• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا حالا تو مدرسه آب بازی كردی..؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehrnOoosh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا حالا تو مدرسه آب بازي كردي....؟

آآآآآره :))
ما یه آبخوری داریم بهش می گیم آینه خونه :-"
با بچه ها می رفتیم اونجا آب بازی...یادش بخیر. مچسبید ;D

شما که کاری نکردین من خودم از معلم هندسه بدم میومد با چند تا از رفقا قرار گذاشیم تا حالس=شو بگیریم بعد سه چهار تا گنجشک رو تو کلاس ول کردیم معلم تا آخر زنگ با اونا مشغول شد ;D

راهنمایی بودم ی روز بعد اردو که برگشتیم مدر3 همه ریختن تو حیاط شروع کردن اب بازی از قضا ی سطل اشغال پلاستیکی کثیف گوشه ی حیاط بود بچه ها هم یکی از هم کلاسی ها که لج داشتیم ازشو گیر اوردن سطل اشغال رو پر اب کردن ریختن سرش =))
دختره ی بیچاره بو گند گرفته بود البته قبلش فقط ی کوچولو سطل اشغالرو شسته بودناااااااااااااااا
در کل خیلی حال داد ;D
+
پارسال زنگ اخر که خرد با بچه ها اومدیم پایین که یهووووووو ی هجم عظیمی از اب ریختن تو یقم ما هم جیغ و الفرار برگشتم دیدم ععععععععع منو با یکی دیگه اشتیاه گرفته بودن :-L
تازه معلممون اب ریخته بود روم معلمه: ;D عععععع یسنا چطوری
من : :-? :-? :-? :-? مر30 مرحمت شما زیاد :-L
معلمه :باشه ;D راستی اشتباه شد ببخشید :-" :-" :-" :-" :-"
اگر من سرویس نداشتم چه جوری میرفتم خونه اخه مردم چه فکری در مورد من میکردن هااااااااااا X-(

آره ولی یه بار که بیشتر از همه حال داد با دوستم دوتایی آب بازی کردیم ینی کاملا هلدیگرو شستیم . واقعا خوش گذشت ... با
این که حس بدی بود که لباسمون خیس باشه :))

• لایک
امتیازات: N.Y.M

اره بابا تو مدرسه قبلي واسه ما ناهارم ميدادن سه شنبه ها كباب داشتيم با دوغ وقتي كه دوغو تموم ميكرديم ميرفتيم پرابش ميكرديمو رو هم ميريختيم بعضيا همون دوغو ميريختن يه بار اشتباهي دوستم عوض من ابو پاشيد رو مدير همونجا پا به فرار گذاشتيم ولي پيدامون كردنو انظباط پريد ^#^

آره معلمامونم خیس کردیم...

ما یه کار چندش آوری میکردیم دهنمونو پر آب میکردیم میریختیم رو هم...بعد این حرکت خیلی افتاد رو بورس همه این کارو میکردن
اون وقت موقعی که میرفتیم خونه انواع بزاق دهان رو لباسامون بود ;D

آب بازی که آره طبق معمول هم بعدش همه به صف..ناظم اسم میگرفت ;D

اما کار جالب تری که کردیم پارسال آبمیوه بازی بود :)) من و دوستم دوتا آبمیوه دستمون و بود و همدیگه رو به گند کشیدیم !! :)) تازه چی تو سالن =))

عه ؟! خب بزارید منم بگم ... ^-^
آب بازی ک سهله ولی بزا از آب بازی شروع کنم , یکی از شیر ها شیر نداشت :-" , بعد وقتی یکی داشت دستاشو می شست یا هر کاری میکرد یهو باز میکردیم , کامل خیس میشد بنده خدا , یه مدت هم یه شلنگ ( نه واقعا شلنگ چرا باس اوونجا باشه :-" ) دمه آب خوری بود , به شیر هم وصل بود , دیگه بقیش رو میتونید حدس بزنید اصولن ... :-"
حالا بزار ایستک ( تبلیغ نشه , ولی خدایی خوش مزّس :-" ) رو تعریف کنم , چندحالت داره , یکی اینکه باز میکنی ایستک رو , بعد ب صورت کلاسیک بر عکسش میکردیم ( آپ ساید داوون :-" ) رو سره یکی ( نه هرکی ) , حالت دوم اینکه باز میکردم انگشتمون (ترجیحن شصت :-" )و میزاشتیم لبش , تکون میدادیم ( تا حد مرگ :-" ) بعد رو ب یکی میگرفتیم و بنده خدا با ایستک شسته میشد , بیچاره تا آخره اوون روز بوی همون اسانس رو میداد ( من هلو دوس دارم :-" ) , حالت بعد هم اینه ک یکی میگه برو واسه من یه ایستک یا نوشابه بخر , منم میگم باش میرم میخرم , در طول مسیر بوفه تا شخص انقدر تکون میدم قوطی یا شیشش رو , بعد طرف میره باز کنه , میریزه تو چشم و چارش ... ;D
>:D<

اوووووووووووووووووووووووه چه جورم
ما سال قبل(راهنمایی بودیم دیگه الان بزرگ شدیم!) میرفتیم ابدار خونه شیر اب رو باز میکردیم با انگشتمون باید یه جوری سرشو میگرفتیم که از اون طرفش میپاشد به طرف. تو بعضی زنگا که درس تموم میشد اجازه میگرفتیم من و دوتا از دوستام میرفتیم و .... با مانتو های خیس برمیگشتیم کلاس ;D

Back
بالا