سبک موسیقی مورد علاقتون؟

سبک موسیقی مورد علاقتون؟

• رای‌دهندگان
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : سبک موسیقی مورد علاقتون؟

وقتی که جامعه ی ما اینجو ری نباید که اونو رها کنیم وبه بیگانه روی بیاریم. بهتره که با اون کنار بیایم.

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از White Devil :
unblack metal
christian metal
میشه بپرسم تفاوت این دوتا چیه؟!

White Devil

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدمدنی
شهر
تبریز

به نقل از تـــــــــــــــارا :
میشه بپرسم تفاوت این دوتا چیه؟!

christian metal شامل lyrics هایی با موضوع مسیحیت است اما unblack metal که به اون christian black metal هم میگن سبک black metal با lyrics هایی با موضوع ضد شیطان پرستی یا مسیحی است.

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از White Devil :
christian metal شامل lyrics هایی با موضوع مسیحیت است اما unblack metal که به اون christian black metal هم میگن سبک black metal با lyrics هایی با موضوع ضد شیطان پرستی یا مسیحی است.
حواسم نبود پایینی بلک نداشت :D ببخشید اشتباه شد !

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

متال و راک و رپ
جدیدا متال و راک رو بیشتر از رپ دوس دارم
احساس میکنم با متال و راک احساساتم رو میتونم بروز بدم و بگم روحیه ـم چجوری ولی رپ ... :-s

Golnoush.N

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 کرج
شهر
کرج

چرا محلی تو گزینه ها نیست؟!؟؟؟؟؟ X-( X-( X-(

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز

به نقل از .گلنوش. :
چرا محلی تو گزینه ها نیست؟!؟؟؟؟؟ X-( X-( X-(
سنتی همون معنی محلی رو میده....یکی از شاخه های سنتی محلی هست....

baran.

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان

موسیقی واقعا والاترین هنره وهمه ی سبک ها میخوان حرف دل ادمو بگن من راک و متال ودوست دارم ولی هیچی مثل اینکه خودت اهنگ بزنی حال نمیده

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز

بستگی داره چه سازی بزنی..... :D

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از DarkSiders :
بستگی داره چه سازی بزنی..... :D
یعنی چی؟!به چی بستگی داره؟
هر سازی که بزنی همینه اگه واقعا سازتو دوست داشته باشی ...

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

من همه چی گوش میدم، از سنتی بگیر تا متال
ولی چیزایی که باهاشون حال می کنم اکثرا پاپ/بلوز، راک و کلاسیک (کلاسیک اصیل مثل بتهوون) ـن
رپ هم گوش بدم مطمئنا رپ فارسی! نیس، مگر در شرایط خاص (آهنگ یا خوانندش جوری/کسی باشه که نشه ازش گذشت)
ولی چیزی که بیشتر از همه گوش میدم مزراحی ـه، بعد به ترتیب چیزایی که گفتم

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

اینکه موسیقی خوبه درسته خوبه. ولی اینکه متال گوش می دی سر در نمی یارم.
خوب چرا اهنگ های ایرانی رو ول می کنی می چسبی به این خارجکی ها. مگه خودمون فر هنگ و هنر نداریم .
مگه صدای خوب کم داریم. استادان شهرام ناظری و شجریان و فرزندش از بهترین نمونه ها خواهشا دیگه این قدر نگید متال .........

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز

به نقل از kourosh2 :
خوب چرا اهنگ های ایرانی رو ول می کنی می چسبی به این خارجکی ها. مگه خودمون فر هنگ و هنر نداریم .
مگه صدای خوب کم داریم. استادان شهرام ناظری و شجریان و فرزندش از بهترین نمونه ها خواهشا دیگه این قدر نگید متال .........
ما همه انسان هستیم.....خارجی...ایرانی نداریم.... :-?

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از DarkSiders :
ما همه انسان هستیم.....خارجی...ایرانی نداریم.... :-?
به چطور خارجی ایرانی نداره. ناسلامتی تو این خاک متولد شدیم.
بعدم وقتی خواننده ی ما تو صدا 4 جهانه . چرا بریم 1111 صدای جهان و گوش بدیم.
بازم میگم وقتی داریم چرا بریم سراغ دیگران.

