سمپادی های کاشان

sima15

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان
شهر
کاشان
پاسخ : سمپادي هاي كاشان

به نقل از dreamy girl :
+راستی امروز معاونمون گفت در فکر خیلی چیزا هستیم واسه تفریحاتتون.
گفت ک میدونم خسته اید.
در یک کلام :کادر دفتریعم فهمیدن پکیدیم...

اره حالا کی بهتون گفت ..............
تفریحاشونم مثل خودشونه مثلا امروز جشن بود برا پیامبر اما نمیدونم این اخوندرو کلا از کجا اوردن هیچی سرش نمیشه فقط حرف یا مفت میزنه تازه خیلی هم بیتربیته واقعا چه فکری میکنن که یه همچین ادمی رو میارن بین این همه دختر بعدم سرمون منت میزارن که براتون جشن گرفتیم مثلا امروز این چی داشت جز این که براثی من یکی فقط اعصاب خوردی

محمد1

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان

پس از شصت سال سلام!
به به the oriiigiiinalll ashk نیز به جمع پیوسته است...!
با عرض پوزش از سرقت لقب ایشون!
سمپادی که تا قبل سال 90 بود رو دیگه حتی توی خواب هم نمیشه تصور کرد
حتی اگه کارسوق هم برگزار بشه تغییر ایجاد نمیشه چون افرادی که وارد مدرسه هامون شدن(ورودی های 90)حدود 50 درصدشون رو دیگه نمیشه بهشون گفت س م پ ا د ی
چون نه جنب و جوش مارو دارن و نه استعداد و فقط بلدن در محدوده ی مطالب کتاب باشن و دیگر هیچ
+
وقتی داشتم شب برگزاری کنگره قرآنی دفترچه ی چکیده رو طراحیشو توی دفتر نتکا و کنگره تموم میکردم ناظم(همونی که به سرهنگ معروفه) وارد دفتر شد بهم گفت اینا چیه؟
گفتم بووووووقه(نمیشه گفت چون جزو اسراره! =))) خریدیم برا نتکا و کنگره
کلی مسخرمون کرد که دیگه امسال سال آخره برگزاری این قرتی بازیاس!!!!!
با مدیر جدید صحبت کردیم قراره کلا تابستون فعالیتی تو مدرسه انجام نگیره تا بچه ها نتونن دیگه راش بندازن
+
فقط باید چهره ی خشمگین سرهنگ رو میدیدین! X-( X-( X-( X-( X-(
کلا مثله اینکه دیگه نه خبری از نتکا خواهد بود،نه خبری از جمتاب،ونه خبری از کنگره ی بر شانه های وحی
+
اگر بخوایم باشه باید یکم عرضه به خرج بدیمو جلوشون بایستیم،نه اینکه وقتی سرمون داد کشیدن فرار کنیم در غیر اینصورت باید با سمپادی که هست خداحافظی کرد
+
همین!
h-:

ma2012

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
برق
پاسخ : پاسخ : سمپادي هاي كاشان

این نتکایی که من میبینم همین بهتر که بردارن...یا درستش کنن.نمیدونم چجوری...هر سال شاید یکی دو تا,سه تا طرح درست و حسابی داشته باشیم...مواقفین؟؟؟نمیگم جمعش کنیم.درستش کنیم!!!

sima15

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان
شهر
کاشان

در مورد نتکا و همایش به نظرمن یکی هم برش دارن بهتره چون دیگه چیزی از اون نموده یه سری طرح های در پیت که هیچ توجیه علم یا اقتصادی نداره و فقط یه جورایی سرگرمیه چون راهی که داریم میریم به نظر من به کلی اشتباه چون موضوع شده کوفت باشه ولی عملی باشه که این مدرسه از اون کم نیاره اما واقعا اشتباه و از طرف دیگه یکی از مواردی که نتکا یا همایش یه شوری توش بود مقایسه دو تا مدرسه بود که به لطف بعضی ها اونم دیگه نیست وفقط شده پرت یک هفته از زمان درس و مدرسه همین و همین
+
این اشک چیه ؟؟؟
+
شما چیزی در مورد تیزهوشان ارون شندید ؟؟؟

Ogjfdnhdbkfrgccfvv

Dgbhvfjbjnjgh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
حقوق

سيما:واقعا هيچ شباهتي ب جشن نداشت.

