• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتظارات از خانواده!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahshid_f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مامان بابا ها!

به نقل از Mohammadreza128 :
دقیقا مشکل همینه ریشه اصلی مشکل اینجاس که چرا اونا صاحب اختیار ما هستن؟ چرا خیلی چیزا که حق انتخابش با ما نیست در جایی که در مورد ماست؟
چند جواب: رشد عقلیه ما هنوز کامل نشده : این درست اما در مورد اسنکه من ساعت چند بخوابم هم رشد عقلیم باید خیلی کمکم کنه؟
تجربه کافی نداری: این هم درست امااین بیشتر مال جاهای حساسه نه مثلا اینکه فلان فیلم که بد نیست رو ببینم یا نبینم
آره موافقم
مثلا به نظر من استفاده از تکنولوژی مثل موبایل الان دیگه جزو ضرورات زندگیه و به تجربه نیاز نداره! یا اینکه چرا بچه ها نمیتونن تو سن ما با دوستاشون برن بیرون؟! اینا خاطره ها و لحظه هایین که تا آخر عمر تو ذهن آدم میمونن و به نظر من هیچ چیز دیگه ای چه الان چه بعدا نمیتونه جبرانشون کنه!

به نظر من مهمترين چيز تو رابطه ي والدين و بچه ها اعتماد متقابله!
اين خيلي مهمه كه همه چيو باهاشون درميون بذاري و هيچ چيو ازشون قايم نكني!
حتي توي مواردي كه مخالفت اونا وجود داره بايد اعتمادشونو جلب كرد!

به نقل از کیمیا.پ :
بعضی از پدر مادرا با واژه ی اعتماد متقابل آشنا نیستن و نمیخوان درکش کنن!!!!!! من خودم میشناسم... (مامان بابای خودم نیستن ها!) ;D

به نقل از کیمیا.پ :
ا
ببینید عقاید باهم فرق داره شاید پدر و مادری باشن که عقیدشون این باشه که بچه نمیفهمه و باید حواسمون همه جور بش باشه و ازادی دادن بش باعث منحرف شدنش میشه که واقعا چنین والدینی هستند پس همیشه حرف شما صدق نمیکنه که اعتماد متقابل باشه

بله اين درسته!
اما اعتمادو خود من و شما ميسازيم براي پدر و مادرمون!
اون اعتماد رو بايد اول ما به وجود بياريم تا به مرور زمان متقابل بشه!

به نقل از کیمیا.پ :
بله اين درسته!
اما اعتمادو خود من و شما ميسازيم براي پدر و مادرمون!
اون اعتماد رو بايد اول ما به وجود بياريم تا به مرور زمان متقابل بشه!
ا
خب شما دارید یچیزی میگید که امکان داره نشه مطمئن باشید پدر و مادر هایی هستند که هرچیم بشون متقابل اعتماد شه فرزندشون رو در خطر میبینن و بش اعتماد نمیکنن

خب شما دارید یچیزی میگید که امکان داره نشه مطمئن باشید پدر و مادر هایی هستند که هرچیم بشون متقابل اعتماد شه فرزندشون رو در خطر میبینن و بش اعتماد نمیکنن
آره من نمونه ی این موردو زیاد دیدم!

من اینجا رو استثنا با مامان بابا ها موافقم
اینکه بچه رو در خطر می بینن، بحث اعتماد نیست. به جامعه اعتماد ندارن، نه به بچه!
و تا جایی واقعا درست می گن.
مثلا مامان من اینجوریه و من کاملا احساسشو درک می کنم و می دونم که دست خودش نیست( به هر حال پدر مادرا با هم فرق دارن دیگه!)
کاملا هم به من اعتماد داره، اما نگران جامعه خرابمونه!

به نقل از mahshid_f :
من اینجا رو استثنا با مامان بابا ها موافقم
اینکه بچه رو در خطر می بینن، بحث اعتماد نیست. به جامعه اعتماد ندارن، نه به بچه!
و تا جایی واقعا درست می گن.
مثلا مامان من اینجوریه و من کاملا احساسشو درک می کنم و می دونم که دست خودش نیست( به هر حال پدر مادرا با هم فرق دارن دیگه!)
کاملا هم به من اعتماد داره، اما نگران جامعه خرابمونه!
جامعه همیشه و توی همه ی دوره ها و واسه همه ی آدما اینجوری بوده و هست ولی این دلیل نمیشه که بچه رو محدود کنن! اونا تا کی میخوان و میتونن از تو در برابر خطرات جامعه محافظت کنن؟! به نظر من بابا مامانا به جای محدود کردن بچه و دور نگه داشتنش از خطرات باید بهش یاد بدن در مقابل این خطرات چیکار کنه!

به نقل از mahshid_f :
یعنی با مشکلاتی که با پدر مادرامون داریم چی کار کنیم؟
با عقایدشون که مخالف ماست، چه طوری روبرو بشیم؟
با توقعاتشون چه طور برخورد کنیم و ... :)
خیلی سادس
به عقایدشون توهین نکنیم همونطور که دوست نداریم به عقاید خودمون توهین بشه و تا جایی که کارایی که میگن خلاف عقاید ما نیست سعی کنیم اون کارو انجام بدیم
و اگه کاری که میگن خلاف عقیده ما بود با استدلال بهشون ثابت کنیم که زمان ما تا اونا 30-40 سال فرق داره و...
و اگه خواستیم کاری انجام بدیم و نذاشتن بازم با استدلال

Back
بالا