• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برای امنیت شخصی خودتان چه می کنید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من گوشیم پسورد داره س ساله ثابته و هیچکس نمیدونه گاهی مورد داشتیم خودزنی کردن تا من گوشی رو باز کنم و من خونسرد بهش نگاه میکردم فقط

لپتاپ هم رمز داره ک اونم نمیدونن فایلای شخصی و عکسام تو هارده امنیت خونه هم ک خوبه!!!!

امنیت خودم تکواندومه یه اسپری کوچیک فلفله ک همیشه تو جیب پشتی کولمه....

مامانم همیشه میگفت (قبلا) که وقتی میبینی یکی داره مزاحم میشه مثلا یه موتوری تعقیبت میکنه سعی کن یه مغازه پیدا کنی بری توش یا اینکه زنگ در یه خونه رو بزنی که اونم فک کنه خونه خودته و بره ولی خب مورد دوم مث اینکه اسیبش بدتره :دی

من با اسپری فلفل موافقم به ادم حس امنیت میده
دفاع شخصی هم همیشه دوست داشتم یاد بگیرم ولی حسش نیس واقعا
یه سری تنظیمات هم هست که اگه توی گوشیت جیمیل داشته باشی و اینترنت گوشیت هم وصل باشه اگه دزدیده بشه میتونی با جیمیلت پیداش کنی که نمیدونم دقیق چجوریه ولی هست
من کلا ادمی ام که خیلی وسایلام برام مهم ان ... به نظرم یه قفل صفحه که اجازه ریسیت شدن هم نده کافیه
چاقو هم داشته باشین بد نیس ولی من فک کنم اگه چاقو دستم بگیرم دزده وایمیسه میخنده بهم :دی

• لایک
امتیازات: almon
فقط حواستون باشه اسپری فلفل تو محیط بسته بزنین خودتونم میگیره، مادر میگرید. :))

امنیتم
کار خاصی انجام نمی دم

آقا مامان من خیلی کنجکاوه...برای همین تکامل همراه پیدا کردیم...
اینستامو با جی میل باز کردم کسی(مامانم) نتونه پیداش کنه.
گوشیم همیشه رمز داره.علاوه بر رمز گوشیم تلگرامم هم رمز جداگانه داره..دو سه ماه یه بار عوضش میکنم.
با همه اینا از وقتی تلگرام حوین شدم مامانم دو بار چتهامو از اول تا آخر خونده....با دوستای محازیم هم چت کرده از طرف من...
.
برای اتاقم هم طبقه بالاست ودرش همیشه بسته است....خیلی بدم میاد یکی بره اتاقم.....قبلنا که بچه بودم چند باری رفته بودن فضولی دعوا کرده بودم.الان رعایت میکنن حداقل اتاقمو...
کارتهای بانکیم هم رمز سخت گذاشتم برای همشون.همشون هم یادم رفتن:/الان خیلی بدبخت میشم پول نقدم تموم میشه:/
.
برای امنیت شخصی تجربه نشون داده گشتن به عنوان دختر دردسر ومزاحمتش خیلی بیشتر از پسراست...
الان ک شهر کوچیک میزیم.خیلیا میشناسنم.نمیتونم پسر طور بگردم...ولی شهر بزرگ بیارم پسر طور میگردم...:-"

اگر ادم متینی باشم کسی باما کاری نداره اما بحث فضای مجازی جداست

سلام من نمیگم که کسی کاری بهمون نداره ولی چون من پسرم دخترهارو درک نمیکنم

اگر ادم متینی باشم کسی باما کاری نداره اما بحث فضای مجازی جداست
لابد شما هم از اون دسته ی تتلیتی ها هستین که معتقدن چون آتنا حجاب نداشت بهش تجاوز شد؟

آقا مامان من خیلی کنجکاوه...برای همین تکامل همراه پیدا کردیم...
اینستامو با جی میل باز کردم کسی(مامانم) نتونه پیداش کنه.
گوشیم همیشه رمز داره.علاوه بر رمز گوشیم تلگرامم هم رمز جداگانه داره..دو سه ماه یه بار عوضش میکنم.
با همه اینا از وقتی تلگرام حوین شدم مامانم دو بار چتهامو از اول تا آخر خونده....با دوستای محازیم هم چت کرده از طرف من...
.
برای اتاقم هم طبقه بالاست ودرش همیشه بسته است....خیلی بدم میاد یکی بره اتاقم.....قبلنا که بچه بودم چند باری رفته بودن فضولی دعوا کرده بودم.الان رعایت میکنن حداقل اتاقمو...
کارتهای بانکیم هم رمز سخت گذاشتم برای همشون.همشون هم یادم رفتن:/الان خیلی بدبخت میشم پول نقدم تموم میشه:/
.
برای امنیت شخصی تجربه نشون داده گشتن به عنوان دختر دردسر ومزاحمتش خیلی بیشتر از پسراست...
الان ک شهر کوچیک میزیم.خیلیا میشناسنم.نمیتونم پسر طور بگردم...ولی شهر بزرگ بیارم پسر طور میگردم...:-"
درک می کنم

Back
بالا