• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yas21173
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات پزشکی و سلامت !

بچه ها ی سوالی ‏!‏ البته نمیدونم جاش اینجا هست یا نه
ولی چجوری میشه آب تنگ ماهی رو عوض کرد طوریکه کمترین آسیبو ببینه، و نترسه ؟
کلا هر چند وقت ی بار باید عوضش کنیم ؟ آب کلر دار یا آب معدنی فرق میکنن واسش ؟

۱سوال!
چرا آکنه یا جوش فقط در قسمت های خاصی از بدن ظاهر میشن؟ مثلا صورت،روی پوست سر، روی بازو ها و... چرا روی دست ها آکنه ایجاد نمیشه؟ یا روی پاها؟

منم یه سئوال دارم:مگه نمی گیم پلاسما بیشترش پروتئینه و به غشا می گیم غشای پلاسمایی ولی یه جا دیگه نوشته بود که لیپید ها بخش اصلی رو توی غشای سلول دارن!پس یعنی پلاسما بیشترش چربیه یا پروتئین؟!

پر تعداد ترین واحد توی غشاء فسفولیپید ها هستن ، اما بیشترین نقش رو پروتئین ها دارن ( با این که تعدادشون کمتره)

پهـن شـدن ِ رگهـا ، عـاملـش چیـه ؟
میشـه راجبـش تـوصیـح بـدید و بگیـد چـرا پیـش میـاد ؟

در اثر مصرف داروي خاصي يا همينجوري ؟

نه ، همینـطوری .

سرخرگ ها تو ديوارشون ماهيچه هاي صاف حلقوي دارن كه عوامل عصبي و مواد شيميايي روشون تاثير ميزاره وبه انقباض يا انبساط در ميان و قطر رگ تغير ميكنه و كم و زياد ميشه.

حالا اينكه چرا گشاد ميشه دليلش اينه قسمت هايي از بدنمون كه فعاليت بيشتر يا در حقيقت متابوليسم بيشتري دارن خون بيشتري به سمت خودشون ميكشن چون تغيرات به وجود اومده ازين فعاليت ها مثل افرايش Co2 و كم شدن اكسيژن و توليد گرما رو ديواره رگ ها تاثير ميزاره و رگ ها گشاد ميشن و خون بيشتري به سمت خودشون ميكشن.

آقا میگم که یک سوالی ، فک کردم اینجا باید جاش باشه ، حالا اگر هم غیر از این هست که خب منتقل یا حذف و اینا
بوی یک غذا ، یا بعبارتی بوییدن یک غذا ( حالا بمدت طولانی ) می تونه از نظر روانی یا حتی واقعی ، روی اشتهای آدم به اون غذا اثر بذاره ؟
آخه خیلی وقت ها برای خود من پیش می یاد ( شایدم توهمه ;D ) که حس می کنم نسبت به خوردنش اشتهام کمتر شده .
اصن از نظر علمی می خوام بدونم که با بوکردن چیزی ، اصولن این حالتی که پیش می یاد روانیه ؛ یا واقعا از طریق اون بو چیزی به آدم منتقل می شه و اینا .

به نقل از !Del :
۱سوال!
چرا آکنه یا جوش فقط در قسمت های خاصی از بدن ظاهر میشن؟ مثلا صورت،روی پوست سر، روی بازو ها و... چرا روی دست ها آکنه ایجاد نمیشه؟ یا روی پاها؟

خب بعضی جاها پوست نازک تره حسسساس تره :دی
یا چربی ِ اون قسمت بیشتره

Back
بالا