موبايل

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى
پاسخ : موبايل

خب گوشی یه چیزه لازمه واسه طرف !
ممکنه یکی از دبستان نیاز داشته باشه موبایل دستش باشه که مثن به مامان باباش اطلاع بده کلاسش کی تعطیل میشه !
خب در اون صورت اگه خانواده می ترسن استفاده ی بدی بشـه می تونن یه گوشی با امکانات کم بگیرن براش !
من خودم دبستان بودم موبایلم دوربینم نداشت حتی ! فرهنگ ِ یه بچه با یه خانواده ی خوبم اجازه نمیده استفاده ی بدی از اون موبایل بشه تو اون سن !
تو راهنمایی‌م به نظر من دیگه طرف اون قدر عاقل شده که بدونه چیکار می کنه با موبایل ... !

rubpad

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Torkish airline:D
دانشگاه
TEHRAN

از نظر من تو جامعه امروزی اصلا سن کوچک خوب نیس! حداقلش دبیرستان! ولی مطمئن باشد هرکی داره و استفاده میکنه به هر حال زیاد وقتشو مشغول مکنه! این تجربه ما بود :D در کل نه خوب نیس!

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

دركل من گوشي رو و استفاده از اونو مي پسندم چرا؟ چون هميشه بهش نياز داري يا ديگران ميخوان يه جوري باهات ارتباط برقرار كنن پس در كل اگه درست ازش استفاده بشه خيلي هم خوبه شايد شعور يه بچه اول ابتدايي از يه اول دبيرستاني بيشتر باشه(يه دفعه فك نكنيد از قصد گفتم اول دبيرستاني ها!) و اينجاست كه پاي فرهنگ مياد وسط.

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

به نظر من اگه طرف فرهنگ استفاده از موبایل رو داشته باشه میتونه تو هر سنی از اون استفاده کنه
البته به نظر من حداقل سن استفاده از موبایل راهنمایی هست

ImanHD

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شیخ انصاری
شهر
دزفول
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
نفت

بستگی داره که چه استفاده ای بخواد ازش بشه! الان که وسایل مختلفی هست، مثلا اگر برای بازی کردنٍ و یه بچه باشه میشه PSP داشت به جای موبایل ... ولی در کل طرز استفاده از هر وسیله ای رو کودک از والدینش یاد می گیره( از رفتار) و اونا تاثیر واقعی رو دارن. چندان نمیشه
سن و سال تعیین کرد ولی به خود فرد و خانواده م محیط بستگی داره.

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

مثلا یه نفر میخواد با موبایل بازی کنه
خب مسلمه که به جای PSP موبایل میخره چون میتونه با بقیه هم ارتباط داشته باشه
خانواده هم موبایلو ترجیح میدن چون میتونن از بچه شون با خبر شن
البته استثنا هم داره

lindaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ابرشهرقدیم (نیشابور)

شما میگین از دبیرستان؟؟
چون خودتون دبیرستانی هستین!
منم از اول راهنمایی داشتم(البته یک مشکلاتی برام پیش اومد که باکمک مادرم حل کردم)
ولی الان خواهر دوستم کلاس اول ابتداییه هم فلش!!!هم گوشی داره!!! :O :O

• لایک
امتیازات: *M.M*

jasmine.d

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید فرزانگان
شهر
نیشابور
دانشگاه
تهران 8-^ :))
رشته دانشگاه
معماری 8-^

خب به نظر من اگه طرف فرهنگ استفاده از موبایل رو داشته باشه میتونه تو هر سنی از اون استفاده کنه :D

angelina

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از ســـايــنا :
خب گوشی یه چیزه لازمه واسه طرف !
ممکنه یکی از دبستان نیاز داشته باشه موبایل دستش باشه که مثن به مامان باباش اطلاع بده کلاسش کی تعطیل میشه !
خب در اون صورت اگه خانواده می ترسن استفاده ی بدی بشـه می تونن یه گوشی با امکانات کم بگیرن براش !
من خودم دبستان بودم موبایلم دوربینم نداشت حتی ! فرهنگ ِ یه بچه با یه خانواده ی خوبم اجازه نمیده استفاده ی بدی از اون موبایل بشه تو اون سن !
تو راهنمایی‌م به نظر من دیگه طرف اون قدر عاقل شده که بدونه چیکار می کنه با موبایل ... !
اتفاقا به نظر من تو راهنمایی هیچ کس در اون حد عاقل نیس و اکثرا احساسی عمل می کنه البته نمی شه انکار کرد که الان حتی بچه های دبستانی هم موبایل دارن و هیچ کس به فکر این چیزا نیس متاسفانه

