• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فوبیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahshid_f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فوبیا

فکر کنم یکی از مسخره‌ترین فوبیاها ر‍و دارم !
رینگ‌تونِ گوشیِ موبایل.
مقدارِ خیلی خیلی کمی هم خودِ گوشیِ موبایل :د

من از یه فوبیایی دارم که نمیتونم درست توضیحش بدم!!!!!!!یه سری اشکال که توشون سوراخ سوراخه.....مثل شکلی که از توی استخون هست.......یعنی انقدر میترسم که روی این عمسا توی کتابام استیک نوت میچسبونم نبینمشون

دبیر زیستمون :|
دبیر پرورشیمون X_X
و....معاااااونمون...ببخشیدا خیلی عذر میخوام که اینو میگم ولی خیلی وحشیه عین سگ پاچه ی همه رو میگیره :| >:p

فوبیای سوراخ دارم من.
البته به نظرم "خیلی" تلقینیه ، یه جایی خوندم اکثر مردم تا زمانی که نمیدونن چیزی به اسم فوبیای فلان چیز وجود داره ازش نمیترسن.

من فوبیای آینده دارم!
یعنی همیشه به این فکر میکنم اگر فلان اتفاق بد که من دوست ندارم بیفته چکار کنم! دائم در حال پیدا کردن راهی برای اتفاقات بدی هستم که در آینده اگر بیفته!! جالب ایه یه جا خوندم ۵٪ چیزی که فکر میکنیم هم اتفاق نمیفته ولی خوب من باید همه چیزو از قبل پیش بینی کنم و آماده باشم وگرنه نمیشه! بعد جالبه همه جیزو به بدترین شکل ممکن هم تصور میکنم که شاید ۱٪ هم اونطوری نشه!!

Ophidiophobia
حتی از این که کلمه ی فارسیش رو بنویسم حالم بد میشه! :‌)‌)
لحظه ی به وجود اومدنش هم دقیقا یادمه. پنجم دبستان یا اول راهنمایی بودم، توی کتاب علوم یا زیست معلم داشت درس می‌داد و من داشتم صفحه‌های جلوتر رو می‌خوندم. رسیدم به عکسش که داشت یه موش رو می‌بلعید. یه مدت بهش خیره شدم، بعد یهو یه چیزی تغییر کرد، سریع برگشتم رو همون صفحه‌ای که معلمه داشت درس می‌داد و وقتی به اونجا رسید هم من بازش نکردم. بعد طی این سال‌ها هی بدتر و بدتر و بدتر شد و روندش هم کاملا واضح و مشخص بود، منتها کاری از دستم برنمیومد. :دی

فواره و چیزای بلند دیگه مثل درخت بلند و دراز :(( :(( :(( :(( :(( :((

فوبیای اجتماعی
این که جلوی تعدادی آدم بخوام حرف بزنم خصوصا اگه نشناسمشون :-ss :-s
تمام عضلات بدنم میلزرن

Back
بالا