سبک موسیقی مورد علاقتون؟

سبک موسیقی مورد علاقتون؟

• رای‌دهندگان
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
پاسخ : سبک موسیقی مورد علاقتون؟

می شناسن.
شما حرص نخور.
این ربطی به سبک مورد علاقشون نداره، ربط به بحث وطن پرستی داره.
باید این جهت تقویت بشه.

• لایک
امتیازات: Dizzy

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Miss Deli :
می شناسن.
شما حرص نخور.
این ربطی به سبک مورد علاقشون نداره، ربط به بحث وطن پرستی داره.
باید این جهت تقویت بشه.
خوب چجوری این کا رو انجام بدم؟ ~X( ~X( ~X(

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نقل از kourosh2 :
خوب چجوری این کا رو انجام بدم؟ ~X( ~X( ~X(
این دیگه کار سیستم آموزشیه، البته به خود فرد هم بستگی داره.
اما، دیگه کاری نیتس که کاملا از دست شما بر بیاد.
شما می تونی تبلیغ کنی. اما نه بحث غیر منطقی.

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Miss Deli :
این دیگه کار سیستم آموزشیه، البته به خود فرد هم بستگی داره.
اما، دیگه کاری نیتس که کاملا از دست شما بر بیاد.
شما می تونی تبلیغ کنی. اما نه بحث غیر منطقی.
یعنی شما می گی اینکه من می گم متال گوش ندید غیر منطقیه؟ :-? :-? :-?
اگه از اسلامم که واردش شیم به این نتیجه می رسیم که نباید گوش داد. :-?? :-?? :-??
در کل حق با شماست این بحث ها بیهوده است.

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از kourosh2 :
شما تا حا لا یه اهنگ سنتی رو با حوصله گوش دادی؟ فکر کنم محاله.
بعدشم خواهشا تمام متن های من رو بخونید بعد نظر بدید. من خو دمم از طرف دارای adeleوde burgو miley cyrusهستم.
بحث سر متاله نه موسیقیه خارجی.

چرا اتفاقا" گوش دادم، من آرشیو کارای همای رو دارم؛ از کارای شجریان هم یه سریشو داشتم، ولی ...

شما داری میگی موسیقی متال خارجیه! خب اگه اینجوری باشه خیلی موسیقیا مال ایران نیستن، پس ما هیچکدوم رو نباید گوش بدیم و علاقه بش داشته باشیم دیگه؟

بیخیال، حرفا زده شده، بحثی نیست :)

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

ولا حرام و غیر حرام بودن موسیقی، به خود فرد ربط داره.

اما شما نباید بگی "گوش ندین" چون همواره باهاتون مخالفت خواهد شد، چون دارین منع می کنین.
بلکه می تونین جنبه های موسیقی سالم رو( به سبکش کار نداشته باشین) تبلیغ کنین که آخرش هم می رسیم به همین موسیقی ایرانی خودمون.

ژانوالژان

کاربر فعال

اقا هرکی یه نوع خاص اهنگ دوست داره؟
حالا هرکی که مثلا سنتی دوست داره دلیل نمیشه که چون سنتی گوش میده ادم روشنفکر و خیلی چیز های دیگه هست میتونه به بقیه سبک ها توهین کنه.
هرگز به دیگه سبک های مختلف موسیقی توهین نکنین( حتی متال (که خودم با بعصی اهنگاشون به خصوص گروه متالیکا حال میکنم ))
بعدش اصلا اهنگ و موسیقی رو به اسلا م ربط ندین چون اسلام دینی هست که با همه چیز مخالفه ( بد بختی نا ایرانیا از اسلامه) (اسلام مخصوص همون عرب هاست مارو چه به اسلام)

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از kourosh2 :
اگه از اسلامم که واردش شیم به این نتیجه می رسیم که نباید گوش داد. :-?? :-?? :-??
تفاقا از بحث اسلام واردش شی فکر نکن موسیقی ایرانی خیلی جوره با اسلام.توی قرآن هیچ حرفی از موسیقی زده نشده و کلمه ی "غنا" اومده."غنا" هم اگه بری دنبال معنی کلمش می بینی که معنی چهچه زدن میده!که خب تو موسیقی ایران زیاد هست :D
بحث بیهوده نیست!اساسا بحث کردن کار بیهوده ای نیست.شاید تاثیرشو الان نشون نده ولی آدم اگه با خودش لج نکنه و یکم فکر کنه یک سری مسائل براش روشن میشه که تا حالا بهش فکر نکرده.

