خودکشی

Spacegirl

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ری
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
برنز کشوری نجوم دوره نهم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی
پاسخ : خودکشی

به نقل از prabd.chess :
بابا مشکلات چیههههه؟؟؟ما میگیم به فلسفش رسیده.پستای قبلیم کمکت میکنه منظورمو بفهمی
كلا منظورم اين بود كه خودكشي شجاعت نيس البته در جواب آقاي WILD EAGLE

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از spacegirl :
كلا منظورم اين بود كه خودكشي شجاعت نيس البته در جواب آقاي WILD EAGLE
اخه تو میگی خودکشی حماقنه!میگی خریته!خب این حرف غلطه.اره اگه وا3 مشکلات باشه خریته ولی اگه به فلسفش رسیده باشی اتفاقا شجاعته.

• لایک
امتیازات: Dizzy

Spacegirl

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ری
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
برنز کشوری نجوم دوره نهم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از prabd.chess :
اخه تو میگی خودکشی حماقنه!میگی خریته!خب این حرف غلطه.اره اگه وا3 مشکلات باشه خریته ولی اگه به فلسفش رسیده باشی اتفاقا شجاعته.
شما به فلسفش رسيدي؟؟؟اين شجاعتي رو كه شما ميگي اصلا درك نميكنم.اين كه آدم به هر طريقي خودشو بكشه شجاعته؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از spacegirl :
شما به فلسفش رسيدي؟؟؟اين شجاعتي رو كه شما ميگي اصلا درك نميكنم.اين كه آدم به هر طريقي خودشو بكشه شجاعته؟
یقین داشته باش اگه کامل به فلسفش رسیده بودم الان زنده نبودم
به هر طریقی؟یعنی چی؟
میگم اگه به فلسفش برسی و خودکشی کنی چون رو عقایدت گام برداشتی شجاعته

• لایک

haniiii

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
رشته دانشگاه
پزشکی

اقا جان بحث نکن اقا خودکشی گناه کبیرست دم پل صراط خفتت می کنن ضایع میشی

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از haniiii :
اقا جان بحث نکن اقا خودکشی گناه کبیرست دم پل صراط خفتت می کنن ضایع میشی
ای بابا عجب گیری کردیما!!یعنی هر چی دین میگه رو بدون بحث قبول کنیم دیگه؟؟پس جایگاه فکر تو اسلام چی میشه؟؟
بازم میگم برای محمد شدن(به یقین و تکامل رسیدن)ایتدا باید ابراهیم(شکاک و محقق)بود

• لایک

Spacegirl

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ری
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
برنز کشوری نجوم دوره نهم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از prabd.chess :
یقین داشته باش اگه کامل به فلسفش رسیده بودم الان زنده نبودم
به هر طریقی؟یعنی چی؟
میگم اگه به فلسفش برسی و خودکشی کنی چون رو عقایدت گام برداشتی شجاعته
رو هر عقايدي گام برداشتن كه شجاعت نيس.
بايد عقايدت صحيح باشه تا بگي شجاعت كردم و خودكشي هم اصلا عقيده ي درستي نيست.

!Muse!

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب-3
شهر
تهران
دانشگاه
پلیـــــــــ تکنیــــــکـ

چرا خودکشی؟؟؟؟؟؟
اگه ب هیچی هم اعتقاد ندارید واقعا دنیا انقد تلخه؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن چرا ب هیچ اعتقادی مطمئن نباشیم؟؟؟؟؟؟
ابراهیم هم ب خدا معتقد بود
ب وجودش

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از spacegirl :
رو هر عقايدي گام برداشتن كه شجاعت نيس.
بايد عقايدت صحيح باشه تا بگي شجاعت كردم و خودكشي هم اصلا عقيده ي درستي نيست.
تو رو قران رو هوا حرف نزنین.بابا جان من الان تو 15 سالگی نظریه ی فلسفی دارم و باهاش خودکشی رو توجیه میکنم.ولی تو نت نمیتونم بگمش.اخه کی میگه درست و غلط چیه؟؟اینجا جاش نیست اگه میخواین تو قسمت فل3فه یه تاپیک بزنین با هم ببحثیم

smartgirl

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ری
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
کامپیوتر (البته ب جایی نرسیدم متاسفانه ... )
دانشگاه
خوارزمی، امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از prabd.chess :
ای بابا عجب گیری کردیما!!یعنی هر چی دین میگه رو بدون بحث قبول کنیم دیگه؟؟پس جایگاه فکر تو اسلام چی میشه؟؟
بازم میگم برای محمد شدن(به یقین و تکامل رسیدن)ایتدا باید ابراهیم(شکاک و محقق)بود