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

من گمان می کنم، شما وطن پرستی رو با نژاد پرستی یکی می گیرین.
در صورتی که در واقع چنین نیست.
و یه چیز دیگه اینه که ما نباید موسیقی رو انحصاری کنیم، چون به سلیقه ی افراد ربط داره و به روحیاتشون، نمی شه بگیم چون فلان سبک ایرانی نیست، گوش نکنیم.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

:)) این مدلیشو ندیده بودیم که دیدیم!

• لایک
امتیازات: Dizzy

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از kourosh2 :
خب اگه من بگم صدای خواننده برای من از همه چیز در موسیقی ارزشش کم تره چی؟! هنر یک مفهوم جهانیه.متال چیزیه که با سلیقه ی من از موسیقی جور در میاد.انتظار هام از آهنگ خوبی که می خوام بشنوم رو برطرف می کنه.مگه من میگم چرا آهنگ سنتی گوش میدی؟مگه من میگم چرا ذهنتو محدود می کنی با گوش دادن به یک سبک؟!
به نقل از kourosh2 :
متولد شدیم که شدیم!این که فقط بری سراغ موسیقی ملی ایران محدود کردن تفکراتته، محدود کردن گوش خودته، محدود کردن دانشته، محدود کردن درکته از زندگی، از مردن و ...
خواننده ی ما صداش 4 هست که هست.از کی تا حالا معنی خوندن و موسیقی یکی شده؟پس با این اوصاف سبک کلاسیک رو کلا می بری زیر سوال!چون خواننده ای نداره که صداش 4 باشه تو جهان!
می ریم سراغ دیگران، چون فقط ما نداریم و دیگران هم دارند و ما باید از هرچیزی که وجود داره استفاده کنیم.تک بعدی بودن خیلی خطرناکه و زدن این حرف در هنر خیلی ناجوره!
متاسفانه ما ایرانی ها دچار خود بزرگ بینی مفرطیم.فک می کنیم خودمون خیلی شاخیم.در صورتی که ما یک کشور متوسط هستیم و کلی کشور دیگه هم وجود داره مثل ما. تو ایران فاصله ی پرده رو 4 تا می گیریم، می دونی تو هند این فاصله 9 تاس؟؟می دونی موسیقی اسپانیایی چقدر غنیه؟می دونی کلاسیک چقدر غنیه؟می دونی متال غنیه؟ نه طبیعتا نمی دونی چون ذهن خودت رو محدود کردی به یک سبک و از بقیه سبک ها هیچی نمی دونی و در این راستا خیلی از احساساتی که لازمه تو عمرت تجربه کنی رو تجربه نمی کنی ...

مثل اینه از اول عمرت تو یک اتاق به دنیا بیای و هیچ وقت از اتاقت خارج نشی و بگی که من تو این اتاق لذت می برم و برای من کافیه.
در نهایت این که آدم خودشو محدود کنه ، در معنای حقیقی کلمه، "بد"ه به نظر من . و این که توجیهشم این باشه که ما ایرانی هستیم پس باید ایرانی گوش بدیم خیلی غیر منطقیه! یک توجیه عاقلانه تر اگه هست می شنویم
ضمن این که من موافقم که موسیقی ایرانی غنی هست که البته باز هم خواننده ها رو می ذارم کنار و از نظر آهنگسازی غنی بودنش رو بیان می کنم.صدای خواننده چیزی نیست که بخواد یک سبک رو زیر سوال ببره یا بزرگش کنه به نظرم

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای

به نقل از kourosh2 :
اصلا 1111 نباشه 11111111 باشه . اون كاملاً سليقه ايه.
به نقل از kourosh2 :
حفظ فرهنگ با ايزوله كردنش خيلي فرق ميكنه . وقتي كسي از سنتي خوشش نمياد به خاطر فرهنگش مجبوره گوش كنه ؟ مگه موسيقي براي لذت بردن و آشنايي با افكار نيست ؟ در ضمن صداي شجريان خيلي هم قشنگ نيست ، فقط چون توي زمينه ي خودش يه استاد واقعيه و خيلي صحيح ميخونه ، آهنگاش لذت بخش ميشه ؛ كاري كه خواننده هاي متال چندين برابر بهتر انجامش ميدن . تازه اون دوران تموم شد كه هر كشور فقط موسيقي خودش رو گوش كنه ؛ مگه شجريان توي كشورهاي خارجي كنسرت ميذاره ، خارجيا نميرن گوش بدن ؟ اتفاقاً ضرب تفكر ها خيلي بهتر از ايزوله كردنشه .