ولي در خصوص همايش ها:
ميدونم قبول داريد ک اين ماييم ک نقش اصلي همايش ها رو داريم!
و اينکه هر نقصي وجود داره از خودمونه!و همينطور از کسايي ک صلاحيت طرح هارو ميدن!
خب اگه سطح بچه ها پايينه تقصير کار بچه ها نيستن و تقصير کار کسايين ک ميگن90 نفر بپذيريد!

کاري نداشته باشيد ک الان سمپاد کاشون چجوريه!بيايد خودمون کاري کنيم ک اوضاع خوب شه!
ب نظرتون چيکار ميشه کرد؟

اشک واقعي:فک کردم Ashk2 هستيد!

gaucho

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
دانشگاه
پلی تکنیک. (امیر کبیر)
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر
اینستاگرام

هی میخوام چیزی نگم نمیذارید! :-w
اولن اشک واقعی همین دی گریت جدیدست! بغل دستیه گرام بنده! اون یکی چون دوست داشته لقبه اینو برداشته!

در مورد نتکا باید بدونید خوده نتکا مهم نیست یَنی بد باشه یا خوب هیچ فرقی نداره! مهم راه رسیدن به نتکاست! راهی که بچه ها باید باهم طی کنن! راهی که بعد ها همش میشه خاطره! راهی که برا یه بچه ی سوم دبیرستان سخته ولی شیرینه ! راهی که بدون هیچ چشم داشتی هر چی داریو مایه میذاری! راهی که......

تجربه نکردین بدونین چیه وگرنه نمیگین اینجوری!

× تو شهری که فوقش 1000 تا دانش آموزه سوم راهنمایی داره 100 تاش تیزهوش نیستن! همین! :|

sima15

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان
شهر
کاشان

اره شاید حق با شما باشه من تو کمیته ی همایش نبودم شاید راس میگید خوب واقعا با هم بودنش قشنگه این قشنگه که تو برای اولین بار قراره مسئو لیت قبول کنی و یه کاری رو شروع کنی و خودت با مسئولیت خودت تمومش کنی لذت بخشه وقتی یه روز تمام رو صرف تزیین قرفه کنی و خوب قشنگ تر از همه ی اینا دوستی هایی که بعدش برامون میمونه و بودنش یه رکن برای ماها چون یه چیزیه که باهاش خو گرفتیم اما اگه این جور احساسات رو کنار بذاریم اون موقع میبینیم که حرفایی که قبلا گفته شد درسته و dreamy girl درست میگی ما باید خودمون درستش کنیم اما این فقط ما نیستیم که باید درست کار کنیم مدیر و بقیه هم هستن مثلا پارسال ما با کلی خوشی قرار شد یه قرفه ی موسیقی بذاریم و توش بچه ها بزنن اما چی شد از اداره کی وکی گفتن نمیشه و خوب طبیعتا همه چیز یه جورایی خراب شد و اون چیزی که باید میشد نشد منظورم اینه که همه ی تقصیر و هم نمیشه گردن بچه ها انداخت

اما خدایی من فکر میکنم این دوم راهنمایی که 180 نفرن بیان دبیرستا ن کجا جا میشن ؟؟؟؟؟

Ashk(The Great)

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان

اشک منم دیگه!

Ogjfdnhdbkfrgccfvv

Dgbhvfjbjnjgh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
حقوق

به نقل از gaucho :
هی میخوام چیزی نگم نمیذارید! :-w
اولن اشک واقعی همین دی گریت جدیدست! بغل دستیه گرام بنده! اون یکی چون دوست داشته لقبه اینو برداشته!