خوب برو اعتقادتو به خدا قوی کن
بعد برو ببین در باهره اختیار چی گفته
بعدش اینقد مطمئن به خودت درباره ی خودکشی حرف بزن.....

به نقل از prabd.chess :
تو رو قران رو هوا حرف نزنین.بابا جان من الان تو 15 سالگی نظریه ی فلسفی دارم و باهاش خودکشی رو توجیه میکنم.ولی تو نت نمیتونم بگمش.اخه کی میگه درست و غلط چیه؟؟اینجا جاش نیست اگه میخواین تو قسمت فل3فه یه تاپیک بزنین با هم ببحثیم

تو مگه نمیگفتی به خدا زیاد اعتقاد نداری؟؟؟ پس چه طور به قرآن قسم میخوری؟؟؟؟

mahya...

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شهرسازی

به نقل از prabd.chess :
به نظر من خود کشی کردن به غیر از در نظر گرفتن مسائل دینیش بازم اشتباهه.حداقلش ما اینو باور داریم که از آینده خبر نداریم خب ممکنه همه چیز در آینده انقدر خوب بشه که حتی یه لحظه هم به مرگ و خودکشی فکر نکنیم.
شما گفتید اگه به آدم به فلسفه خوکشی برسه خودکشی میکنه.به نظر من اگه یه آدم توی یه موقعیت اجتماعی خوب و دارای یه زندگی خوب(از نظر خودش ممکنه برای افراد مختلف باشه)باشه هیچ وقت به فکر خوکشی نمی افته که بخواد به فلسفه اش برسه یا نرسه.

آلا ح.

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شش تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی

آدم می تونه واسه هر کار بدی که میکنه توجیه فلسفی پیدا کنه!

سیما

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
همدان
دانشگاه
ایشالا که شهید بهشتی :)
رشته دانشگاه
داروسازی

اینو صبح تو یه تاپیک دیگه نوشتم ولی تاپیک کم رونق بود دیده نشئ :D

من یه مدت خیلی از زندگی نا امید شده بودم :-< میخواستم قرص بخورم :-" ولی یه نفر باهام حرفید حرفش خیلی روم تاثیر گذاشت. گفت اگه از زندگی خسته شدی زندگیو از خودت بگیر ولی نه با خودکشی، برو سومالی تو فجیع ترین شرایط کمک کن به بقیه، برو جنوب شهر واسه بچه های مردم شکلک دربیار، یه کاری بکن که وجودت به درد بخوره، دیگه کمترین کاری که از دستت برمیاد برو یکیو پیدا کن بدنتو در اختیارش قرار بده بزار به یه دردی بخوری!! دیدم راس میگه اگه هستم پس تا هستم یه کاری بکنم به درد بخورم به جای خودکشی خودمو زجر بدم!!!! :|

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از mahya... :
به نظر من خود کشی کردن به غیر از در نظر گرفتن مسائل دینیش بازم اشتباهه.حداقلش ما اینو باور داریم که از آینده خبر نداریم خب ممکنه همه چیز در آینده انقدر خوب بشه که حتی یه لحظه هم به مرگ و خودکشی فکر نکنیم.
شما گفتید اگه به آدم به فلسفه خوکشی برسه خودکشی میکنه.به نظر من اگه یه آدم توی یه موقعیت اجتماعی خوب و دارای یه زندگی خوب(از نظر خودش ممکنه برای افراد مختلف باشه)باشه هیچ وقت به فکر خوکشی نمی افته که بخواد به فلسفه اش برسه یا نرسه.

