مگه همه چیز زنگ زدن و گیم و.. هست'؟؟به نقل از hatter :اگه نیاز باشه چرا که نه...؟برادر من از سوم دبستان گوشی داره به خاطر کلاسا و اینور اونور...(من راهنمایی بودم گرفتم)بعدشم از بحث امواج و اینا بگذریم مگه بجز گیم می خواد چیکار کنه باش؟مخابرات اصن روش نمیشه واسه داداش من قبض بفرسته!فقط مبلغ آبونمانه!
ا
دقیقا ضرری که ورود سیم کارت هایی اعتباری به جوونا و به خصوص نوجوون هایی که که قبل از بلوغ فکری راحت موبایل داشتن خیلی از کامپیوتر بیشتره..به نقل از mohammadreza128 :مگه همه چیز زنگ زدن و گیم و.. هست'؟؟
هیچ میدونین نداشتن اگاهی لازم میتونه چه ضرر هایی برسونه واقعا هیچ انسان بالغی تایید نمیکنه از سن پایین گوشی مناسبه استفاده های مخربی که از گوشی میشه کرد از کامپیوتر نمیتوان کرد خیلی کارای یواشکی و.... کاملا مشخصه انسان دبستان و راهنمایی عقلش در رشد کامله و هنوز بلوغ تفکری نداره که اگه داشت اختیار داشت نه قیم پس هنوز تا بلوغ فکری و ذهنی مونده واسش جنبه بر میگرده به عقل و بلوغ ذهنیه کامل نه ناقص.
می دونم.گفتم یه بچه سوم دبستان بعید می دونم چندان با این استفاده هایی که شما گفتین سر و کار داشته باشه...به نقل از mohammadreza128 :مگه همه چیز زنگ زدن و گیم و.. هست'؟؟
هیچ میدونین نداشتن اگاهی لازم میتونه چه ضرر هایی برسونه واقعا هیچ انسان بالغی تایید نمیکنه از سن پایین گوشی مناسبه استفاده های مخربی که از گوشی میشه کرد از کامپیوتر نمیتوان کرد خیلی کارای یواشکی و...
پس هنوز درست حسابی تو جامعه نرفتی ببینی.به نقل از hatter :می دونم.گفتم یه بچه سوم دبستان بعید می دونم چندان با این استفاده هایی که شما گفتین سر و کار داشته باشه...
حرف قشنگی زدی محمد رضا.راست میگه الان تو جامعه ی ما یه پسر و دختر از سوم و نهایتا چهارم دبستان تو مدرسه و جامعه این چیزا رو میفهمه ولی بهش اشتباه یاد میدن و ... فاجعهبه نقل از mamareza :پس هنوز درست حسابی تو جامعه نرفتی ببینی.
میفهمه از اون موقع...ولی این فاجعه دو سه سال بعدش رخ میده...نه دبستان...به نقل از prabd.chess :حرف قشنگی زدی محمد رضا.راست میگه الان تو جامعه ی ما یه پسر و دختر از سوم و نهایتا چهارم دبستان تو مدرسه و جامعه این چیزا رو میفهمه ولی بهش اشتباه یاد میدن و ... فاجعه
بازم فرهنگ سازیبه نقل از میلاد14 :ب نظر من اگه قبل از در اختیار قرار دادن این امکانات اول فرهنگ سازی بشه چه عیبی داره ک بچه از ابتدایی با تکنولوژی های روز دنیا آشنا بشه؟
تا وقتی اومد دبیرستان و تا وقتی یه تبلت یا آیفون دید فکش نچسبه زمین؟