پاسخ : برای امنیت شخصی خودتان چه می کنید؟
خونه : خب ما طبقه چهارمیم، از دیوار خونه بالارفتتن سخته(صافه صافه و میله و چیزیم نداره...) میتونه از پشت بوم بیاد که اونم باید از پشت بوم بقلی بیاد که ساختمونای بغل یکی کوتاهتره زیاد نمیشه اون یکی هم مثل خونه ماس نمیشه رفت توش پشتمونم حیاطه، نمیشه بالا رفت: ولی کلید همیشه رو دره چون رفت و آمد خورده زیاده
موبایل: قبلا ایس بود که یه پترن ساده داشت ولی حدس زدنش سخت بود!!! خالی هم بود ولی ازونجایی که من برنامه نویسی بلدم(کوفت) میشد یکار کرد موقعیت بده بهت (با دکل های مخابرات وگرنه میسوزونه گوشیو(سی پی یو به فنا میره)!) الانم که 1100 داریم و کلا اگر بخوایمم نمیشه توش چیزی نگه داشت
لپتاپ: هیچ اطلاعاتی روی درایوی که ویندوز روشه ندارم همش توی یه درایو دیگس که اونم یه رمز داره... 65 کاراکتری! خود ویندوزم که یه پسورد نسبتا طولانی اما پیچیده داره، شناسایی چهره برا وقتی که حال ندارم رمز بزنم؛ اگه رمز اشتباه بزنی عکس میگیره...
فلش که ندارم
رم: رمز داره، با یه برنامه کوچولو که اگه رمز اشتباه زده شه یه سری اطلاعات رو ذخیره میکنه و وقتی به اینترنت وصل شه میفرسته!
بیرون: هیچی! ینی چون یخورده قدم بلنده و معمولا بد نگاه میکنم کسی کاریم نداره ولی اگه کسی کاری داشته باشه، اگه عصبانی شم دیگه برام مهم نیست چی میشه...
اتاق: اتاق رو با کل خانواده شریکم، چیزیم ندارم برا قایم کردن
یه خاطره هم بگم!!! :یبار داشتم تو خیابون راه میرفتم اومد با چاقو گفت گوشیو پول و ساعت هرچی داری بده منم گفتم باشه دست کردم تو جیبم که مثلا دارم میدم بهش بعد یه مشت تو صورت یارو...
یبارم زمستون با چتر زدم تو (بی ادبی) یارو :-[ یارو با وضع زننده ای داد میزد...