پاسخ : برای امنیت شخصی خودتان چه می کنید؟
بله ،اول با تشکر از محمد جان ( خب همه سوالارو تو همون پست 1 میذاشتی دیگه ، هی میای یه پست میدی ، سوال جدید می کنی

)
من کلا" امنیت رو در پسورد و این چیزا نمی بینم ، با دیدگاهی متفاوت ، نظرم راجع به امنیت ، حالتیه که برام مشکل ساز نشه ، مهم نیست پسورد باشه یا نباشه
مثلا" گوشی (

دوستان میدونن) : گوشی بسیار وسیله ی شخصی ای محسوب میشه ، به هیچ وجه هیچکس حق هیچگونه دست زدن بهش رو نداره ، یه پسورد کلی داره که وقتی میخوای استفاده کنی ازت میخواد ، از این برنامه ها که واسه فایل ها پسورد میذاره هم گذاشته بودم قبلا" ، ولی چون دیدم احدی دست نمیزنه ، این پسورد فقط حرص منو درمیاره که هی باید بزنم و یه جورایی همش این حس غریب بم دست میداد که این گوشی من نیست ، چون همه جا باید پسورد وارد میکردم پاکش کردم (مثالی دارم در برابر خانواده و دوستان ، که گوشی یک وسیله ی شخصی است مثه مسواک و شورت !)
یوزر های اینترنت : یوزرام معمولا" پسورد سختی نداره ، جز فیسبوک ، که اونم سخت نیست ، فقط یکم طولانیه ، بعد یه جوریه که اگه کسی هکش کرد ، بفهمه من کی ام و ... (یه جورایی راه ارتباطی بازم برقراره) ، سایت های دیگه ، معمولا" پسوردم رو یه مدیر میدونه ، چون خودم بعضی وقتا یادم میره ، من بهشون نمیگم ، خودشون به صورت قشنگ وارد یوزر من میشن پسورد رو عوض می کنن بعد بهم pm میدن امیر این پسورد جدیدته ! ، البته دوستان لطف دارن ، من دلیل این کار رو هیچ وقت نفهمیدم ،اما ...
پسورد یاهو و کامپیوتر و ... ، قدیما یکی بود ، ولی الان فرق داره ، پسورد یاهو مخلوطی از اسم و فامیل و شماره ی منه ، به این صورت که اسم من + چند رقم از شماره + فامیلیم ، اینا کاملا" در همه ، مثال : am7j24r...

کامپیوتر پسور نداره الان ، به تازگی پاکش کردم ، چون همون حس گوشی داشت بهم دست میداد ، قایل هام جای خاصی نیست ، همش تو درایو ها هیدن هست (فقط برای وقتی که داداشم بدون نظارت من میشینه پشت سیستم)
چون خونواده و دوستان ، یا بهتره بگم من ، جوری ام که اجازه نمیدم کسی به وسایل شخصی ام دست بزنه و اونا هم خودشون می دونن و رعایت میکنن ، خیلی در بند پسورد و سکیورتی نیستم (مثـ فرشید مثلا")
خونه امنیت بسیار پایینی داره ، هرچند محله امن و قدیمیه و کسی اینورا غلط خاصی نمیکنه و نمیتونه بکنه ، یه مارکت هم دقیقا" روبروی خونمون هست ، درو که باز میکنی می بینی من چه شکلی ام ، اون دست خیابون (یا کوچه) یه مارکت 24 ساعته هست که خب نقش نگهبان رو داره ، یه سری در داخلی خونه رو باز کردم دیدم یکی تو حیاطه ، گفتم شما ؟ گفت ببخشید من توپم افتاده بود اومدم بگیرم ، گفتم چیجوری ؟ گفت از رو پشت بومتون ! گفتم آها ، بله ، بفرمایید ، تشریف بردند و قضیه حل شد ، از همسایه های گرام بودند

اتاق رو از 2 سال پیش ، یکم خصوصیش کردم ، یعنی این رو با خونواده فهموندم که موقع ورود در بزنید ، وقتی بستس یهو باز نکنید ، در نزنید بعد خودتون باز کنید بیاید (خب این چه کاریه ؟ دیگه در زدن چیه ؟ میرسی پشت در تق میزنی بعد میای تو ؟! مثلا" من تو اون چند صدمه ثانیه ی تق و باز شدن در چیکا میتونم کنم ؟) البته سیستم جایی تعبیه شده که من نظارت کامل به در دارم ، و از دور هر کی بخواد وارد شه ، من می بینمش (در معمولا" یکم بازه ، خیلی کم ، اینجا میگن پیش یا پیچ ، شما چطور ؟)
پروفایل فیسبوک تا 1 ماه پیش آژاد بود ، برا اینکه من به این عقیده بودم ، که خب دوستان یا آشنایان یا غریبه ها ، به راحتی بتونن پروفایل رو مشاهده کنند ( همه جاشو ) ، منم دلیلی برای مخفی کردنش نداشتم ، چون سلایق و عقایدم رو مخفی نمی کنم و با کسی مشکلی ندارم ، اما ماه پیش یه مشکلی پیش اومد که علی رغم میل باطنی ام مجبور شدم دسترسی رو محدود کنم به فرندام ، تا یه مدت دیگه ، اگه مشکلی پیش نیاد دوباره بازش می کنم
عکس ها کلا" راحته و بازه

، چه فیسبوک چه کوه چه خونه چه جنگل چه دریا چه تولد چه مهمونی و چه هرجای دیگه ای ، عکس به نظرم مشکلی نداره و نیست ، اتفاق خاصی نمیفته فلانی عکس منو ببینه یا نبینه ، اگه میشناستم که خب هیچی

اگه نمیشناستم که ببینه ، چی میشه مگه ، چی میخواد بگه ، اصلا" بگه ، اتفاقی نمیفته که ، پس عکسهام رو خیلی راحت هر جوری که بخوام و هرجاکه بخوام و با هر کی که بخوام میگیرم و بیشتر جاها میذارم ، عکسهایی که فعلا" خصوصی هست ، به خاطر مسائل دیگه است که گفتنش جایز نیست
امنیت در خیابون هم خیلی خوبه ، هر جایی هر جوری دلم بخواد میرم و تا حالا مشکلی پیش نیومده از این به بعد هم حواسمون هست که نیاد ، امنیت تو خیابون رو نمیدونم منظورت دقیقا" چیه ...
در کل ، فرهنگ سازی کردیم که کسی طرف ما نیاد و دست به وسایل شخصی مون نزنه ، چون من حوصله پس گذاشتن و یکسره 4تا عدد وارد کردن رو نداریم و خوشمونم نمیاد از این کارا
فقط یه باگ کوچولو داره اونم تو در خونست. لگد بکوبی توش وا میشه! همین!
چه جالب ، خونه ماهم درش همینطوریه ، البته باید به یه نقطه ی خاص زده شه و با یه قدرت خاص ، از بالا در پریدن خیلی راحت ترو بهتره

(خودم معمولا" از بالا در میام ، حتی اگه کلید داشته باشم ، خب بعضی وقتا حس و حال کلید در آوردن نیست تو ظل گرما!)