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از angelina :
اتفاقا به نظر من تو راهنمایی هیچ کس در اون حد عاقل نیس و اکثرا احساسی عمل می کنه البته نمی شه انکار کرد که الان حتی بچه های دبستانی هم موبایل دارن و هیچ کس به فکر این چیزا نیس متاسفانه
به نـظر مـن تا حـد ِ خیلی زیــادی به خانواده و محدودیتاش بسـتگی داره !

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از M.R.K :
الان دیگه هر جا که میری بچه ی دبستانی هم گوشی داره چه برسه به راهنمایی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما از راهنمایی هم زوده،بهترین وقتش همون دبیرستانه که باید موبایایل داشت!!!!!
دبستان زوده اما راهنمایی دیگه لازمه. برادر من امسال میره دوم راهنمایی و گوشی نداره (یعنی یکی داشت که داغونش کرد! :-") اما خیلی لازمه میخوایم براش بگیریم. به هرحال خودش کلاس اینا میره، یه وقتی کارش داریم، باید یه طوری ارتباط داشته باشیم دیگه.

• لایک
امتیازات: sayna

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از ROzhiN :
دبستان زوده اما راهنمایی دیگه لازمه. برادر من امسال میره دوم راهنمایی و گوشی نداره (یعنی یکی داشت که داغونش کرد! :-") اما خیلی لازمه میخوایم براش بگیریم. به هرحال خودش کلاس اینا میره، یه وقتی کارش داریم، باید یه طوری ارتباط داشته باشیم دیگه.
راهنمایی یه ذره زوده!مثلا منی که از راهنمایی داشتم به خاطر این بود که هی باید شطرنجی جایی که میرفتم زنگ میزدم.اما از طرفی ازار هم داشتم!!هی زنگ میزدم به اعضای خونه و تا میاومدن بر دارن قطع میکردم(هم من وهم طرف مورد زنگ!تو خونه بودیم!!)
بهترین کار اینه که که تو راهنمایی براش بگیرین اما ایرانسل و اعتباری نه دایمی.ضمنا یه بخشی از پول تو جیبیش رو اختصاص بدین به شارژ ایرانسل ولی نه برای هر روزش یه شارژ!!برای هر یک یا دوهفتش یه شارژ.به خاطر پولش نیست.به خاطر اینه که زیاد حواسش به گوشیش پرت نشه و از زندگیش نیفته

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

جنبه میخواد دیگه!مثلا واسه طرف فکر کنم ویواز خریده بودند بعدش میومد قبل از اینکه معلم بیاد سر کلاس آهنگ میذاشت یه دو تا قر هم میداد! :-w
خب واسه یه چنین آدمی که اینقدر شعور نداره ۱۱۰۰ هم زیادشه!
بعدم باید تویه یه سنی خریده بشه که طرف یه چیزی حالیش بشه!مثلا واسه بچه اول راهنمایی آیفون میخرند بعد ۴ روز بعد میاد میگه افتاد خراب شد!ببخشید! :-[
باید تو یه سنی بخرند که طرف بدونه یه من ماست چه قدر کره داره!و قدر گوشی اش رو هم بدونه ...

از لحاظ مالی اش من گفتم.

