1. این جهان کلی پدیده و کوفت و اینا داره و خدایی هست و دینی و آخرتی و کلی از این چیزا که قبول هر کدوم = با خریت دونستن خود کشی من کاری به این قسمت ندارم چون بحثش خیلی طولانیه میخوام حرفیو بزنم که حتی یک خر (کسی که اونارو قبول نداره چون صبح تا شب جلو چشش داره همه چیو میبینه)
2. تو یه آدمی یه چیزی داری به اسم زندگی یه چیزی داری به اسم منیت یه چیزی داری به اسم شخصیت خوب که اینا اسم تورو کرده آدم و باعث شده به عنوان یه آدم بت نگاه کنن حالا میگه به نوعی خریت خاص رسیدی که باعث شده به این نتیجه برسی که خودکشی خوبه اون خریت خاص هم اینه که
میگی مهم نیست زنده بودن ولی من میگم مهمه چون این کوفتاییه که گفتم داری...
حال ندارم بیشتر بنویسم هرکی مشکلی داره بگه.......
فقط حواسش باشه جلو کی داره چی میگه....
جلو کی داره چی میگه؟

شما اول برو طرز صحبت کردنتو درست کن بعدش بیا بحث کن
مثه اینه بگم شما به یه خریتی رسیدی که میگی مهمه زنده بودن!خب واسه تو مهمه،آفرین!
منی که لذتی نمی برم واسه چی باید زنده باشم؟روحیاتمم تو این فازا نیست که بگم خدمت می کنمو فلان.من واسه خودم زندگی می کنم.
من یعنی منه نوعی البته
بنده صب تا شب هیچ نشانه ای از خدا و دین نمی بینم و حس نمی کنم.ردش نمی کنم ولی از زندگی کنار می ذارمش چون فعلا نیازی حس نمی کنم.درواقع هیچ وقت نیازی حس نکردم.ینی چی این حرف؟! خب خیلی مشخصه این مسئله
چه کار "خوب"،چه کار "بد".آدم اگه واسه هرکاری فلسفه داشته باشه دیگه تعریف خوب و بد براش عوض میشه طبیعتا.پس ممکنه من کاری کنم که از نظر خودم اوکی و از نظر شما بد باشه ولی این دلیل بر بد بودن کار من نیست!
خیلی سادس!چون از مفید بودن لذت نمی بره ... دوست عزیز

مطمئن باش آدمی که به خودکشی می رسه خیلی در مورد خدا و آفرینش و ... فکر کرده
ما طبق باورهایی که درونمون شکل گرفته هرموقع بخوایم در مورد زندگی فکر کنیم اول از همه به خدا و ... فکر می کنیم"صحیح" یعنی چی؟!
در آخر بنده در حال حاضر تمایلی به خودکشی ندارم چون یکسری وابستگی ها دارم و یکم امید
ولی این الان فقط یک بحثه
متاسفانه 80 درصد آدم ها فکر نمی کنن.فقط یکسری ارزش ها در اون ها شکل گرفته از بچگی.هیچ وقت فکر نمی کنن که چرا همچین ارزش هایی هست؟هیچ وقت حاضر نیستند نظرات مخالف رو بشنون و براش ارزش قائل شن.انقدر سطحی نباشن
متاسفانه خیلی ها جزو مردم عام هستند این جا.سعی کنید
فرهیخته باشید ...
ویرایش:بنده خودم رو فرهیخته نمی دونم ولی دارم میرم دنباله این مسئله ولی حداقلش راجع به خیلی مسائل فکر کردم .
با آرزوی موفقیت برای همتون
من دیگه خسته شدم از زدن حرفای تکراری و شنیدن حرفای تکراری
:)