خوب چجوری این کا رو انجام بدم؟به نقل از Miss Deli :می شناسن.
شما حرص نخور.
این ربطی به سبک مورد علاقشون نداره، ربط به بحث وطن پرستی داره.
باید این جهت تقویت بشه.
این دیگه کار سیستم آموزشیه، البته به خود فرد هم بستگی داره.به نقل از kourosh2 :خوب چجوری این کا رو انجام بدم؟![]()
![]()
![]()
یعنی شما می گی اینکه من می گم متال گوش ندید غیر منطقیه؟به نقل از Miss Deli :این دیگه کار سیستم آموزشیه، البته به خود فرد هم بستگی داره.
اما، دیگه کاری نیتس که کاملا از دست شما بر بیاد.
شما می تونی تبلیغ کنی. اما نه بحث غیر منطقی.
به نقل از kourosh2 :شما تا حا لا یه اهنگ سنتی رو با حوصله گوش دادی؟ فکر کنم محاله.
بعدشم خواهشا تمام متن های من رو بخونید بعد نظر بدید. من خو دمم از طرف دارای adeleوde burgو miley cyrusهستم.
بحث سر متاله نه موسیقیه خارجی.
تفاقا از بحث اسلام واردش شی فکر نکن موسیقی ایرانی خیلی جوره با اسلام.توی قرآن هیچ حرفی از موسیقی زده نشده و کلمه ی "غنا" اومده."غنا" هم اگه بری دنبال معنی کلمش می بینی که معنی چهچه زدن میده!که خب تو موسیقی ایران زیاد هستبه نقل از kourosh2 :یعنی شما می گی اینکه من می گم متال گوش ندید غیر منطقیه؟![]()
![]()
اگه از اسلامم که واردش شیم به این نتیجه می رسیم که نباید گوش داد.![]()
![]()
در کل حق با شماست این بحث ها بیهوده است.
اولا متالیک نه، متال دوست، متال باز، متال هدبه نقل از kourosh2 :نمی گم که اگه یه متالیک ازت سوال کرد بگو از متال بدم میاد می گم بگو خوبه. ولی ما خودمون اینو داریم فلانی رو داریم . که طرف فکر نکنه با موسیقی خودت بیگانه ای.
یا اینکه فکر نکنه خودمون مثل بیا بون خشکیم.قبول دارم که گاهی او قات اهنگ های خارجی خیلی قشنگن.
ولی ایا به معنی اونا دقت می کنی یا نه؟
اگه نمی کنی از کجا می دونی اونا مزخرف تر نمی خونن.
Amir-eblis:
شما تا حا لا یه اهنگ سنتی رو با حوصله گوش دادی؟ فکر کنم محاله.
بعدشم خواهشا تمام متن های من رو بخونید بعد نظر بدید. من خو دمم از طرف دارای adeleوde burgو miley cyrusهستم.
بحث سر متاله نه موسیقیه خارجی.
هسته تکنیکی موسیقی هوی متال هم سولوهایی است که توسط لید گیتاریست نواخته می شود که در میان آنها از تکنیک های مختلف مانند سوئیپ پیکینگ ، تپینگ و .... استفاده می شود .
موضوع عمومی اشعار در موسیقی هوی متال معمولا خشونت ، ضد جنگ ، *** ، اساطیر و ... است
حالا این فقط دو تا سبکش بود و دو قسمت کوچیک از توضیحات هر کدوم.که از یه مقاله ی 12 صفحه ای با فونت 10 نقل قول کردم :)thrash metal:ریتم گیتار در این سبک بر پایه تکنیک پالم میوتینگ و استاکتو ساخته می شود که باعث تولید صدایی خشن و خشک می شود . لید گیتار در این سبک بر پایه تکنیک های مخلف از جمله تپینگ ، سوئیپ پیکینگ ، آلترنیت پیکینگ و ... ساخته می شود .
درام در این سبک بسیار سریع و رگبارگونه نواخته می شود که معمولا به صورت دولاچنگ و بالاتر نواخته می شود . استفاده از دو باس درام در این سبک بسیار معمول است که باعث سریع تر شدن درام می شود .
در اشعار این سبک ایده های نهیلیستی (پوچ گرایی) ، افکار ضد جنگ ، سیاست و بعضا شیطان پرستی به وفور دیده می شود .
یه چیز می گم نگی ایرانی هستم که هستم.به نقل از تـــــــــــــــارا :ببین بحث سر متال نبود بحث سر اینه که تو می گی باید موسیقی سنتی گوش بدیم!خودت بحث رو عوض کردی.اگه بحث سر متاله که باید بگم اولا متاسفم که شما طبق گفته ی خودت تا حالا دنبال متال نرفتی و ندیده ونشناخته نظر میدی!اگه مشکلت با متاله که مثل این که یکم بیش تر باید بگم تا در جریان قرار بگیری!
این که می گی متال خود این سبک حداقل 23 تا زیر شاخه داره که هر کدوم شعر مخصوص به خودش، نوع موسیقی مخصوص به خودش،تکنیک های نوازندگی مربوط به خودشو داره! اگه فردی ادعای متال دوست داشتن بکنه و شعر آهنگ هایی که گوش میده رو بررسی نکنه نصف متال رو نفهمیده.اگه ببینی متال هدای اطرافتو می بینی همه یه دوره رو می گذرونن و دچار یه افسردگی می شن.چون اشعار آهنگ ها برات جلوه ی متفاوتی از زندگی رو باز می کنه که به جرات می تونم بگم در سبکای دیگه 1 درصد این جلوه هم نمی بینی!جز کلاسیک البته که همون بی کلام بودنش انقد آدم رو به فکر فرو می بره که خل می شه گاها.من نسبت به تک نوازی گیتار فلامنکو هم همچین حالتی دارم البته.
مجبورم چند تا نقل قول کنم براتاز متال که فکر نکنی الکی و خر تو خره! حالا این فقط دو تا سبکش بود و دو قسمت کوچیک از توضیحات هر کدوم.که از یه مقاله ی 12 صفحه ای با فونت 10 نقل قول کردم :)
ببینم تا حالا خودت یه آهنگ متال گوش دادی؟ یا همش این کلیپ هارو دیدی که از متال و شیطان پرستی و اینا میگن؟به نقل از kourosh2 :یعنی شما می گی اینکه من می گم متال گوش ندید غیر منطقیه؟![]()
![]()
اگه از اسلامم که واردش شیم به این نتیجه می رسیم که نباید گوش داد.![]()
![]()
در کل حق با شماست این بحث ها بیهوده است.
سبک یانی که اصلا کلاسیک نیست دوست عزیز!به نقل از رابین هود :ولی ذر کل پیانو و یانی ( شاهکار دنیای موسیقی کلاسیک) رو عشقه
کلا در جریان نیستی!توجه کن به حرفای گفته شده:به نقل از kourosh2 :یه چیز می گم نگی ایرانی هستم که هستم.
یعنی تو می خوای تو ایران متولد شی ولی حتی یک بارم موسیقی کشور تو گوش ندی . این دیگه خیلی ستمه.
بعد عرضم به حضور شما که شما به اینکه موسیقی رو ادم تاثیر می ذاره که اعتقاد دارید؟
حالا از ادمای مهر بون و اروم بیشتر خوشت می یاد یا او نایی که خیلی خشنن؟
به نقل از تـــــــــــــــارا :من خودم علی قربانی گوش میدم، کامکارا گوش میدم، کلاسیک گوش میدم، متال گوش میدم، فلامنکو گوش میدم
:)به نقل از dark-boy :بعضی دوستان نسبتا محترمی که میان و میگن که متال چرت و پرته و از این حرفا ;
مگه کسی ازتون نظر خواست ؟ اصلا چرا فکر میکند نظرتون واسه ما مهمه ؟؟؟!!!!!!!
برید همون نوحه و عذاداریهاتونو گوش کنید ، دست از سر ما هم بردارید !!
اولا همون موسیقی سنتی که شما گوش میدی به مراتب تاریکتر و گاهی اوقات حتی خشن تر از موسیقی متاله... اگه تا حالا متوجه این مسئله نشدی ینی از اون موسیقی سنتی هم که داری صحبتشو میکنی هیچی نفهمیدی... متال اونقدرا هم که فک میکنی خشن نیست...به نقل از kourosh2 :یه چیز می گم نگی ایرانی هستم که هستم.
یعنی تو می خوای تو ایران متولد شی ولی حتی یک بارم موسیقی کشور تو گوش ندی . این دیگه خیلی ستمه.
بعد عرضم به حضور شما که شما به اینکه موسیقی رو ادم تاثیر می ذاره که اعتقاد دارید؟
حالا از ادمای مهر بون و اروم بیشتر خوشت می یاد یا او نایی که خیلی خشنن؟
دوست عزیز کسی به شما توهین نکرد چرا اینجوری فک میکنیبه نقل از kourosh2 :نخواستم بعضی از حرمت ها رو بشکنم پس مانند ادبیات شما حرف نمی زنم شاید تفاوت همین لحن هاست که موسیقی سنتی رو از متال جدا می کنه.
ما هم همیشه موسیقی سنتیبه نقل از kourosh2 :اگر بر گردید و پست های من رو بخونید من هیچ توهینی به متال نکردم و همیشه متال به عنوان یک سبک قابل احترامه
حمید جان خودتو خسته نکن !به نقل از hamid-GM :خیلی جالبه .. اولش فک کردم شاید از شدت خواب چشم هام درست نمیبینه اما دقت کردم دیدم واقعا سبک بلوز توی نظر سنجی نیست.. بهتره بدونبن که مجله rolling stone تو رده بندی تاثیر گذارترین گیتاریست های تاریخ eric clapton & jimi H رو اول و دوم قرار داده که هر دو شون بلوز کار میکردن (jimi H کمتر البته).. خواهش میکنم بلوز رو هم توی نظر سنجی قرار بدین البته میدونم توی ایران خیلی کم به این سبک توجه میشه![]()
به نقل از sir.amirreza sadra :از نظر من نباید به یه سبک محدود شیم من خودم بستگی به حال ادم داره من خودم همه چی رپ راک سنتی پاپ البته از۶و۸ متنفرم