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

بابا من که چیزی نگفتم . فقط نظرات شخصی بود. اما در مورد این که من ادمه گرفته ای هستم باید بگم که خیر اصلا این چنین نیست.
چرا که من تمام این سبک هایی رو که شما عزیزان به عنوان سبک غنی از ان ها یاد می کنید رو قبلا تجربه کردم.
اما هر دفعه که سبکی رو انتخاب می کردم و وارد ان می شدم بعد از یک هفته باز می رسیدم به موسیقی وطن.
حتی من اهنگ های کریس دی برگ رو هم گوش می کنم. چون وقتی معنی اهنگشو می خونم می فهمم . بداهه خوانی نمی کنه.
و از خوندن این شعر هدف داره. به یه چیزایی معتقده.
شاید بگین چرا به صدا اهمیت نمی دم نه می دم . من اهنگ های سایرس رو به خاطر صداش گوش می دم هر چند شاید شعر مفهومی نداشته باشه.
و می خواستم بگم که من از نظر شخص خودم احساس کردم که متال این جوری که شما ازش یاد می کنید نیست.
و یک سری اشکالات داره.
در کل از همه ی شما عزیزان عذر می خوام طرفدارای متال خیلی هستن ومن تنها یی از دستم کاری بر نمی یاد.
هر چه را خود دوست دارید برای گوش دادن انتخاب کنید. ولی خداییش اینو قبول کنین که هر چیزی برای گوش دادن خوب نیست.
موفق باشید.

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از kourosh2 :
بابا من که چیزی نگفتم . فقط نظرات شخصی بود. اما در مورد این که من ادمه گرفته ای هستم باید بگم که خیر اصلا این چنین نیست.
چرا که من تمام این سبک هایی رو که شما عزیزان به عنوان سبک غنی از ان ها یاد می کنید رو قبلا تجربه کردم.
اما هر دفعه که سبکی رو انتخاب می کردم و وارد ان می شدم بعد از یک هفته باز می رسیدم به موسیقی وطن.
حتی من اهنگ های کریس دی برگ رو هم گوش می کنم. چون وقتی معنی اهنگشو می خونم می فهمم . بداهه خوانی نمی کنه.
و از خوندن این شعر هدف داره. به یه چیزایی معتقده.
شاید بگین چرا به صدا اهمیت نمی دم نه می دم . من اهنگ های سایرس رو به خاطر صداش گوش می دم هر چند شاید شعر مفهومی نداشته باشه.
و می خواستم بگم که من از نظر شخص خودم احساس کردم که متال این جوری که شما ازش یاد می کنید نیست.
و یک سری اشکالات داره.
در کل از همه ی شما عزیزان عذر می خوام طرفدارای متال خیلی هستن ومن تنها یی از دستم کاری بر نمی یاد.
هر چه را خود دوست دارید برای گوش دادن انتخاب کنید. ولی خداییش اینو قبول کنین که هر چیزی برای گوش دادن خوب نیست.
موفق باشید.
این جا الان فعلا دو طرفدار متال صحبت کردناا :D قبول دارم هرچیزی برای گوش دادن خوب نیست ولی قبول ندارم که متال تو اون دسته قرار می گیره!
من خودم علی قربانی گوش میدم، کامکارا گوش میدم، کلاسیک گوش میدم، متال گوش میدم، فلامنکو گوش میدم و گوش خودمم خیلی قبول دارم :-" (در این زمینه غرور خاصی دارم و مدعی هستم که هیچ وقت آهنگی که ارزش هنری نداره گوش نمی دم :D ) اما من متال رو با این گوشم موسیقی غنی می دونم.چیزی که در موسیقی کریس دی برگ نمی بینم :)
شما خودت ساز می زنی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا