میکائیل
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی / هنرستان
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- ادبیات نمایشی
پاسخ : اسلام ایرانی یا ایران اسلامی؟
ولی شما هایی که ادعای ایرانی بودن دارید شد که یک نکته ی مثبت از ایران در دوران پیش از اسلام بگید؟ کاملا واضحه که شما دارید از افتخاراتی که ایرانیان با دست خودشون و با زحمت به دست آوردند برای تبلیغ اسلام استفاده می کنید.
همین الانشم اگه کشوری احترامی واسه اسلام قائله به خاطر ما ایرانی هاست. و گر نه هیچ کس واسه یه مشت عرب سوسمار خور و دینشون ارزشی قائل نیست. این یه ذره احترامی هم که کشورهایی مثل آمریکا بهشون میذارن به خاطر نفتشونه نه دینشون.
ببین شما از اول بحث داری میگی دوران طلائی اسلام و افتخارات پس از اسلام و این جور حرف ها! در صورتی که موفقیت ایرانیان حتی پس از ورود اسلام (که من و خیلیای دیگه معتقدیم که هنوزم اسلام وارد ایران نشده) مربوط به توانایی هاییه که ذاتا در وجود ما ایرانیاست و هیچ ربطی به اسلام نداره. (اینو بارها گفتم)به نقل از Saeed.A :درواقع میشه گفت عقاید شخصی من و تمام تاریخ نویسان مشهور جهان!
زمانی که تفکر حقیقت گرای تاریخی، بر تفکر اینترنتی پان ایرانیستی که مایه اصلی تحریف تاریخه، پیروز میشه، یک پان ایرانیست حرف علمی تاریخی ای نداره بزنه جز اینکه حقایق تاریخ کشورش رو سخیف بدونه و در عین حال ادعای وطن خواهی هم بکنه.
باز هم میگم من یک پان ایرانیست نیستم که چشمم رو روبه حقایق تاریخ ببندم و برای کشورم تاریخ جعلی بسازم. اون چیزی که حقیقتا در تاریخ ایران باستان بوده و افتخار آمیز بوده نظیر رفتارهای اجتماعی و تربیتی و مذهبی و کشور داری و... ایرانیان باستان حقیقت تاریخی است که در تمام منابع تاریخ نویسان بزرگ جهان آمده ولی ایران باستان یک قطب علمی در جهان نبوده و با ورود اسلام پس از چند قرن به قطب علمی جهان تبدیل شده.
تقریبا تمام دانشمندان و شاعران بزرگی که بشریت در طول تاریخ از کشورم میشناسه و مایه افتخار منه، مربوط به دوران پس از اسلامه.
اینها همان حقایق سخیفی! است که در ذهن متعصب یک پان ایرانیست، نمی گنجه.
ضمنا، حقیقت گرایی در تاریخ یک مملکت زیر سوال بردن اون نیست، این تفکری که باعث میشه ما تصور کنیم حقیقت گرایی تاریخی باعث زیر سوال بردن تاریخ یک مملکت میشه، درواقع خودش تاریخ این کشور رو داره زیر سوال می بره. تحریف تاریخ بزرگترین نوع زیر سوال بردن تاریخه.
در نهایت بهت توصیه میکنم به جای زیر و رو کردن وبلاگهایی که برای کوروش و داریوش وصیتنامه جعل میکنن، یک سه جلدی تاریخ ایران باستان بگیر و بخون تا دیدت نسبت به تاریخ حقیقت گرا تر بشه.
فکر میکنم که دیگه بحث ادامه ای نداره. من نتیجه مورد نظرم رو از بحث گرفتم و روند بحث هم مشخصه اگر کسی از ابتدا بخونه.
موفق باشی.
ولی شما هایی که ادعای ایرانی بودن دارید شد که یک نکته ی مثبت از ایران در دوران پیش از اسلام بگید؟ کاملا واضحه که شما دارید از افتخاراتی که ایرانیان با دست خودشون و با زحمت به دست آوردند برای تبلیغ اسلام استفاده می کنید.
دیگه واقعا شورشو در آوردین! دارن و ندارن ایران رو کردید وسیله ی تبلیغات اسلام و حالا می گید ایران و ایرانی عامل تخریب چهره ی اسلامه!به نقل از jamadi1377 :از نظر من اسلام باعث بیشرفت ایران شده ولی رفتار ایرانی ها کم کم داره باعث تخریب چهره اسلام میشه که این بده!! ولی هنوز تا ثیر ان چنانی روش نذاشته
همین الانشم اگه کشوری احترامی واسه اسلام قائله به خاطر ما ایرانی هاست. و گر نه هیچ کس واسه یه مشت عرب سوسمار خور و دینشون ارزشی قائل نیست. این یه ذره احترامی هم که کشورهایی مثل آمریکا بهشون میذارن به خاطر نفتشونه نه دینشون.