در مورد نتکا باید بدونید خوده نتکا مهم نیست یَنی بد باشه یا خوب هیچ فرقی نداره! مهم راه رسیدن به نتکاست! راهی که بچه ها باید باهم طی کنن! راهی که بعد ها همش میشه خاطره! راهی که برا یه بچه ی سوم دبیرستان سخته ولی شیرینه ! راهی که بدون هیچ چشم داشتی هر چی داریو مایه میذاری! راهی که......

تجربه نکردین بدونین چیه وگرنه نمیگین اینجوری!

× تو شهری که فوقش 1000 تا دانش آموزه سوم راهنمایی داره 100 تاش تیزهوش نیستن! همین! :|
ببین اگه ی "راهی ک" دیگه ادامه میدادی گریم میگرفت :))
ولی خب:
با پیشبینی هایی ک شده انشاء الله جوانه میزنم تا افتاب بتابد خیلی خوب پیش خواهد رفت...
از نتکاعم ک خبری ندارم.
بچه ها تا موقع راه پیدا کردن شد ک بسازیم و فلان و فلان دیگه ادامه ندادید؟ :D

+چیزه میگم دقت کردید هر کی بیاد سمپادی های کاشان گریش میگیره ؟!

+کافیه ی بار دیگه بگید اشک کیه و فلان :-w
خب فمیدیم بابا

Ashk(The Great)

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان

ببینید من نمیخوام بگم خیلی کارم درسته!ما تکیم و این حرفا!اما چیزی که به وضوح تو نتکا ۱۰ دیده شد اجرای بدون نقص نتکا و سطح علمی بسیار ضعیف.ما هر کاری تونستیم کردیم!بنده تو یه هفته به اندازه ی دو روز هم نخوابیدم و البته رکورد هم زدم!۴۸ پشت کامپیوتر!فقط من نبودم.gaucho و دوتا دیگه از بچه ها ۳ روز رو یه طرح قشنگ کار کردن!بیچاره ها بعد کار مثه جنازه بودن.فقط اینا هم نبودن...خیلی بودیم...اما کوچکترین انتظار ما این بود که بچه ها طرح خوب بدن که ندادن.الانم تنها انتظارمون اینه ک واقع بین باشید و همه چیزو سر ما خراب نکنید!

Ogjfdnhdbkfrgccfvv

Dgbhvfjbjnjgh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
حقوق

آقا ي سوال بپرسم؟!
قضيه ي اينکه بعضي جا ها مينويسيد نتکا10،نتکا100،نتکا1000چيه؟

آقاي اشک:بله خب شما ها مطمئنن زحمت کشيديد و نتيجشو ديديد... :) کسي چيز بدي نگفته از نتکا...

ma2012

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
برق

ما هم نگفتیم شما زحمت نکشیدید...این مشخصه که کادر خیلی کار میکنه...
برای سطح علمی من میگم به جای مثلا30 تا طرح 10 تا طرح انتخاب کنن...الان کادر میان اصرار میکنن به بچه ها که"جون من بیاید طرح بدید!!!"چرا انقدر کمیت مهم شده؟؟؟
من امسال طرح ندارم اومده بودن به من میگفتن بیا طرح های پارسال رو ادامه بده!!!
+++
نکتا 100 و 1000 دیگه ندیده بودیم>>>نکتا10=دهمین نتکا...امسال نتکا11

Ashk(The Great)

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان

چون اگه طرح کم باشه ظرفیت زود پر میشه.ارائه دهنده ها زود خسته میشن.تنوع کم میشه و ...
اما در کل قبول دارم ک باید ب کیفیت بیشتر اهمیت داد

Ogjfdnhdbkfrgccfvv

Dgbhvfjbjnjgh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
حقوق

به نقل از Ashk(The Great) :
چون اگه طرح کم باشه ظرفیت زود پر میشه.ارائه دهنده ها زود خسته میشن.تنوع کم میشه و ...
خب ولی فکر میکنم قبول دارید ک میشه سطح پایین ها رو رد کرد و ب بچه ها فرصت داد تا دنبال ی چیز خوب بگردن نه اینکه چند تا چیز اشغال بیارن تحویل بدن

مثلن خدایی اینکه هر سال ی چیزی در مورد شیطان پرستی هست خب ب چ درد میخوره؟عایا نمیشه ب جاش ی ازمایش عالی انجام داد؟

اینا ی کمش ب کادر مربوطه ک فشار میارن ک اگه تا فلان روز نیارید فلان میشه در صورتی ک در همون"فلان روز" تمدید میکنن و خب خیلیا قبل از اون "فلان روز " ب خاطر فرصت کم تمومش میکنن..

