این یه خرده فک کنم نیاز به تفکر داره !به نقل از BUG :کلا به نظر من نت محل خودنمایی و جلب توجهه :)
به نقل از fateme ... :این یه خرده فک کنم نیاز به تفکر داره !
ما اگه میایم نت هدفای مختلفی داریم ! یکی میاد جلب توجه کنه بگه من من ! یکی میاد چهار تا دوست پیدا کنه که حرفایی که تو خانواده نمیشه به اونا گف بگه ! یکی میاد از تنهایی در بیاد !
ولی خودنمایی بدلیل همون کمبود هاست ! یکی به من نگا کنه و اینا ! واقعا هم وقتی خانواده یا دوستان برای آدم وقت میذارن بهش توجه میکنن براش لذت بخشه که این حد باید حفظ بشه ! نه در اون حد که طرف برا توجه خودنمایی کنه حالا به هر نحو نه در اینحد که لوس و بچه ننه بشه !
ببین من رو این قضیه فکر کردم و به یه تنیجه رسیدم... .به نقل از انسان صدایم کنید نه مرد :روانشناسی:تمام اعمال انسان به خودش باز میگردد...
من جلب توجه میکنم و خود را بزرگ نشان میدهم چرا که میخواهم به خودم بقبولونم که واقعا"بزرگم"...
حرف محمدرضا کاملا صحیحه...کسی که کوچک باشد به دنبال بزرگ جلوه دادن خود است :)
خب یه سوال محمدرضا...الان چرا اینو خطاب به من میگی؟...رو به همه ی کلاس بگو! ...به نقل از Mr.Mamareza :ببین من رو این قضیه فکر کردم و به یه تنیجه رسیدم... .
اینکه متفاوت بودن و بزرگ بودن باید توی اخلاق و رفتار انسان باشه... .
یعنی فرض کن من قراره به عنوان یه فرد جدید با یه فردی آشنا بشم... .
اون جلب توجهی که با ظاهر فرد انجام میشه مهم نیست... .
مهم اینه که وقتی من باهاش آشنا شدم احساس کنم عقاید و رفتار و افکارش منحصر به فرد و خاصه... .
ببشخید پست قبلیت رو اشتباه فهمیدم... .به نقل از انسان صدایم کنید نه مرد :خب یه سوال محمدرضا...الان چرا اینو خطاب به من میگی؟...رو به همه ی کلاس بگو! ...
یعنی الان با خرف من تضادی داشت حرفت که حرف من رو نقل قول کردی؟!
بحثو دخترونه-پسرونه نکن که پر شده تو تاپیک از این بحثا ... .به نقل از nastaran17 :کار پسراس!!!!!!!
نمیبینین نصفه موهاشون سمته مشرقه نصفش مغرب
وای به حاله کسی که منفی بده