بله این حرف ممکنه.شاید منم اگه مثلا شکست عشقی نمیخوردم به فکرش نمی افتادم.اما خوشحالم که این عشق منو از خواب بیدار کرد
بله شاید اگه این شکست نبود بیدار نمیشدم و این ضعف ما انسان هاست که به خواب غفلت میریم
به نقل از smartgirl :
خوب برو اعتقادتو به خدا قوی کن
بعد برو ببین در باهره اختیار چی گفته
بعدش اینقد مطمئن به خودت درباره ی خودکشی حرف بزن.....

تو مگه نمیگفتی به خدا زیاد اعتقاد نداری؟؟؟ پس چه طور به قرآن قسم میخوری؟؟؟؟
مجبورم به زبون خودتون باهاتون حرف بزنم.قسمم به زبون خودم میشه این:به چنین گفت زرتشت نیچه قسم!
بعدم توی هیچ سوالی نباید مجبور کینیم خودمونو که به یه جواب برسیم
مثلا تو میگی اعتقادمو قوی کنم و خدا رو باور کنم.ولی خب اگه هدف اثبات خدا باشه با دیگه تحقیقت یه طرفه میشه و جواب درست نیست.من راجع به حقیقت تحقیق میکنم

smartgirl

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ری
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
کامپیوتر (البته ب جایی نرسیدم متاسفانه ... )
دانشگاه
خوارزمی، امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از prabd.chess :
مجبورم به زبون خودتون باهاتون حرف بزنم.قسمم به زبون خودم میشه این:به چنین گفت زرتشت نیچه قسم!
بعدم توی هیچ سوالی نباید مجبور کینیم خودمونو که به یه جواب برسیم
مثلا تو میگی اعتقادمو قوی کنم و خدا رو باور کنم.ولی خب اگه هدف اثبات خدا باشه با دیگه تحقیقت یه طرفه میشه و جواب درست نیست.من راجع به حقیقت تحقیق میکنم

من میگم درمورد خدا فکر کن... درباره ی آفرینش ...و .....

نه درباره ی خودکشی خوتو قانع کن.......

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از smartgirl :
من میگم درمورد خدا فکر کن... درباره ی آفرینش ...و .....

نه درباره ی خودکشی خوتو قانع کن.......
این جور نیست که من بخوام خودکشی کنم و دنبال بهانه و توجیه براش باشم
من با فلسفم به خودکشی رسیدم

mahya...

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شهرسازی

به نقل از سیما :
اینو صبح تو یه تاپیک دیگه نوشتم ولی تاپیک کم رونق بود دیده نشئ :D

من یه مدت خیلی از زندگی نا امید شده بودم :-< میخواستم قرص بخورم :-" ولی یه نفر باهام حرفید حرفش خیلی روم تاثیر گذاشت. گفت اگه از زندگی خسته شدی زندگیو از خودت بگیر ولی نه با خودکشی، برو سومالی تو فجیع ترین شرایط کمک کن به بقیه، برو جنوب شهر واسه بچه های مردم شکلک دربیار، یه کاری بکن که وجودت به درد بخوره، دیگه کمترین کاری که از دستت برمیاد برو یکیو پیدا کن بدنتو در اختیارش قرار بده بزار به یه دردی بخوری!! دیدم راس میگه اگه هستم پس تا هستم یه کاری بکنم به درد بخورم به جای خودکشی خودمو زجر بدم!!!! :|
منم موافقم وقتی وجود آدم میتونه مفید باشه چرا خودکشی کنه.ولی نه دیگه هر کاری ممکنه بعضی کارا به ضرر جامعه باشه.

