پاسخ : سبک موسیقی مورد علاقتون؟
به نقل از Amir - Eblis :
چه ربطی به حرف من داشت ؟ بعدشم کی گفته آهنگای رپ کامپیوتریه ؟ چند سال رپ کار کردی ؟برات متأسفممتولد چه سالی هستی ؟چرا دری وری میگی ؟ اولین آهنگ هیچکس فارسی بود ، بقیه آهنگاشم فارسی بود و هست ، اونی که تو گروهشون انگیلیسی میخونه ریوله که اولین آهنگا نبودکاملا" غلطه ! خب ترجیحا" در این مورد دیگه بات بحث نمی کنم چون تو اساسا" چیزی از موسیقی نمی فهمی ، همین که میگی رپ حرفه است نه موزیک کاملا" مشخصیه که بی اطلاعیچرا سفسطه می کنی حاجی ؟ من گفتم من این گروه رو بیشتر از بقیه دوست دارم ، من متال باز نیستم ، دنبال کارای متال هم نیستم ، همین گروه رو هم که میگم ، آرشیوشون رو ندارم و فقط چنتا از آهنگاشونو شنیدم و خوشم اومد ، در ضمن اون لینکین پارک که مشخصا" راک میخونن ربطی به متال ندارن ، منم حرفی اصلا" در اون مورد نزدم
اینروزا مد شده همه اسکیریم فر می تهران نگاه می کنن میرن پیج های منوتو بعد متال باز 150 ساله میشن !!
یکم کتاب بخون ، حداقل برو تو سایتهای مختلف مقاله های مختلف بخون ، بعد حکم بده !
رپ رو با ارکسر سنفونی می خونن پس؟بابا کامپوتره دیگه.اااا
اکیپ متال این فروم قبل ازین که اصن منو تویی باشه متال گوش می کرد.پس از نظر سواد ایرادی بش وارد نیست
رپ موسیقی نداره دوست عزیز!امینم بالاخره آدم صاحب سبکی تو رپه.منم خیلی قبولش دارم.همون امینم موسیقی داره؟موسیقی رپ رو اصن مقایسه نکن با بقیه چیزا.رپ اصن موسیقی نداره.از نظر موسیقیایی هیچی نداره.این واقعیت مسئلس
اصلا رپ مگه گروه داره؟نوازنده دارن؟رپر یه نفره اگه گروهیم باشه همه خوانندن و هیچ کی ساز نمی زنه.حالا نظرت راجع به متال چیه؟درصد زیادی از گروها حتی خوانندشون هم ساز می زنه
در ضمن آلبوم اول و تا حدودی دوم لینکین پارک متال هستن
به نقل از HIM :
اینقدر سطح کارشون پایینه که درکش کار سختی نیست! الان انصافا خودت متال رو با چه گروه هایی شروع کردی؟؟؟
اسلیپ نات سطح کارش پایین نیست!آلبوم آخرشو می فرستم برات حالا می فهمی.
من خودم با کویین کلا شرو کردم ولی متال رو از لینکین پارک شرو کردم چون سی دیش دم دست بود خریدم وگرنه از خیلی وقت پیش تو تلویزیون متال می شنیدم جذب می شدم (برنامه کشتی کچ جم بود ...

).موقعی که کورن و خیلی گروهای دیگه گوش می دادم، نمی تونستم اسلیپ نات گوش کنم.اعصابم نمی کشید

ولی اصن اعصاب رو باید گذاشت کنار موقع آهنگ گوش دادن
در ضمن من مگه حرف بدی زدم تو پست قبلم که ...؟

من منظورم این بود اسلیپ نات گروه خفنی نیست.جا به جا برداشت کردی گویا
به نقل از Billy the kid :
مثلا الآن فکر می کنین خدای راک و متال هستین...؟؟؟؟
تو تموم کتاب های معتبر و ایضا سایت های معتبر این مطلب رو نوشتن....
کدوم سایتی چنین چرندیاتی نوشته؟

بریم درشو گل بگیریم! لطفا دقیق منابعتو نام ببر :)
شما دچار سو تفاهم شدی گویا
ما تو متال یه سبک داریم که تلفیق رپ و متال هست که بهش میگن رپ متال (به قول محمدرضا رپتال).فک می کنم همین کافی باشه که بفهمید این دو سبک هیچ دخلی با هم ندارن :)