سوني بهترينه!!!به نقل از Helius :سوني و hp عاشقشونم
به نقل از Knight :موافقم
قرار شد اگه از كسي شنيدين نذارين!!!به نقل از ستـاره :لطفا ارسال اضافي نكنين، مثلا نظرسنجي برا همينه !![]()
در ضمن ؛ بهترين برند؛ يعني apple رو نذاشتين؛ اصلا نظرسنجي بدون apple بي اعتباره ! [-(
شرمنده چون توی ایران زندگی میکنیم apple یه کم داره فراموش میشه . اضافه ش میکنم.به نقل از ستـاره :لطفا ارسال اضافي نكنين، مثلا نظرسنجي برا همينه !![]()
در ضمن ؛ بهترين برند؛ يعني apple رو نذاشتين؛ اصلا نظرسنجي بدون apple بي اعتباره ! [-(
ببخشید واقعا دارین توهین میکنین به آدم ! [-(به نقل از سيانوباكتري! :قرار شد اگه از كسي شنيدين نذارين!!!
شما تا حالا apple داشتين!!!؟؟؟
خيلي آشغال به دليل اين كه اگر بخواي يك برنامه نصب كني بايد حتمن بدي مهندس كامپيوتر!!!!
فقط براي كلاسه اين كه موسش جدا هست و خودكار روشن ميشه همين!!!
من یه سوال از شما دارم! می شه مزایای apple نسبت به dell رو بگید؟ قبول کنید apple صرفا فانتزی هستش و خب اگه کسی دنبال پز یا چیز های فانتزی باشه قبول دارم apple گزینه ی خوبیه. البته سو تفاهم نشه. منظورم شما نیستید! کلی گفتم! :)به نقل از ستـاره :ببخشید واقعا دارین توهین میکنین به آدم ! [-(
من apple دارم ! خیلی خیلی هم ازش راضیم٬ نسبت به dell مامانم و سونی قدیمی ـم واقعا عالیه![]()
سبک٬ خوشگل٬ کیبورد عالی٬ امکانات فوق العاده٬ باتری قوی٬ سیستم عامل درجه ۱ ٬ سیستم Time Machine و یه عالمه برنامه قوی و خوب!
مهندس کامپیوتر؟ اصن میدونین دارین چی میگین؟ نصب نرم افزار روی اپل٬از نصب نرم افزار روی ویندوز ۱۰ برابر آسون تره !
من هم با XP کار کردم هم Vista و هم ویندوز 7 هم apple ! هیچ کدومشون بهتر از اپل نبودن.
هم با dell کار کردم هم سونی هم اپل ! اصن اپل قابل مقایسه با اینا نیست !
موس جدا؟ موس خودش عین لپ تاپ های دیگس فقط فرقش اینه که دکمه رایت کلیک نداره.
خودکار روشن میشه؟ چی دارین میگین؟ ^-^
به کسی که یه سال و خورده ایه داره با همه چی ِ اپل سر و کله میزنه میگین اپل آشغاله؟ یه سری چیزای عجیب غریب که معلوم نیست از کجا بهش رسیدین راجع بهش میگین؟ خودتون جای من باشین راجع به کسی که این چیزا رو میگه چه فکری میکنین؟ الان من بیام بگم سونی به جای مانیتور٬ مداد تراش داره! چی راجع به من فکر میکنین واقعا؟
ببخشید من این قدر که بهم بر خورد٬ زیادی رک گفتم !
بعدشم٬ توی ایرانه که اپل یه مقدار گرون ِ ٬تازه اونم نه خیلی٬ قیمت مک بوک اندازه قیمت یه وایوی معمولی ِ .
شاید اپل تنوع زیادی تو کامپیوتراش نداشته باشه٬ ولی همیشه بهترین رو میسازه. من واقعا کامپیوتری بهتر از MacBook PRO & MacBook Air جدید توی دنیا سراغ ندارم .
+ سونی بیخود گرون ِ . ینی به خاطر یه سری نرم افزار که توی ایران اصلا کاربرد ندارن گرونه. البته من زمانی وایو داشتم و ازش خیلی راضی بودم.
+ Dell کامپیوتر خیلی سگ جونیهپدر من٬ ۷ سال پیش٬ یه dell ( که تازه اون موقع دست دوم بود!!) خرید. این هنوز داره کار میکنه. با این که من چند وقت پیش از شدت عصبانیت٬ با مشت کوبیدم رو کیبوردش. (!) هنوز که هنوزه عین آدم داره کار میکنه.
![]()
خب٬ مک بوک سبک تره! ینی به طور کلی٬ هر جایی که لپ تاپ dell دیدم٬ سنگین بودن نسبت به مک. دوستام هم dell دارن٬ ماشالا اندازه بچه فیل سنگینبه نقل از پویا م :من یه سوال از شما دارم! می شه مزایای apple نسبت به dell رو بگید؟ قبول کنید apple صرفا فانتزی هستش و خب اگه کسی دنبال پز یا چیز های فانتزی باشه قبول دارم apple گزینه ی خوبیه. البته سو تفاهم نشه. منظورم شما نیستید! کلی گفتم! :)
در ضمن باید بهتون بگم که apple علاوه بر محدودیت نرم افزاری محدودیت سخت افزاری هم برای کاربر می ذاره! در ضمن گرون هم هست!
به نقل از s.mohammad reza :واقعا که !![]()
![]()
![]()
حالا گیرم عصبانی شده بودی! باید با مشت بزنی رو کیبورد بابای بیچارت؟
حالا چند بار در سال اینجوری ناراحت میشی؟خبر بده بر و بکس چیزی دم دس نذارن
بنده خودم dell دارم. وزنش خیلی کمه. مدارکش هم موجوده! یعنی الان دلیل شما برای خرید apple ایناس ؟! :به نقل از ستـاره :خب٬ مک بوک سبک تره! ینی به طور کلی٬ هر جایی که لپ تاپ dell دیدم٬ سنگین بودن نسبت به مک. دوستام هم dell دارن٬ ماشالا اندازه بچه فیل سنگین![]()
یکی دیگه هم این که کلفت هستن٬ خیلی از اطرافیانم dell دارن و بازار پایتخت رو هم زیاد گشتم٬ معمولا dell هایی که من دیدم نسبت به مک بوک کلفتن.
آدابتور dell خیلی یغورهکلا مال apple از همه جمع و جور تره٬ ولی مال dell دیگه زیادی یغوره
کیبورد های dell من رو روانی میکنناصلا نمیشه باهاشون تایپ کرد! باز کیبور های وایو بهترن در این مورد
دقیقا این یکی از اصلی ترین دلیل های منه برای دوری کردن از dell
یه مشکل دیگه هم من دارم با کیبورد ها٬ کیبورد همه کامپیوتر ها دکمه Alt و control داره٬ ولی apple علاوه بر این دو تا دکمه command داره٬ که به نظرم کاربردش بیشتر و بهتره. ینی به نظرم سیستم command بهتر ـه.
من به طور کلی مشکلی با dell ندارم٬ اتفاقا به نظرم dell خیلی مقاوم و با دوام و خوبه٬ میگم که٬ این dell بیچاره ۸ سال از ساختش میگذره ولی داره کار میکنه٬ با این که کیبوردش رو تقریبا از بین بردم![]()
![]()
صرفا فانتزی؟ قبول ندارم.اپل گرافیک خیلی بالایی داره٬ بیشتر گرافیست ها و ادیتور های فیلم برای کارشون از Mac Book PRO استفاده میکنن٬ یه دلیلش هم وجود Final cut PRO ئه که هنوز هیچ برنامه برای ادیت فیلم رو دستش بلند نشده
![]()
یه خوبی دیگه ای که اپل داره٬ Time Machine هست٬ که هر یک ساعت از کل کامپیوتر back up میگیره٬ (رو یه هارد خارجی البته) که هیچ وقت فایل ها از بین نمیرن٬ تا حالا هم نشنیدم کامپیوترای دیگه همچین نرم افزاری داشته باشن
![]()
محدودیت نرم افزاری... یه مقدار باهاتون موافقم. من خودم خیلی برام دردسر شده پیدا کردن نرم افزار. البته همه بازی ها و نرم افزار های office & adobe رو روی app stor میشه پیدا کرد... ولی توی آمریکا باز این مشکل نیست٬ والا اپل هم که وا۲ ایران ساخته نشدهاپل نرم افزار جایگزین هم زیاد داره٬ مثلا به جای light room یه Aperture داره٬ در عین حال میشه دو تاش رو هم داشت... یا به جای Power point ٬ نرم افزار Keynote رو داره که از یه نظرایی بهتر از پاور پوینته... iwork به جای word ٬ numbers به جای excel ٬ و iweb به جای front page و maple هم خیلی نرم افزار های کاربردی و خوبین ... در ضمن نصب نرم افزار رو اپل خیلی آسونه !
وقتی دانلود میشه یا dvd ش رو میذاری٬ کافیه آیکون نرم افزار رو بکشی بذاری تو بخش نرم افزار ها
نصب میشه
همه ی نرم افزار هاش هم روی app stor که فروشگاه آنلاین اپله هست٬ ولی باز هم برای ایران دردسر سازه٬ کارت اعتباری لازم داره
![]()
توی ایران الکی گرونه. توی آمریکا٬ فوقش ۴ یا ۵ % نسبت به کامپیوتر های دیگه گرون تره...
محدودیت سخت افزاری رو کاملا موافقم٬ بزرگ ترین ضعف اپلهآدم میخواد موهاش رو بکنه گاهی
![]()
من نمیدونم٬ چرا توی ایران ٬ MacBook و iPhone و iPod و کلا چیز های اپل٬ شدن نشونه بچه مایه دار ها و نمیدونم کسایی که میخوان پز بدن و اینا !یه فرهنگ غلطه٬ که متاسفانه جا افتاده٬ من اپل رو به خاطر کیفیت عالیش دوست دارم٬ نه به خاطر این که صرفا وسیله ای برای کلاس گذاشتنه
![]()
میدونم٬ یه رفتار احماقنه بود٬ اونم از روی عصبانیت و کلافگی بیش از حد
بالا هم گفتم٬ اصولا کیبورد های dell من رو کلافه میکنن![]()
اقا جان این همه ملت دارن کار ادیت فیلم انجام می دن اپل دارن؟!!! سری ها هستن کار اصلیشون اینکاراس ولی اپل ندارن!! اینا بیشتر برمی گرده به نرم افزار! خب تقصیر خودتونه رفتید movie maker استفاده کردید. این همه نرم افزار بهتر هست.به نقل از ستـاره :+ نچ٬ دلیل اصلیش این بود که میخواستم از ویندوز مهاجرت کنم به یه سیستم عامل بهتر٬ یه مقدار تحقیق کردم و پرسیدم و اینا به این نتیجه رسیدم که Snow leopard ( که اون موقع بود) سیستم عامل خوبیه٬ و مال اپله٬ برای همین اپل گرفتم. دلیل اصلیش سیستم عاملشه.
+ فیلم ادیتور حرفه ای نیستم٬ ولی خیلی از پروژه های مدرسه باید فیلم باشن٬ که کار ادیت اونا با منه٬ عکس هم ادیت میکنم . وایو جونش در میاد تا این فیلم ها رو ادیت کنه٬ پارسال ۱ بار با وایوی همگروه هام نشستم برای ادیت فیلم٬ اونم با movie maker٬ جونم بالا اومد!
+ آره٬ اندازه آدابتور و نازکی و سبکی برای من خیلی مهمه٬ چون زیاد این ور اون ور میبرم لپ تاپ رو ...
+ واقعا این قدری که شما میگید گرون نیست apple ! وایو ها و dell های ایده آل از نظر من٬ حدود ۱۱۰۰ ٬ ۱۲۰۰ ٬ ۱۳۰۰ قیمتشونه٬ که مک بوک هم ۱۲۰۰ قیمتشه٬ تازه تو ایران٬ توی آمریکا ارزون تره![]()
+ dell هایی که ما تو عمرمون دیدیم٬ یکی از یکی سنگین تر بودن٬ خب dell شما سبکه!کلا برند های دیگه٬ این قدر تنوع مدل دارن که آدم نمیتونه کلی مقایسه کنه ...