- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- ارومیه
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- رشته دانشگاه
- مهندسی پزشکی
پاسخ : اطلاعیه پادکست شماره دو سمپادیا
پست اول تاپیک رو بخونید خُب !
به نقل از ALt3rnA :np !
فقط اگه میشه یه مقدار جزییات بدین ! چیا دارین الان ؟ چیا میخواین ؟ چه موضوعی ؟ چجوری ؟
پست اول تاپیک رو بخونید خُب !
به نقل از Saeed.A :سلام.
مدتی پیش بنا بر بروز برخی مشکلات کوچک موضوع رادیو سمپادیا رها شد.
در این مدت خیلی ها اصرار داشتن که این موضوع و این کار پیگیری بشه. خب امروز من این خبر رو خواستم اعلام کنم که از این لحظه ما قصد داریم کار پادکست شماره دو رو با موضوع سمپاد و سمپادیا استارت بزنیم.
در مورد موضوع یک توضیحی بدم:
موضوع پادکست در نظر سنجی که ایجاد شده بود، قرار شد که سمپاد باشه. خب یک سری از کاربران پیغام دادن و خواستن که موضوع رو تغییر بدیم. من خودم هم با این موضوع خیلی موافق نبودم. اما بعد از اینکه موضوع رو تغییر دادیم یک سری دیگه از کاربران اومدن و گفتن شما حق انتخاب کاربران رو محترم ندونستید. خب حرف حق بود و جواب نداشت. حالا هم با وجود اینکه خودم موافق این موضوع نبودم، اما موضوع پادکست دوم رو همون سمپاد قرار میدیم. اما خب از همون اول هم قرار بود که این پادکستها برای سمپادیا باشه و به همین علت سمپادیا هم در حاشیه همه پادکست ها خواهد بود و در همه پادکست ها بخشی، به بحث ها و مشکلات روز سمپادیا اختصاص پیدا خواهد کرد.
خلاصه با توجه به توضیحات بالا از همین لحظه کار تولید پادکست شماره دو با موضوع سمپاد و سمپادیا استارت خورد اما توجه به چند نکته مهمه:
1) آزادی بیان و عقیده در پادکست های سمپادیا هست اما تا جایی که در سطح اختیارات ما بگنجه. مثلا انتقادات شدید در مورد سمپاد و این قبیل چیزها رو ما قرار نمیدیم. کلا اظهار نظر در مورد شخصیت های حقوقی سمپاد رو قرار نمیدیم. لطفا درک کنید که ما هم باید قوانینی رو رعایت کنیم.
2) سعی کنید به جای اینکه انرژی منفی در مورد سمپاد بگید از فوایدش و خوبی هاش، از خاطرات خوبی در سمپاد داشتید، از خدمات طرح سمپاد بگید. خب طبیعتا اثر یکسانی داره. به جای اینکه بخواید از بدی های نبودنش بگید خب از خوبی های بودنش بگید. اینطوری پادکست هم زیباتر خواهد بود.
3) هیچ وویس حاوی توهین به عقاید و اشخاص در پادکست قرار نمیگیره.
سعی میکنم کار پادکست دوم رو به صورت گروهی انجام بدیم. تیم طراحی و تولید پادکست دوم به زودی اعلام میشه در همین تاپیک. کلا خبر های بعدی رو همینجا میدیم.
فعلا!