ماشین زمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع stevendeljoo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماشین زمان

من میفتم زمان هخامنشیا با یه دوربین از تخت جمشید عکس میگرفتم یه عکسم با کورش کبیر میگرفتم

• لایک
امتیازات: Arina

من به اول زندگی خودم برمیگشتم.
بدون چیزی.فقط اشتباهاتی رو که کردم رو انجام نمیدادم.

خوب من می رفتم دوره ی ما قبل تاریخ
با 20 کیلو گونی!
وفتی هم که اونجا می رسیدم
20 کیلو گونی رو پر از عتیقه می کردم و بر می گشتم ;D
و البته جواب اون با چی می رفتین خوب با ماشین زمان دیگه!

می رفتم زمان حضرت ادم و نمی ذاشتم که اون میوه ی ممنوعه را بخورد!
فکر کن الان حضرت ادم اون میوه ی ممنوعه را نخورده بود الان تو بهشت بودیم با چند تا حوری! =)) =)) =)) =))

میرفتم زمان همخامنشیان خودمو در نقش مشاور اول کوروش جا میزدم سرنوشت ایرانو عوض میکردم

میرفتم زمان نیوتن و تمام قوانین فیزیکو به نام خودم ثبت میکردم!(قانعم دیگه!)

می رفتم به قرن ششم و هفتم هجری به مغولستان یه کنسول و یه عالمه بازی جنگی می بردم مغولا سرشون به اونا گرم شه نیان ما رو صاف کنن.

اول ميديدم سرچشمه ي خاندان معلم رياضي پارسالمون كيه بعد ميرفتم ميكشتمش تا جوون هايي مثل ما از دستش زجر نكشن >) >) >)

به دوره ای بر می گشتم که ایران رکود علمی ، نظامی داشت ، مثلا دوره قاجار و 10 کیلو کتاب صرفا علمی و 10 کیلو کتاب صرفا نظامی میبردم

به نقل از علیرضا ح. :
می رفتم زمان حضرت ادم و نمی ذاشتم که اون میوه ی ممنوعه را بخورد!
فکر کن الان حضرت ادم اون میوه ی ممنوعه را نخورده بود الان تو بهشت بودیم با چند تا حوری! =)) =)) =)) =))
[/quote
خب عزیز اون موقع دیگه تولید مثل نداشتن ! زندگی دنیوی نزدیکی جنسی و تولید مثل داره !

بمب هسته ای بر میداشتم روسارو داغون میکردم تا قرارداد ترکمنچای و گلستان امضا نشه و کلی زمین از ایران جدا نشه :-"

به نقل از ali1379 :
بمب هسته ای بر میداشتم روسارو داغون میکردم تا قرارداد ترکمنچای و گلستان امضا نشه و کلی زمین از ایران جدا نشه :-"

روسیه رو هم داغون میکردی انگلیس و فرانسه میومدن تسخیرش میکردن.

به نقل از نیرمـا)΄ :
به دوره ای بر می گشتم که ایران رکود علمی ، نظامی داشت ، مثلا دوره قاجار و 10 کیلو کتاب صرفا علمی و 10 کیلو کتاب صرفا نظامی میبردم
من بودم به جای کتاب چهار تا آدم حسابی می بردم مملکت رو به فنا ندن وگرنه اون موقع عالم و دانشمند کم نداشتیم. مدیر نداشتیم. الانم مدیر لازم داریم.

میرفتم ثابت میکردم لاوازیه بی گناهه،نکشنش... :-<

×پس از مرگ لاووازیه لاگرانژ(ریاضیدان!) گفت: تنها یک لحظه وقت آنان برای بریدن آن سر صرف شد و شاید یک‌صد سال زمان نتواند سر دیگری همانندش بوجود آورد.

میرفتم عقب به خاطرات بچگیم و ازشون لذت میبردم ;;)

یا اینکه میرفتم جلو و سوالای کنکور سال خودمون رو (اگه داشته باشیم) میگرفتم ;D

دوره هخامنشیان 8-^
اینترنت میبردم :-"
(انتو میشه جایی برد؟ :-")

میرفتم 1369 اونم با یه چمدون پر از پول الآن که برا اون موقع میشه ......................................

کله برگه امتحانیامو جم میکردم . بر میگشتم عقب =)) :-"

دسته خالی...پیش جناب افلاطون

من میرفتم پیش سلجوقیان اینا ویه سنگواره مینوشتم واز پادشاهان ترک میخواستم اونو نسل به نسل بگردونن. وتو اون سنگواره از پادشاهان ترک عاجزانه درخواست میکردم که بناهای تاریخی رو تو منطقی مثل آذربایجان واردبیل بسازین وپایتختتونم نرین مرکز کشوره یه عالمه خرج دهات کنین وازشون پایتخت بسازین.بیاین همین مراغه پایتخت بزنین.بزرگتره وخرج نمیبره کلا . توضیح میدادم که آلله وردی خان کوپیسه(اصلیش اینه ولی ترجمش همون سیو سه پله)اینا رو شمالغرب بزنن.(توجه اینکه اون موقع کل مردم ترک بودن و واسه همین براشون فرق نمیکرد کجا پایتخت بزنن.)

Back
بالا