• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های کاشان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع statira
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادي هاي كاشان

آقا ي سوال بپرسم؟!
قضيه ي اينکه بعضي جا ها مينويسيد نتکا10،نتکا100،نتکا1000چيه؟

آقاي اشک:بله خب شما ها مطمئنن زحمت کشيديد و نتيجشو ديديد... :) کسي چيز بدي نگفته از نتکا...

پاسخ : پاسخ : سمپادي هاي كاشان

ما هم نگفتیم شما زحمت نکشیدید...این مشخصه که کادر خیلی کار میکنه...
برای سطح علمی من میگم به جای مثلا30 تا طرح 10 تا طرح انتخاب کنن...الان کادر میان اصرار میکنن به بچه ها که"جون من بیاید طرح بدید!!!"چرا انقدر کمیت مهم شده؟؟؟
من امسال طرح ندارم اومده بودن به من میگفتن بیا طرح های پارسال رو ادامه بده!!!
+++
نکتا 100 و 1000 دیگه ندیده بودیم>>>نکتا10=دهمین نتکا...امسال نتکا11

چون اگه طرح کم باشه ظرفیت زود پر میشه.ارائه دهنده ها زود خسته میشن.تنوع کم میشه و ...
اما در کل قبول دارم ک باید ب کیفیت بیشتر اهمیت داد

به نقل از Ashk(The Great) :
چون اگه طرح کم باشه ظرفیت زود پر میشه.ارائه دهنده ها زود خسته میشن.تنوع کم میشه و ...
خب ولی فکر میکنم قبول دارید ک میشه سطح پایین ها رو رد کرد و ب بچه ها فرصت داد تا دنبال ی چیز خوب بگردن نه اینکه چند تا چیز اشغال بیارن تحویل بدن

مثلن خدایی اینکه هر سال ی چیزی در مورد شیطان پرستی هست خب ب چ درد میخوره؟عایا نمیشه ب جاش ی ازمایش عالی انجام داد؟

اینا ی کمش ب کادر مربوطه ک فشار میارن ک اگه تا فلان روز نیارید فلان میشه در صورتی ک در همون"فلان روز" تمدید میکنن و خب خیلیا قبل از اون "فلان روز " ب خاطر فرصت کم تمومش میکنن..

یا مثلن خود من...
تا همایش ازمایشی پارسال خودم تمام کارای طرحمو کردم ک یکی از عوامل کادر گفت نمیتونی باشی.در صورتی ک ک مشاور مدرسه میگفت طرح خوبیه..
اینجاش جالبه ک روز قبل همایش دقیقا یکیشون اومد بهم گفت:خب اماده ای ک؟
خدایی بده این مدلی ...
تصمیم گرفتم دیگه طرح ندم و اینهمه وقت نذارم
خب شما قبول دارید همه چیو و از نظرم این عالیه

ببین خیلی چیزا هس ک شما نمیدونی.
۱.دفترچه
۲.اتاقا
۳.برنامه ریزی
و...
اینا باید تکلیفاشون مشخص بشه.ب همین دلیل فرصت محدوده و ب ارائه دهنده ها باید گفت ک تا فلان موقع وقت دارید
و اینکه اگه همین طرحای آشغالم رد کنیم هیچ فرقی نداره
این آدما همون آدمان و شرایطم همون

از همشون خبر دارم اما از هر جهت بررسي کنيد ميبينيد ک اين قضيه رو ميشه کنترل کرد:
اينکه وقتي کلي تو تابستون جشن ميذارن و ميارنمون مدرسه همون موقع اعلام کنن ک بچه ها از حالا شروع کنيد ک تازه ب نفعتون باشه!
آدما رو ميشه تغيير داد.. چ با آرامش چ با فشار :)

پاسخ : پاسخ : سمپادي هاي كاشان

به نقل از Ashk(The Great) :
خب ظرفیت که کم باشه کیفیت میره بالا,کادر باید بگه ما امسال 10تا طرح بیشتر نمیخوایم, اینجوری رقابت بیشتر میشه و کسی فکرش هم نمیکنه که با یه طرح ضعیف بیاد توی نتکا...
الان(تا این جایی که من اطلاع دارم) اصلا گزینش نمیشه,هر کی طرح داد میگن خوش اومدی...مگه این که دیگه خیلی ضایع باشه...

اونوقت پارسال هر روز حداقل ۵۰۰ نفر داشتیم تو یه روز!به نظرت ۱۰ تا طرح قابلیتشو داره؟

بچه ها بحثتون الکیه چون هر دوتون درست میگید ازیه طرف حق باma2012است که طرحا بی کیفیت شده از طرف دیگه هم که Ashkدر ست میگه چون نمیشه یه همایشو با 10 تا طرح ادره کرد از ما که گذشت اما شما که جوونی دومی سعی کن برای سال دیگه اگه تو کمیته ای طرح بهتر را گزینش کن یا اگه خودت طرح میدی با کیفیت باشه ;))

بچه ها شوما چيزي راجع ب جشن دانشگاه کاشون شنيديد؟!

سيما جان اگه همين بحثم نباشه ک هر سال بايد با جارو اومد اين تاپيک!در ضمن ميشه از همين بحث الکيا ب چيزاي خوب رسيد.

نميخوام تو کار مدير دخالت کنما ولي فک ميکنم لايک رو ميشه از گوشه سمت چپ استفاده کرد و پست نداد همينطور خسته نباشيد رو ميشه تو دلتون بگيد :)

Back
بالا