JB کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,447 امتیاز 4,766 نام مرکز سمپاد هاشمینژاد ۲ مشهد دانشگاه شهید بهشتی تهران رشته دانشگاه ریاضی و علوم کامپیوتر 2012/3/26 #181 پاسخ : سوالات روانشناسی من از ديروز پلك راستم در حدود ١ ميليمتر پرش ميكنه ! مشكل رواني هستش آيا ؟ چند روزه اضطراب شديد دارم ميتونه از اون باشه ؟
پاسخ : سوالات روانشناسی من از ديروز پلك راستم در حدود ١ ميليمتر پرش ميكنه ! مشكل رواني هستش آيا ؟ چند روزه اضطراب شديد دارم ميتونه از اون باشه ؟
no one کاربر فوقحرفهای ارسالها 818 امتیاز 1,525 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر اورمیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه پزشکی 2012/3/31 #182 پاسخ : سوالات روانشناسی به نقل از جواد باهوش : من از ديروز پلك راستم در حدود ١ ميليمتر پرش ميكنه ! مشكل رواني هستش آيا ؟ چند روزه اضطراب شديد دارم ميتونه از اون باشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... بله ممکنه! نمیشه گفت مشکله روانیه! بعضیا در مقابل بعضی کنش ها واکنش های نه تنها روحی بلکه جسمی هم میدن! حتی من موقع عصبانی شدن گوشام کشیده میشن! پدرم هم اینطوریه!(میشه گفت این نوع عکس العمل یه مقدار ژنتیکیه!
پاسخ : سوالات روانشناسی به نقل از جواد باهوش : من از ديروز پلك راستم در حدود ١ ميليمتر پرش ميكنه ! مشكل رواني هستش آيا ؟ چند روزه اضطراب شديد دارم ميتونه از اون باشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... بله ممکنه! نمیشه گفت مشکله روانیه! بعضیا در مقابل بعضی کنش ها واکنش های نه تنها روحی بلکه جسمی هم میدن! حتی من موقع عصبانی شدن گوشام کشیده میشن! پدرم هم اینطوریه!(میشه گفت این نوع عکس العمل یه مقدار ژنتیکیه!