دندون رو شامل می‌شن هم احتمال ایجاد تغییرات بنیاری تو سلول‌ها رو دارن ولی خب احتمالش اونقدر پایینه که اصلا در نظر گرفته نمی‌شه.
واترز هم مثل بقیه گرافی‌ها احتمال این مشکل رو داره ولی احتمالش کمه. از سی‌تی اسکنی که مثل نقل و نبات از مغز می‌گیرن بارها دوزش کمتره. اگه براتون تجویز شده بگیریدیش.

آقا این علائممه:
تنگی نفس -حس میکنم قفسه سینم سنگین شده وهوا نمیاد تو ریه هام..حس میکنم قلبم داره وایمیسته.

اوایل دبیرستان هم این مشکلو داشتم...نوار قلب اینا دادم..گفتن قلبت مشکلی نداره..گاهی وقتا دوباره علائمش برمیگرده..الانم شدید تر برگشته:(
روانپزشک گفت تنگی نفس عصبیه...
ولی شاید تشخیصش اشتباه بوده واینا..
خیلی اذیت میکنه..چه متخصصی برم وچه آزمایش هایی بدم تا دلیلشو پیدا کنم؟

خب شاید مثلا غلظت یه ماده تو بدنت بیشتره یا مثلا تو خونت ترکیبش یه جگوری یا اسید تو بدنت غلظتش فرق داره
# فتوا های پزشکی !!! :D:D

تو بدن هر انسان یه ماده هس که حشرات اونو دوس دارن وقتی هم نیش میزنن تون ماده رو میمکن اگه تو بدن افراد اون ماده بیشتر باشه باعث حساسیت و خارش شدید میشه (من خودم ازین دسته ام)،اگه کم باشه خارش ایجاد نمیکنه و زیاد تاثیر نمیذاره به بدن.

مصرف سرترالین میتونه برای مطالعه برای کنکور مشکلی ایجاد کنه؟روان پزشک تجویز کرده چهار روزه دارم میخورم یه وقتایی اضطراب خیلی شدید بهم میده دستام و در کل بدنم همش میلرزه سر آزمون دادن هم یه جور حس بی‌خیالی داشتم که نمی‌دونم از عوارض اینه یا نه
نمی‌دونم مصرفش رو ادامه بدم یا نه پزشک برای اینکه تمرکزم خیلی پایین بود گفت از اضطرابه و این رو داد

مصرف سرترالین میتونه برای مطالعه برای کنکور مشکلی ایجاد کنه؟روان پزشک تجویز کرده چهار روزه دارم میخورم یه وقتایی اضطراب خیلی شدید بهم میده دستام و در کل بدنم همش میلرزه سر آزمون دادن هم یه جور حس بی‌خیالی داشتم که نمی‌دونم از عوارض اینه یا نه
نمی‌دونم مصرفش رو ادامه بدم یا نه پزشک برای اینکه تمرکزم خیلی پایین بود گفت از اضطرابه و این رو داد
پزشکای امروزی هم دیوانه شدنا . حتما خودش با سرترالین مدرک پزشکیشو گرفته

داروهای ضد اضطراب چند نوعن که یکیشون این نوع هست که بهشون میگیم SSRI . اینا اصولا 4 5 هفته لازمه که اثرشون شروع بشه! یعنی تو که 4 روزه استفاده میکنی نباید انتظار شروع علایم ضد اضطراب رو داشته باشی. از طرف دیگه از عوارضشون شایعتریناش همین ترمور (لرزش) هست که داری، تحریک پذیر میشی و .. به نظر من داروی خوبی واسه کنکور نیست اصلا. داروی نسبتا قوی حساب میشه و مصرفش واسه کنکور ضرورت نداره. واسه عدم تمرکز ریتالین بهتره اگه فقط موقتی استفاده کنی و دوزاش بدونی و مصرفشو بلد باشی چون عوارض خیلی کمتری داره. ولی خب روانپزشکا میگن باید عدم تمرکز ثابت بشه بعد.

داروهای ضد اضطراب چند نوعن که یکیشون این نوع هست که بهشون میگیم SSRI . اینا اصولا 4 5 هفته لازمه که اثرشون شروع بشه! یعنی تو که 4 روزه استفاده میکنی نباید انتظار شروع علایم ضد اضطراب رو داشته باشی. از طرف دیگه از عوارضشون شایعتریناش همین ترمور (لرزش) هست که داری، تحریک پذیر میشی و .. به نظر من داروی خوبی واسه کنکور نیست اصلا. داروی نسبتا قوی حساب میشه و مصرفش واسه کنکور ضرورت نداره. واسه عدم تمرکز ریتالین بهتره اگه فقط موقتی استفاده کنی و دوزاش بدونی و مصرفشو بلد باشی چون عوارض خیلی کمتری داره. ولی خب روانپزشکا میگن باید عدم تمرکز ثابت بشه بعد.
ریتالین ؟؟؟
://

ریتالین ؟؟؟
://

بله ریتالین. درمان بیماری بیش فعالی و عدم تمرکز در کودکان هست
که اگه عدم تمرکز درهر سنی تایید بشه میشه ازش به عنوان داروی تایید شده استفاده کرد.

ریتالین عارضه ای که داره تولرانس ایجاد میکنه یعنی مثلا اگه امروز با یک قرص اثر میزاره، یک ماه بعد با یک و نیم قرص همین اثر رو خواهی داشت در صورتیکه به طور مداوم مصرف کنی. ترمور هم میده ولی نه در حد SSRI ها

بله ریتالین. درمان بیماری بیش فعالی و عدم تمرکز در کودکان هست
که اگه عدم تمرکز درهر سنی تایید بشه میشه ازش به عنوان داروی تایید شده استفاده کرد.

ریتالین عارضه ای که داره تولرانس ایجاد میکنه یعنی مثلا اگه امروز با یک قرص اثر میزاره، یک ماه بعد با یک و نیم قرص همین اثر رو خواهی داشت در صورتیکه به طور مداوم مصرف کنی. ترمور هم میده ولی نه در حد SSRI ها
با این حال به نظرم بخاطر ایجاد وابستگی و ایجاد تحمل ارزشش رو نداره .

سرترالین هم وابستگی میاره
من ی مدت خوردم همش شبها کابوس می دیدم :/ سرگیجه و سیاهی جلو چشم و گیجی و اینا ک بماند
دیگه هر بار دکتر بهم میده نمیخورم . نقل و نبات پزشکهاست :/
بعد کلن همه جای بدن هم گیرنده براش هست
مغز قلب معده و.. :| نکنین اینکارا رو برا کنکور .

يكي از آشنايان ميخورد بدنش خيلي سرد و خودش هم بي خيال و كم حافظه و كند و پرخواب ميشد.دو سه سال هم از اين قرصا خورد و آخرش حالش خوب نشد كه هيچ، عوارضي هم ايجاد كرد.مي گف كه باعث شده خودش رو گم كنه در واقع اين قرصا درمان نميكنن بلكه يجورايي آدم رو از خودش به در ميكنن تا مثلا درست شه! من پيشنهادم اينه به يه متخصص طب سنتي مجرب مراجعه كنيد، جواب بهتري ميگيريد ان شاءالله.

خب تاثیرش روی بدن و مغزت چیه ؟ استرسو اضطراب رو بهتر نکرد؟ خوب اونا که از عوارض داروها هستن نمیشه چون عارضه ایجاد میکنه نخوردش... چون منم دارم مصرف میکنم، بعد دو یا سه هفته نتیجه ش معلوم میشه
بچه ها الان داروهایی که برای افسردگی و بی حوصلگی تجویز میکنن چی هست؟ اگر فایده نداره چرا دکترا سرترالین تجویز میکنن ؟ :-?
درحال حاضر همین دارو ها درمان اصلیش به حساب میرن. درکل یه مثال از افسردگی افکار و اقدام به خودکشی هست! در مقابل این بیماری به نظر شما اون عوارض رو برای مدتی هرچند طولانی داشتن و سپس به زندگی برگشتن خوبه یا مردن؟!
از طرف دیگه دوستانی که از درمان سنتی و گیاهی حمایت میکنن مطمئنم بیمارستان حضور نداشتن تا ببینن چقدر از این افراد هستن که از این و اون و عطاری و .. داروی گیاهی که بقول خودشون چند نفر کرفتن و جواب داده ولی با چه بیماری های که حتی به پیوند کبد و ... کشیده اومدن بستری شدن. کسی بیمارستان بوده باشه میفهمه که یکی از سوالای اولیه که از مریضای داخلی میپرسیم اینه که گیاه و از این مسائل سنتی مصرف کرده ایا!؟

پ.ن: درکل دوستانه میگم اگه به سلامتی کسی اهمیت میدید از موارد سنتی فاصله بگیرید.

