• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فوبیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahshid_f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فوبیا

برو کنار ارتفاع وایسا ولی جایی که کلی نرده داره و مطمءنه،،یه چند بار جایی که حفاظ مطمءن داره وایسی ترست به حالت طبیعی ترس تبدیل میشه
بالاخره یه سری ترسا تا حدیش عادیه،، ارتفاع اون قدری تهدید کننده حیاط هست که واقعا نیاز فیزیولوژیک به ترس ازش وجود داره.

من به شدت از تاریکی میترسمممممممممممم
شبا همش از همین استرس خوابم نمیبره
چراغ اتاقمم :|اکثر وقتا روشنه

من وقتي داخل اسانسور ميرم ،نفس تنگي مي گيرم ?،هعي ميخوام از داخل اسانسور بيام بيرون

به نقل از آرینـآ :
تو تاریکی وقتی برق میرق میره دست مامانتو بگیر بشینین با هم صحبت کنین.. بعد یه مدت عادی میشه.

اسانسورو بلد نیستم ولی پله برقی ام سوار نمیشدم
وقتی مجبور شدم چندبار با مترو برم دیدم واقعا سخته هر دفعه اون همه پله،،،مجبور کردم خودمو و سوار شدم،،

من تو بچگی به شدت از تاریکی و میترسیدم ;D جوری که یه بار دوستام درو روم بستن پریز لامپ حمومم که بیرون بود از ترس کف بالا آوردم خدا بهم رحم کرد. ازون به بعد دیگه فقط بابام همرام میومد تو حیاط تا برم دستشویی :))
یه بار دیگه هم او اتاق بودم دیدم صدای هیچکس نمیاد. صدا زدم مامان.جوابی نیومد. مثل فرفره بدون دمپایی پریدم دوییدم تو کوچه دیدم داره با داداشم از ته کوچه میان :))

اونجور ک من شنیدم فوبیا یه نوع ترس مرضی هست که از یک خاطره در بچگی شکل میگیره و شکل های مختلفی هم داره. من تا تقریبا 17 سالگی همینشکلی بودم دیگه الان که طرفای 19ام خیلی کمرنگ شده. وقتی بهش عادت کنی و ببینی چیزی نیست و تاحالا که صدمه ای ندیدی یا به خودت بگی فوقش دیگه آخرش مرگه ;D . بالاتر از سیاهی که رنگی نیست کامل درست میشه ;D یعنی چجورایی میشه گفت این نوع ترس حتی از مرگ هم فراتره چون اون یه باره تموم میشه و میره ولی این همیشه عذابت میده

به نقل از آرینـآ :
تاریکی شب یه آرامش خاصی بهم میده
عاشق تاریکیم هیشکی نمی بینت جز خدای خودت

دندون پزشكى -_-

Sent from my iPhone using Tapatalk

پله برقی