- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی۲
- شهر
- اسفراین
- سال فارغ التحصیلی
- 99
- دانشگاه
- آزاد بجنورد
- رشته دانشگاه
- پرستاری
مزاحم مردبالغ میشوندسلام من نمیگم که کسی کاری بهمون نداره ولی چون من پسرم دخترهارو درک نمیکنم
پسر که چیزی نیست
مزاحم مردبالغ میشوندسلام من نمیگم که کسی کاری بهمون نداره ولی چون من پسرم دخترهارو درک نمیکنم
جرا در خارج این اتفاق ها نمی افتدلابد شما هم از اون دسته ی تتلیتی ها هستین که معتقدن چون آتنا حجاب نداشت بهش تجاوز شد؟
اینرو واقعا درک می کنممزاحم مردبالغ میشوند
پسر که چیزی نیست
منبعی برای این حرفت داری؟جرا در خارج این اتفاق ها نمی افتد
بینین من کلاس سوم دبیرستان بودم میرفتم. تابستون بود کلاس فوق العاده داشتیم. چادر هم سرم بود. عجله داشتم تاکسی گرفتم. پسره ی لعنتی سره پشت چراغ قرمز رسید قفل مرکزی رو زد. یهو سرعتشو تند کرد. ترسیدم دیدم داره رد میکنه مسیرو درو زدم دیدم وا نمیشه. مجبور شدم با اون سرعت خودمو از شیشه پرت کردم پایین. وقتی دید سرم رو زمین خورده نگه داشت کیفمو فرداشتم در رفتم. خیابون پر رفت و امدی هم بود. اینقدر ترسیده بودم یادم رفت شماره پلاکشو بردارم. حیوون همه جا هست[/Qمی دونم بعضیها مریضند تاحالا باچند نفر سر این موضوع ها دعوام شده
چون شما پیگیر اخبار خارج کشور نیستی دلیل نمیشه که بگین این اتفاق تو خارج نمیافته : /جرا در خارج این اتفاق ها نمی افتد
حق با شماستچون شما پیگیر اخبار خارج کشور نیستی دلیل نمیشه که بگین این اتفاق تو خارج نمیافته : /