نمی‌دونم جاش اینجاست یا نه؛ به هرحال!

من دو تا دندون از فک بالام رو کشیدم چون نمی‌شد روکش استفاده کرد براشون و باید ایمپلنت می‌شدن. الان حدود دو ماه می‌گذره. چند روزه متوجه شدم که دندون‌های عقل بالام دارن در میان و اون فاصله خالی بین دو دندونم داره کمتر میشه. امکانش هست کلا بیخیال ایمپلنت بشم و بذارم دندونای عقلم دربیارن و جای خالی این دندونا پر شه کم کم؟
در ضمن دندونای فک پایینم هم فاصلشون خیلی کمه. میشه همین حرکتو رو فک پایین هم زد!؟ :دی چون دندونای عقل پایین هم دارن درمیان ولی چون فکم جا نداره ناکام موندن! ( من یادمه دوستم میخواست ارتودنسی کنه، 4 تا دندونش رو کشیده بود چون فاصله دندوناش مثل دندونای من کم بود و با اون حرکت حل شد مشکلش.)

این عقیده که شماره چشم میره بالا مثلا نزدیکای ۴ عینک داره ولی تار می بینه. بعد طرف نمیره عینک جدید بگیره و شماره عینک شو ببره بالا چون میگه چشمم تنبل میشه درسته ؟

این عقیده که شماره چشم میره بالا مثلا نزدیکای ۴ عینک داره ولی تار می بینه. بعد طرف نمیره عینک جدید بگیره و شماره عینک شو ببره بالا چون میگه چشمم تنبل میشه درسته ؟

من اینو تو دانشگاه نخوندم هنوز چشم نداشتیم .
اما خودم تنبلی چشم دارم و بخاطر تشخیص اشتباه دکترم درمان نمیشه دیگه .
تنبلی چشم ایراد از ی سری سلولهای عصبی چشمه ک بایستی با ی سری ورزشهای چشم و ایناها درمان شه تو بچگی و حداکثر تا 18 سالگی و با عینک اینا نمیشه دید رو درست کرد . چون مشکل عصبیه .
اما ضعیفی چشم از کره چشم و ایناهاست .
اینکه چشم ضعیف شه و عینک فیکس چشم رو نگیرین ب چشم فشار میاره فکر نمیکنم باعث تنبلی بشه .

حالا باز اگه کسی چشم خونده و مطمئنه و میدونه بیاد بگه.. (:

ابتدا یک ایراد ملانقطی بگیرم:D "عقیده"؟!!! هرچیزی ادعا میشه باید شواهد و مستندات پزشکی داشته باشه..

در مورد تنبلی چشم مستندات کافی و دقیقی نیست و در حد "اجماع نظر متخصصین" عه

ابتدا یک ایراد ملانقطی بگیرم:D "عقیده"؟!!! هرچیزی ادعا میشه باید شواهد و مستندات پزشکی داشته باشه..

در مورد تنبلی چشم مستندات کافی و دقیقی نیست و در حد "اجماع نظر متخصصین" عه

والا خیلی وقته هر کس "عقیده" خودش بدون شواهد و مستندات پزشکی بیان می کنه.مثلا اقای تبریزیان هم عقاید خاص خودشونو دارن.خیلیا هم قبول دارن این عقیده ها رو :-"

حالا نمی دونم منشا این "تصور" ایشون چی بوده.شایدم حوصله نداره بره پیش چشم پزشک و هزینه عینک جدید بده:))

آخرین ویرایش:
مصرف بدون دستور پزشک آنتی بیوتیک برای اینکه عفونت احتماااالی دندون رفع شه (ینی مثلا مامان آدم بگه نکنه عفونت کرده) چیزِ بدیه ؟

Back
بالا