• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماشین زمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع stevendeljoo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماشین زمان

منم اول می رفتم دوران هخامنشیان وردست کوروش جووووووووون یه کم با قدرتمون ال می کردم وبعدش می رفتم سال 1900 میلادی آخه اون موقع داستان کتاب جین آستن داشته اتفاق می افتاده!
با خودم کتاب اون ودوسه تا تاریخ می بردم ویه دونه لپ تاپ با دوسه تا باطری تموم!

میرفتم پیش کوروش ها ازش عکس میگرفتم،بعدش میرفتم یه کم به آینده و هی از پارسه عکس میگرفتم!

شاید اب می بردم تاسوعا..... یا اسلحه!
لوس بود؟!! :|

یه سوال کلا 20کیلو من که خودم 40کیلو چی :-/ اگه می شد که برم می رفتم تخت جمشید رو میدیدم لپ تاپدوربین و هر چیز عجیب غریب دگه تا فک کنن من جادو گرم تو دربار رام بدن

من برمیگشتم سال 500 خورشیدی پیش خیام نیشابوری :x
فقط یه مشکلی هست ... میخوام با خودم یه نفر رو ببرم که 60 کیلو وزن داره ...
اگه بشه پول اضافه بارشو میدم ;D ;D ;D

شاید هم ۴ جلده هالیدی رو میبردم ساله هزار میلادی تو اروپا میگفتم همشو خودم کشف کردم
بعد به حکم تفتیش عقاید کلیسا هم هالیدی رو نابود میکردن هم خودتو ...

می رفتم زمان ساسانیا یه کلاش می بردم با طرز ساخت برای تولید انبوه!!! لازمه توضیح بدم بعدش چی می شد؟

میرفتم مصر همون موقع که فرعون تا وسط دریا بنی اسراییل رو دنبال می کنه به حضرت موسی می گفتم بیاین این ور رودخونه عصاشون رو می گرفتم همونجا بنی اسراییل رو غرق می کردم! یک سیاره از دستشون راحت می شدن!

من یه لپتاپ رو برمیداشتم
نقشه تعداد زیادی اختراع و تعداد زیادی مقاله علمی میذاشتم رو هاردش(یه ژنراتور دستی هم واسه اینکه اونموقع برق نبوده) برمیگشتم ۳۰۰ سال پیش میشدم بزرگترین مخترع و کاشف تاریخ.

ميرفتم زمان هخامنشيانو سعيمو ميكردم تا بشه از انقراضشون جلوگيري كنم...هر چي كتب علميو اينا هم دارمو ميبردم ميدادم كوروش ;D

شايدم ميرفتم به قبل از حمله اعراب و ميزدم همشونو با بمب و اينا نابود ميكردم [-o<

Back
بالا