• لایک
امتیازات: L.E

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

کی میگه تو راهنمایی لازم نیس؟ من پنجم دبستان که بودم گوشی داشتم چون زیاد اینور اونور یا مسافرت میرفتم میخواستن همیشه دردسترس باشم هیچ مشکلی هم پیش نیومد مهم خودطرف و خانوادشه الان خواهرم سوم دبستانه تو کلاسشون چند نفر موبایل دارن!(باور کنین خالی نمیبندم خودمم وقتی دیدم خیلی تعجب کردم!) حالا نمیگم از سن به این پایینی خوبه ولی بستگی به نیاز شخص داره!(بماند که بعضیا فقط واسه کلاس گذاشتن موبایل میخرن!)
قضیه سوء استفاده و اینا هم وظیفه پدر و مادره که بچشونو توجیه کنن بعدشم اگه یه موقعی مشکلی پیش اومد همه چی با یه پرینت تماس ها یا کنترل نامحسوس! قابل حل شدنه
به نقل از Milad.R :
جنبه میخواد دیگه!مثلا واسه طرف فکر کنم ویواز خریده بودند بعدش میومد قبل از اینکه معلم بیاد سر کلاس آهنگ میذاشت یه دو تا قر هم میداد! :-w
خب واسه یه چنین آدمی که اینقدر شعور نداره ۱۱۰۰ هم زیادشه!
بعدم باید تویه یه سنی خریده بشه که طرف یه چیزی حالیش بشه!مثلا واسه بچه اول راهنمایی آیفون میخرند بعد ۴ روز بعد میاد میگه افتاد خراب شد!ببخشید! :-[
باید تو یه سنی بخرند که طرف بدونه یه من ماست چه قدر کره داره!و قدر گوشی اش رو هم بدونه ...
آره واقعا جنبه درست استفاده کردن میخواد ولی اون دیگه مشکل بچه ست نمیتونه یه موبایل جمع و جور کنه خیلیا بودن تو همون سن داشتنو خراب نکردن!

مهرناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
NeYshaBerliN
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

مهم جنبس!میشناسم یه نفرو از پنجم ابتدایی که باهاش بودم موبایل داشت !خیلی هم باجنبه بود و مطمئنم هنوزم که هنوزه جواب یکدوم از مزاحماشو نداده...
ولی داشتیم همین امسال گوشی گرفتن همون اول کاری گند زدن! :-"
اتفاقا" بده عقده ای میشن بعد گوشی میگیرن نمیدونن عقده هاشونو چه جوری خالی کنن بد میشه :|

مهدی فسنقری

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
نچ باش حال نمیکنم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

کلا گوشی خوب نی از درس میفتی اگرم نمیفتی به خودت ربط داره اگه فرهنگ استفادشو داری بگیر والا بیخیال

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نظر من مهم استفاده س. اگه هر وسیله ای موقعی که واقعا بهش نیاز هست خریده بشه دیگه ازش سوء استفاده نمیشه. البته بعدشم باید خانواده کنترل کنن.
الان فرهنگ استفاده از موبایل تو کشور ما خیلی پایینه. دختر پسرا دو تا دو تا گوشی دستشونه.
جنبه هم مهمه. ولی قبل از اینکه از موبایل استفاده کنیم خودمون میدونیم جنبه شو داریم یا نه؟
الان یه بحثی هم که هست اینکه امکانات جانبی موبایل بیشتر استفاده میشه تا خود وظیفه ی اصلی موبایل. من خودم شخصا جنبه ی اهنگ داشتن تو گوشیو ندارم. کل وقتمو میگیره.

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

آخه بستـــــــگی به استفاده ـش داره ! یکی هست 10 سالشه اما لازم داره ، مثن راهش طولانیه ، نگران میشن مامان باباش ! اما دست بچه 9 ساله آی-فون ببینی ... ~X(
از 2 سال دیگه جزو سیسمونی نوزاد میشه موبایل ! :D

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
مدال المپیاد
كامپيوتر ، فيزيك (در حال مطالعه)
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

بستگی به جنبه و شخصیت اون شخص داره
اصلا ربطی هم به سن نداشته
من خودم ار کلاس سوم موبایل داشتم ولی مثل آدم ازش استفاده میکردم
ولی بعضی از آدما هستن که به خاطر یه کارایی میخوان که اصلا از لحاظ اجتماعی تایید نمیشه

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

خوب اصولن طرف باید جنبه اش رو داشته باشه دیگه....... :D
نداشته باشه گند بالا میاره هم خوذش خراب میشه.....آبرو ش میره......!!!
اعتماد خانواده ازش سلب میشه!!! ....

• لایک
امتیازات: MHD.H
بالا