به نقل از kourosh2 :
نمی گم که اگه یه متالیک ازت سوال کرد بگو از متال بدم میاد می گم بگو خوبه. ولی ما خودمون اینو داریم فلانی رو داریم . که طرف فکر نکنه با موسیقی خودت بیگانه ای.
یا اینکه فکر نکنه خودمون مثل بیا بون خشکیم.قبول دارم که گاهی او قات اهنگ های خارجی خیلی قشنگن.
ولی ایا به معنی اونا دقت می کنی یا نه؟
اگه نمی کنی از کجا می دونی اونا مزخرف تر نمی خونن.

Amir-eblis:
شما تا حا لا یه اهنگ سنتی رو با حوصله گوش دادی؟ فکر کنم محاله.
بعدشم خواهشا تمام متن های من رو بخونید بعد نظر بدید. من خو دمم از طرف دارای adeleوde burgو miley cyrusهستم.
بحث سر متاله نه موسیقیه خارجی.
اولا متالیک نه، متال دوست، متال باز، متال هد :|
دوما اصن حرفت دیگه کلا بی اساسه!! 2 تا مسئله رو داری کامل قاطی می کنی!
اگه ازم بپرسه متال دوست داری، میگم آره.اگه یکی بپرسه کشورت موسیقی اصیل داره و این صحبتا بهش معرفی می کنم! آخه این دو تا سوال چه ربطی به هم داره؟!

ببین بحث سر متال نبود بحث سر اینه که تو می گی باید موسیقی سنتی گوش بدیم!خودت بحث رو عوض کردی.اگه بحث سر متاله که باید بگم اولا متاسفم که شما طبق گفته ی خودت تا حالا دنبال متال نرفتی و ندیده ونشناخته نظر میدی!اگه مشکلت با متاله که مثل این که یکم بیش تر باید بگم تا در جریان قرار بگیری!
این که می گی متال خود این سبک حداقل 23 تا زیر شاخه داره که هر کدوم شعر مخصوص به خودش، نوع موسیقی مخصوص به خودش،تکنیک های نوازندگی مربوط به خودشو داره! اگه فردی ادعای متال دوست داشتن بکنه و شعر آهنگ هایی که گوش میده رو بررسی نکنه نصف متال رو نفهمیده :| .اگه ببینی متال هدای اطرافتو می بینی همه یه دوره رو می گذرونن و دچار یه افسردگی می شن.چون اشعار آهنگ ها برات جلوه ی متفاوتی از زندگی رو باز می کنه که به جرات می تونم بگم در سبکای دیگه 1 درصد این جلوه هم نمی بینی!جز کلاسیک البته که همون بی کلام بودنش انقد آدم رو به فکر فرو می بره که خل می شه گاها.من نسبت به تک نوازی گیتار فلامنکو هم همچین حالتی دارم البته.
مجبورم چند تا نقل قول کنم براتاز متال که فکر نکنی الکی و خر تو خره!
هسته تکنیکی موسیقی هوی متال هم سولوهایی است که توسط لید گیتاریست نواخته می شود که در میان آنها از تکنیک های مختلف مانند سوئیپ پیکینگ ، تپینگ و .... استفاده می شود .
موضوع عمومی اشعار در موسیقی هوی متال معمولا خشونت ، ضد جنگ ، *** ، اساطیر و ... است
thrash metal:ریتم گیتار در این سبک بر پایه تکنیک پالم میوتینگ و استاکتو ساخته می شود که باعث تولید صدایی خشن و خشک می شود . لید گیتار در این سبک بر پایه تکنیک های مخلف از جمله تپینگ ، سوئیپ پیکینگ ، آلترنیت پیکینگ و ... ساخته می شود .
درام در این سبک بسیار سریع و رگبارگونه نواخته می شود که معمولا به صورت دولاچنگ و بالاتر نواخته می شود . استفاده از دو باس درام در این سبک بسیار معمول است که باعث سریع تر شدن درام می شود .
در اشعار این سبک ایده های نهیلیستی (پوچ گرایی) ، افکار ضد جنگ ، سیاست و بعضا شیطان پرستی به وفور دیده می شود .
حالا این فقط دو تا سبکش بود و دو قسمت کوچیک از توضیحات هر کدوم.که از یه مقاله ی 12 صفحه ای با فونت 10 نقل قول کردم :)

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از تـــــــــــــــارا :
ببین بحث سر متال نبود بحث سر اینه که تو می گی باید موسیقی سنتی گوش بدیم!خودت بحث رو عوض کردی.اگه بحث سر متاله که باید بگم اولا متاسفم که شما طبق گفته ی خودت تا حالا دنبال متال نرفتی و ندیده ونشناخته نظر میدی!اگه مشکلت با متاله که مثل این که یکم بیش تر باید بگم تا در جریان قرار بگیری!
این که می گی متال خود این سبک حداقل 23 تا زیر شاخه داره که هر کدوم شعر مخصوص به خودش، نوع موسیقی مخصوص به خودش،تکنیک های نوازندگی مربوط به خودشو داره! اگه فردی ادعای متال دوست داشتن بکنه و شعر آهنگ هایی که گوش میده رو بررسی نکنه نصف متال رو نفهمیده :| .اگه ببینی متال هدای اطرافتو می بینی همه یه دوره رو می گذرونن و دچار یه افسردگی می شن.چون اشعار آهنگ ها برات جلوه ی متفاوتی از زندگی رو باز می کنه که به جرات می تونم بگم در سبکای دیگه 1 درصد این جلوه هم نمی بینی!جز کلاسیک البته که همون بی کلام بودنش انقد آدم رو به فکر فرو می بره که خل می شه گاها.من نسبت به تک نوازی گیتار فلامنکو هم همچین حالتی دارم البته.
مجبورم چند تا نقل قول کنم براتاز متال که فکر نکنی الکی و خر تو خره! حالا این فقط دو تا سبکش بود و دو قسمت کوچیک از توضیحات هر کدوم.که از یه مقاله ی 12 صفحه ای با فونت 10 نقل قول کردم :)
یه چیز می گم نگی ایرانی هستم که هستم.
یعنی تو می خوای تو ایران متولد شی ولی حتی یک بارم موسیقی کشور تو گوش ندی . این دیگه خیلی ستمه.
بعد عرضم به حضور شما که شما به اینکه موسیقی رو ادم تاثیر می ذاره که اعتقاد دارید؟
حالا از ادمای مهر بون و اروم بیشتر خوشت می یاد یا او نایی که خیلی خشنن؟

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از kourosh2 :
ببینم تا حالا خودت یه آهنگ متال گوش دادی؟ یا همش این کلیپ هارو دیدی که از متال و شیطان پرستی و اینا میگن؟ :-?
اگر هم گوش کردی احتمالا یه آهنگ خوف گوش کردی که اینجوری از متال بد میگی
متال که فقط اونا نیست باید یکی دو روز بیای تو تاپیک محفل متال بازا اون موقع اگه خواستی چند تا آهنگ خوب بهت معرفی میکنیم که متال رو بهتر بشناسی /m\
من خودم هم اگه متال رو با سبکی مثل metalcore (که 90 درصدش جیغ و داد هست)شروع میکردم از متال متنفر میشدم
...
راستی متالیک ینی چی؟!؟
منظورت همون متال بازه؟؟

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از رابین هود :
ولی ذر کل پیانو و یانی ( شاهکار دنیای موسیقی کلاسیک) رو عشقه
سبک یانی که اصلا کلاسیک نیست دوست عزیز!
به نقل از kourosh2 :
یعنی تو می خوای تو ایران متولد شی ولی حتی یک بارم موسیقی کشور تو گوش ندی . این دیگه خیلی ستمه.
بعد عرضم به حضور شما که شما به اینکه موسیقی رو ادم تاثیر می ذاره که اعتقاد دارید؟
کلا در جریان نیستی!توجه کن به حرفای گفته شده:
به نقل از تـــــــــــــــارا :
من خودم علی قربانی گوش میدم، کامکارا گوش میدم، کلاسیک گوش میدم، متال گوش میدم، فلامنکو گوش میدم

بعدشم کی گفته اونایی که متال گوش میدن خشنن؟ :)) من نمی فهمم چرا هی همه چی رو به هم ربط می دی
از قدیم گفتن :
قافیه که تنگ آید ، شاعر به جفنگ آید

ببخشید البته ولی خب این نظر منه و دیگه هم بحثی با شما ندارم.آدم با منطق، منطقی برخورد می کنه ولی وقتی منطقی وجود نداره من دیگه با چه زبونی حرف بزنم؟!
به قول یکی از دوستان:
به نقل از dark-boy :
بعضی دوستان نسبتا محترمی که میان و میگن که متال چرت و پرته و از این حرفا ;
مگه کسی ازتون نظر خواست ؟ اصلا چرا فکر میکند نظرتون واسه ما مهمه ؟؟؟!!!!!!!
برید همون نوحه و عذاداریهاتونو گوش کنید ، دست از سر ما هم بردارید !!
:)
موفق باشید!

• شروع کننده موضوع

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از kourosh2 :
اولا همون موسیقی سنتی که شما گوش میدی به مراتب تاریکتر و گاهی اوقات حتی خشن تر از موسیقی متاله... اگه تا حالا متوجه این مسئله نشدی ینی از اون موسیقی سنتی هم که داری صحبتشو میکنی هیچی نفهمیدی... متال اونقدرا هم که فک میکنی خشن نیست...
دوما خشونت چیز بدی نیس ، خیلی وقتا لازمه...