یا مثلن خود من...
تا همایش ازمایشی پارسال خودم تمام کارای طرحمو کردم ک یکی از عوامل کادر گفت نمیتونی باشی.در صورتی ک ک مشاور مدرسه میگفت طرح خوبیه..
اینجاش جالبه ک روز قبل همایش دقیقا یکیشون اومد بهم گفت:خب اماده ای ک؟
خدایی بده این مدلی ...
تصمیم گرفتم دیگه طرح ندم و اینهمه وقت نذارم
خب شما قبول دارید همه چیو و از نظرم این عالیه

Ashk(The Great)

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان

ببین خیلی چیزا هس ک شما نمیدونی.
۱.دفترچه
۲.اتاقا
۳.برنامه ریزی
و...
اینا باید تکلیفاشون مشخص بشه.ب همین دلیل فرصت محدوده و ب ارائه دهنده ها باید گفت ک تا فلان موقع وقت دارید
و اینکه اگه همین طرحای آشغالم رد کنیم هیچ فرقی نداره
این آدما همون آدمان و شرایطم همون

Ogjfdnhdbkfrgccfvv

Dgbhvfjbjnjgh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
حقوق

از همشون خبر دارم اما از هر جهت بررسي کنيد ميبينيد ک اين قضيه رو ميشه کنترل کرد:
اينکه وقتي کلي تو تابستون جشن ميذارن و ميارنمون مدرسه همون موقع اعلام کنن ک بچه ها از حالا شروع کنيد ک تازه ب نفعتون باشه!
آدما رو ميشه تغيير داد.. چ با آرامش چ با فشار :)

ma2012

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
برق

به نقل از Ashk(The Great) :
خب ظرفیت که کم باشه کیفیت میره بالا,کادر باید بگه ما امسال 10تا طرح بیشتر نمیخوایم, اینجوری رقابت بیشتر میشه و کسی فکرش هم نمیکنه که با یه طرح ضعیف بیاد توی نتکا...
الان(تا این جایی که من اطلاع دارم) اصلا گزینش نمیشه,هر کی طرح داد میگن خوش اومدی...مگه این که دیگه خیلی ضایع باشه...

Ashk(The Great)

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان

اونوقت پارسال هر روز حداقل ۵۰۰ نفر داشتیم تو یه روز!به نظرت ۱۰ تا طرح قابلیتشو داره؟

sima15

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان
شهر
کاشان

بچه ها بحثتون الکیه چون هر دوتون درست میگید ازیه طرف حق باma2012است که طرحا بی کیفیت شده از طرف دیگه هم که Ashkدر ست میگه چون نمیشه یه همایشو با 10 تا طرح ادره کرد از ما که گذشت اما شما که جوونی دومی سعی کن برای سال دیگه اگه تو کمیته ای طرح بهتر را گزینش کن یا اگه خودت طرح میدی با کیفیت باشه ;))

Ogjfdnhdbkfrgccfvv

Dgbhvfjbjnjgh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
حقوق

بچه ها شوما چيزي راجع ب جشن دانشگاه کاشون شنيديد؟!

سيما جان اگه همين بحثم نباشه ک هر سال بايد با جارو اومد اين تاپيک!در ضمن ميشه از همين بحث الکيا ب چيزاي خوب رسيد.

نميخوام تو کار مدير دخالت کنما ولي فک ميکنم لايک رو ميشه از گوشه سمت چپ استفاده کرد و پست نداد همينطور خسته نباشيد رو ميشه تو دلتون بگيد :)

بالا