درستهبه نقل از GCD :یک سال و 11 روز پیش فارکس غیر قانونی اعلام شد که از خروج ارز جلوگیری بشه، برای همینه احتمالا
× و البته فقط تو ایرانه که غیر قانونیه
به نقل از 3ggerman :وی اظهار داشت: جمع جبری فعالیت در فارکس همیشه منفی است و نتیجه فعالیت منجر به ضرر سرمایهگذاران میشود و مشتری فارکس در این قمار صددرصد بازنده است. "
( خیر نبینی جی سی دی ! )
منبع : همشهری .
plus500 ایرانی ها رو نمیپذیرهبه نقل از GCD :plus500 یکی از بهترین بروکر هاییه که تا حالا دیدم (درکنار GCi که تازگیا به خوبی گذشته نیست و easy-forex که هنوز هم یکی از بهترین هاست)
این سه بروکر اسپرد های کمی میگیرن، bonus های متنوعی دارن و از همه مهمتر (چیزی که من دوسش دارم ) پلتفرم های راحتی دارن
ضمن این که پلتفرم plus500 خیلی راحت بین اکانت دمو و اصلی سوئیچ می کنه و برای کسایی که میخوان شروع کنن عالیه
× راستی plus500 خیلی از سهام های معروف و غیرمعروف رو هم داره و فقط به commodity ها محدود نیست
پلتفرمش عنه، من روی پلتفرم خیلی حساسمبه نقل از Armin1272 :plus500 ایرانی ها رو نمیپذیره
حتا ip ایران رو هم قفل کرده... تو که اونوری چرا توی fxcm حساب باز نمیکنی؟
متاتریدر خوشت میاد نه؟به نقل از GCD :پلتفرمش عنه، من روی پلتفرم خیلی حساسم
بعد تازه، plus500 فقط ارز و commodity نیست، تمام سهامای NASDAQ رو هم داره
آلپاری دشمن اسکالپه، همینطوریم که اسکالپ نمیکنی انقدر چارت رو فریز میکنه یا شادو میزنه که پدر آدم در میاد!آلپری چطوره؟
فریز و شدو یعنی چی؟به نقل از Rmin1272 :آلپاری دشمن اسکالپه، همینطوریم که اسکالپ نمیکنی انقدر چارت رو فریز میکنه یا شادو میزنه که پدر آدم در میاد!
عکس رو نمی بینمبه نقل از Misanthropy :gcd خوبی؟
صورت تریدهای دموم برای سه شب:
تو 25 تا ترید 5 تا اشتباه کردم. 5 تا
تو دوتا پیرای اشتباهی ترید کردم. مثلا یورو/ین می خواستم ترید کنم دلار/ین ترید کردم که خوش بختانه هر دو شم بدون سود/زیان بستم.
تو یکی می خواستم 0.5 لات ترید کنم شد 0.05!
و شاهکار جاودانم: تو دوتا تیک پرافیتو چپه زدم! یعنی بدون توجه به این که سله، تیک پرافیتو 1 پیپ بالاتر گذاشتم.
استراتژیم مو لا درزش نمی ره ولی این حواس پرتم کار دستم می ده. نظرت چیه؟
کمی پیچیده اس والا طراحی ربات می تونه خیلی خوب باشه.
ترید شب اولم خیلی حال داد! اصن یه وضی...
واسه کسی که بخواد از ایران فارکس ترید کنه چه راهی هست؟
الپری چطوره؟ کلا یه بروکر خوب واسه اسکالپ(شدیدا اسکالپ در حد یکی دو پیپ+اسپرد) چی خوبه؟
ریبیت یعنی چی؟ ای بی یعنی چی؟
نه، از متاتریدر متنفرمبه نقل از Misanthropy :متاتریدر خوشت میاد نه؟
فریز شدن یعنی تو وقتی چارت رو میبینی قیمت ثابته ولی در واقع داره حرکت میکنه و این بروکر نمیزاره شما ببینیبه نقل از Misanthropy :فریز و شدو یعنی چی؟
به چه دردت میخوره؟سلام..کسی اگه اکانت fx_pro داره میشه برای من بذاره.چون موقع گرفتن اکانت من به مشکل برمیخورم و جواب نمیده.ممنون میشم کمکم کنید