ببین از منم که پرسیدی بهت گفتم راک و متال بیشتر گوش میدم نگفتم سنتی گوش نمیدم. من تو خانواده ای بزرگ شدم که همه اهل موسیقی سنتی و کلاسیک بودن و کوچکترین زمینه ی واسه متال باز شدن من نبود. و اینو مطمئنم که تا 10-12 سالگی 80% آهنگایی که من گوش داده بودم سنتی بود. هنوزم سنتی گوش میدم ولی خب نه به اون شدت. الان بیشتر راک و متال گوش میدم و خانوادم هیچ مشکلی با این مسئله ندارن... برخلاف تو خیلی منطقی برخورد کردن با این قضیه... شاید اگه خانواده میخواست مانع من بشه و منو وادار کنه از موسیقیی که بهش علاقه دارم دست بکشم الان حتی همین مقداری هم که سنتی گوش میدم گوش نمیدادم و از موسیقی سنتی متنفر میشدم...

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

سلام به دوستداران سبک متال
نخواستم بعضی از حرمت ها رو بشکنم پس مانند ادبیات شما حرف نمی زنم شاید تفاوت همین لحن هاست که موسیقی سنتی رو از متال جدا می کنه.
اگر بر گردید و پست های من رو بخونید من هیچ توهینی به متال نکردم و همیشه متال به عنوان یک سبک قابل احترامه.
همچنین به هیچ وجه اجبار نکردم که حتما سنتی گوش بدید.
ولی به عنوان یک ایرانی همیشه به موسیقی کشورم افتخار می کنم و شناخت کامل از آن و تفاوت آن با دیگر سبک ها دارم .

کلام اخر:

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش

موفق باشید

جینی

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
زوده
رشته دانشگاه
اینم زوده

من سبک gothic rock رو خیلی دوس دارم!
اگه نمیدونین چیه برین آهنگای گروه within temptation x: x: x: x: x: رو دانلود کنین
اینم اسم چن تا از آهنگاشون :
All I need x: x: x: x: x: x: x: x:
Frozen
Memories x: x: x: x:

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از kourosh2 :
نخواستم بعضی از حرمت ها رو بشکنم پس مانند ادبیات شما حرف نمی زنم شاید تفاوت همین لحن هاست که موسیقی سنتی رو از متال جدا می کنه.
دوست عزیز کسی به شما توهین نکرد چرا اینجوری فک میکنی :-?
به نقل از kourosh2 :
اگر بر گردید و پست های من رو بخونید من هیچ توهینی به متال نکردم و همیشه متال به عنوان یک سبک قابل احترامه
ما هم همیشه موسیقی سنتی x: رو یه موسیقی کامل و خوب دونستیم خود من که مشکلی با این موسیقی ندارم فقط علاقم به متال x: x: بیشتره همین!!
عجب بحثی بودا #S-:

hamid-GM

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب
شهر
شیراز

خیلی جالبه .. اولش فک کردم شاید از شدت خواب چشم هام درست نمیبینه اما دقت کردم دیدم واقعا سبک بلوز توی نظر سنجی نیست.. بهتره بدونبن که مجله rolling stone تو رده بندی تاثیر گذارترین گیتاریست های تاریخ eric clapton & jimi H رو اول و دوم قرار داده که هر دو شون بلوز کار میکردن (jimi H کمتر البته).. خواهش میکنم بلوز رو هم توی نظر سنجی قرار بدین البته میدونم توی ایران خیلی کم به این سبک توجه میشه :-w

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

به نقل از hamid-GM :
خیلی جالبه .. اولش فک کردم شاید از شدت خواب چشم هام درست نمیبینه اما دقت کردم دیدم واقعا سبک بلوز توی نظر سنجی نیست.. بهتره بدونبن که مجله rolling stone تو رده بندی تاثیر گذارترین گیتاریست های تاریخ eric clapton & jimi H رو اول و دوم قرار داده که هر دو شون بلوز کار میکردن (jimi H کمتر البته).. خواهش میکنم بلوز رو هم توی نظر سنجی قرار بدین البته میدونم توی ایران خیلی کم به این سبک توجه میشه :-w
حمید جان خودتو خسته نکن !
اینجا حای پاپ و رپه ! B-)
اگرم بلوز رو بذارن مطمئن باش 3 تا رای هم نمیاره .

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

به نقل از sir.amirreza sadra :
از نظر من نباید به یه سبک محدود شیم من خودم بستگی به حال ادم داره من خودم همه چی رپ راک سنتی پاپ البته از۶و۸ متنفرم
<D=
منم موافقم ، بستگی به حالات و روحیات آدم داره که چه سبکی گوش بده یا زن گوش بده یا مرد

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

از کسایی که آهنگاشو گوش میکنن بدت میاد؟!؟ :))
اونا چه گناهی کردن؟
خودش خوب نیست ...چرا از طرفداراش بدت میاد؟ (;

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا