به نقل از ریــــــــحانه :به نظرم وقتی طرف میبینه اطرافیانش محبوبنو اون نیس سعی میکنه کارایی کنه که همه بهش توجه کنن .
بعضی وقتاــَم واسه کمبود محبته .
به نظرم همیشه منفی نیس شاید یه بیماری باشه ...
ینی طرف دست خودش نیست که یه سری کارا رو میکنه .
ینی بهشون عادت کرده !
خوب همه که مشکل ندارن.بعضیا تو ذاتشونه که با بقیه متفاوت باشن.به نقل از ریــــــــحانه :چون بعضی وقتا از رو رفتاراشون کاملا معلومه !
مثلا من یکی رو میشناسم که کارای عجیب غریب میکنه یا مثلا چرتٌ پرت میگه بلند بلند بعد برمیگرده ببینه کسی نیگاش میکرده یا نه !!
به نقل از ریــــــــحانه :چون بعضی وقتا از رو رفتاراشون کاملا معلومه !
مثلا من یکی رو میشناسم که کارای عجیب غریب میکنه یا مثلا چرتٌ پرت میگه بلند بلند بعد برمیگرده ببینه کسی نیگاش میکرده یا نه !!
در اینکه هر کس اختیار داره هرماری میخواد بکنه در اصل شکی نیست ولی جامعه هم اختیار داره قضاوت کنه ادم اختیار داره دزدی کنه جامعه و قانون هم اختیار داره بگیرتش در .س هر اختیاری اختیارات دیگر هم هست اگه کسی با فلان تیپ رفت بیرون اختیار داره و میتونه بره در عوضشم مردم اختیار دارن پشت سرش حرف بزنن.به نقل از تـــــــــــــــارا :مثلا من یهو عصبانی میشم، مقنعه در میارم می کوبونم به میز و علاقه دارم کلا صدا تولید کنم که انرژیم تخلیه شه.بعد یکی از دوستان صمیمیم به من گفت که تابلوئه داری جلب توجه می کنیا ...
خب این جلب توجهه؟؟؟
یا مثلا هدست می ذارم و در مخیلیه درامز می زنم بعدش هی چپ چپ منو نیگا می کنن!
یا مثلا آقا یکی دوس داره شلوار بگی بپوشه و تریپ خزه رپری بزنه یا موهاشو سیخ کنه یا 7قلم آرایش کنه.اقا دوست داره، به ما چه؟
ماها عادت کردیم همیشه راجع به همه چیز ایراد بگیریمو با این ارزشا و عرفای مسخره ی مملکتمون آدما رو ارزیابی کنیم
ا
ببین منظور منُ نگرفتی . دارم میگم افرادی که جلب توجه میکنن داد میزنن !به نقل از تـــــــــــــــارا :مثلا من یهو عصبانی میشم، مقنعه در میارم می کوبونم به میز و علاقه دارم کلا صدا تولید کنم که انرژیم تخلیه شه.بعد یکی از دوستان صمیمیم به من گفت که تابلوئه داری جلب توجه می کنیا ...
خب این جلب توجهه؟؟؟
یا مثلا هدست می ذارم و در مخیلیه درامز می زنم بعدش هی چپ چپ منو نیگا می کنن!
یا مثلا آقا یکی دوس داره شلوار بگی بپوشه و تریپ خزه رپری بزنه یا موهاشو سیخ کنه یا 7قلم آرایش کنه.اقا دوست داره، به ما چه؟
ماها عادت کردیم همیشه راجع به همه چیز ایراد بگیریمو با این ارزشا و عرفای مسخره ی مملکتمون آدما رو ارزیابی کنیم
به نقل از Mohammadreza128 :در اینکه هر کس اختیار داره هرماری میخواد بکنه در اصل شکی نیست ولی جامعه هم اختیار داره قضاوت کنه ادم اختیار داره دزدی کنه جامعه و قانون هم اختیار داره بگیرتش در .س هر اختیاری اختیارات دیگر هم هست اگه کسی با فلان تیپ رفت بیرون اختیار داره و میتونه بره در عوضشم مردم اختیار دارن پشت سرش حرف بزنن.
منم كاملا موافقم . حتي لهجه ي ادم ها يا حتي طرز ِ خنديدنشون هم به اين جلب ِ توجه گاهي اوقات مربوط ميشه ...به نقل از ArmAn AriA :راه رفتن بعضی آدما واسه بعضی دیگه جلب توجه حساب میشه
سلیقه ی لباس پوشیدن من واسه همکلاسسیام جلب توجه حساب میشه
آرایش منُ حرف زدن من ُ اینا ...
صرفا آدمایی که کمبود محبت دارن دست به جلب توجه نمی زنن
اصلا یه بحثِ که تموم نمیشه
به کلی چیزا ربط داره
طرز فکرا
...
دقيقا....به نقل از ریــحــانــه :چون بعضی وقتا از رو رفتاراشون کاملا معلومه !
همه حرفاشو با داد میزنه .... عالی بود ! دقیقا می فهمم ...به نقل از afroDt :دقيقا....
با ريحانه كاملا موافقم!
تفاوت تو طرز لباس پوشيدن يه چيزه و انجام كاراي غير متعارف و تقريبا احماقانه يه چيز ديگس!
طرز لباس پوشيدن گاهي به عقايد و سلايق تو بر ميگرده ولي يه نفر داره را ميره يهو ميبيني رو زمين ميشنيه! يا همه ي حرفاشو با داد ميزنه!
اينا كاملا باهم فرق دارن!
دوستاي خودم كاملا ميدونن چيو ميگم!
به نقل از مُحسن :می شد تیتر تاپیک رو با یه مسئله بهتر شروع کرد، مثلا کلا میزاشتی خودنمایی..کاری هم به شخصی نداشته باش..ما که خبر نداریم چی شده..