سیما

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
همدان
دانشگاه
ایشالا که شهید بهشتی :)
رشته دانشگاه
داروسازی

میشه فلسفتو کامل اینجا توضیح بدی؟ :)
--
نه اون فور اکسمپل بود :D

mhmmdshirazi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید Helli
شهر
tehran
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
:دی خواب موندم!!
دانشگاه
دانشگاه امیر کبیر
رشته دانشگاه
مهندسی مکاترونیک
تلگرام
اینستاگرام

فلسفه؟؟ یه جوری فلسفه فلسفه میکنن که انگار حتی معنی واژه فلسفه رو هم بلدن.... اصولا فلسفه و حتی سفسطه در مورد مسائلی مطرح میشه که به نوعی عقلایی باشه نه اینکه 100% با هر نوع عقلی در تناقض باشه... حالا یکم بیربته ولی تعریف واژه فلسفه رو هم میزارم

[ ف َ س َ ف َ / ف ِ ] (معرب ، اِ) اصل کلمه یونانی و مرکب از دو جزء است : فیلوسس ۞ به معنی دوست و دوستدار و سوفیا ۞ به معنی حکمت . علم به حقایق موجودات به اندازه ٔ توانایی بشر. حکما بطور کلی فلسفه را بر دو قسم تقسیم کرده اند: فلسفه ٔ عملی یا حکمت عملی و فلسفه ٔ اکتسابی نظری یا حکمت نظری . حکمت عملی شامل تهذیب اخلاق ، تدبیر منزل و سیاست مدنیه است . حکمت نظری شامل سه قسم ذیل است : الف ) فلسفه ٔ ادنی که بحث از اموری میکند که مادی محض اند، علم طبیعی ، طبیعیات . ب ) فلسفه ٔ اولی که بحث از اموری میکند که نه در ذهن و نه در خارج احتیاج به ماده ندارند. و منظور از آن معرفت امور کلی احوال موجودات مانند وحدت و کثرت و وجوب وامکان و حدوث و قِدَم و مانند آنهاست و یا الهیات به معنی اخص . ج ) فلسفه ٔ اوسط که بحث از اموری میکند که در وجود خارجی به ماده احتیاج دارند. ریاضیات . (ازفرهنگ فارسی معین ). لفظی است یونانی ، معنی آن خویشتن را به حضرت واجب الوجود مانند ساختن است ، و فلسفه ٔ اولی عبارت از علم الهی است . (از کشاف اصطلاحات الفنون ). تشبه به اله آن طاقت بشری را نیازمند است که آدمی را قادر به تحصیل سعادت ابدی سازد چنانکه فرمود صادق - صلی اﷲ علیه و سلم - در سخن خود: خوی گیرید به اخلاق خداوند یعنی چون او شوید در احاطت بر دانستنی هاو تجرد از جسمانیات .

خوب الان 1 نتیجه میگیریم از هر واژه ای هر جایی نمیشه استفاده کرد مثل استفاده از لفظ فلسفه بجای خریت خوب حالا میرسیم به بحث اینکه به خریت لازمه رسیده باشه خوب حالا میام با یه سری دلیل خیلی بدیهیه عقلی ثابت میکنم خریته حوصله خوندن پست های قبلیرم نداره هر کی با حرفام مشکل داره بیاد ردش کنه هر چند تکراری....

1. این جهان کلی پدیده و کوفت و اینا داره و خدایی هست و دینی و آخرتی و کلی از این چیزا که قبول هر کدوم = با خریت دونستن خود کشی من کاری به این قسمت ندارم چون بحثش خیلی طولانیه میخوام حرفیو بزنم که حتی یک خر (کسی که اونارو قبول نداره چون صبح تا شب جلو چشش داره همه چیو میبینه)

2. تو یه آدمی یه چیزی داری به اسم زندگی یه چیزی داری به اسم منیت یه چیزی داری به اسم شخصیت خوب که اینا اسم تورو کرده آدم و باعث شده به عنوان یه آدم بت نگاه کنن حالا میگه به نوعی خریت خاص رسیدی که باعث شده به این نتیجه برسی که خودکشی خوبه اون خریت خاص هم اینه که میگی مهم نیست زنده بودن ولی من میگم مهمه چون این کوفتاییه که گفتم داری...

حال ندارم بیشتر بنویسم هرکی مشکلی داره بگه....... فقط حواسش باشه جلو کی داره چی میگه....

mahya...

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شهرسازی

به نقل از prabd.chess :
این جور نیست که من بخوام خودکشی کنم و دنبال بهانه و توجیه براش باشم
من با فلسفم به خودکشی رسیدم
به فلسفه ای که با هاش به خودکشی رسیدید مطمئنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا