• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چهار شنبه سوری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع TMNT
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چهار شنبه سوری

ما با همسایه هامون که بیشترشون فامیلن میریم کوچه اتیش روشن میکنیمو چند تا سیگاری و کپسولی بعدم از رو اتیش میپریم خونه و لالا ;D

هنوز که هنوز انگار ترقه های بچه های محله ما تموم نشده هنوز گاهی اوقات صدای ترقه ها میاد (:|
اگه ترقه همیشه بود چی میشد؟ ;D

امسال برای اولین بار درطول عمرم(!) از روی آتیش پریدم ;D باباخوب کلا تو فاز چارشنبه سوری نیستم هیچوقت این دیوونه بازیا چیه :| تازه همونم میخواستم بپرم مانتومو میگرفتم بالا خواهرم بهم مبخندبد :-" :-"

پارسال چارشنبه سوری داشتم از تو یه کوچه رد میشدم یهو دیدم از بالای پشت بوم یکی از خونه ها یه کیسه یخ افتاد جلوی پام! ;D
مدل جدیده به جای ترقه زدن کیسه یخ میندازن رو سر مردم :-\
منم عصبانی شدم کیسه را برداشتم پرتش کردم بالای پشت بوم یهو یکی داد زد: آآخ! =)) :o
فک کنم زدم تو سرش بدبختو ناکارش کردم :)) حقش بود B-)

پاسخ :چهارشنبه سوری

دو سه سال پیش بود چهارتااتیش پشت سرهم درست کرده بودیم.ازروی اولیودومی پریدم ولی نرسیده به سومی به کله خوردم زمین جداازپاره شدن شلوارم جلویه ملتی ضایع شدم.

یادمه یکی از دوستام نارنجک تو دستش بود اخرش هم نصف دستش رفت

× چند سال پيش چهارشنبه سوري رفته بوديم كوه دسته جمعي، با جيپ از كوه رفتيم بالا.اون بالا چند تا ابشاري همزمان روشن كرديم، تو تاريكي و سكوت كوه فقط نور و صداي ابشاريا و بعضاً ما بود، خعلي حال داد! 8-^

×يك بارم با ماشين از تو يه خيابوني داشتيم رد ميشديم، چند تا ترقه زيرِ تايرا زدن چند تا بي شعور! :-L

با توجه به افزایش چشمگیر دلار و به تبع آن مواد محترقه امسال تصمیم دارم خودم یه چیزی درست کنم بترکونم!

مواد مورد نیاز هم چیز سختی نیست میتونید همه جا پیدا کنید!

مقداری کلسیم کاربی آب و چندتا بطری نوشابه که تهش سوراخه و کمی نخ ب عنوان فیتیله :-" :-"

فک میکنید کار بکنه؟!خطری نباشه؟!میزنیم خودمونو ناقص میکنیم

یه بار با 2 تا دیگه از دوستام رفته بودیم 4شنبه سوری، یه جا وایساده بودیم داشتن زنبوری میزدن ما هم نگاه می کردیم یه پسره اومد رد شد 3 تا ترقه سیگاری انداخت جلوی پامون. من وسط وایساده بودم، پشتمون هم دیوار بود. اون دوستم از سمت راست در رفت، اون یکی دیگه از سمت چپ منم که وسط بودم تا اومدم در برم ترقه ها ترکیدن یکیش خورد تو لپم زخم شد، یکی دیگه هم خورد به پام.

Back
بالا