اينم يه عكس:به نقل از fatameh :دوستان میتونید عکسی از پل هاتون یا از مسابقه ای که درش شرکت کردین رو بزارید؟؟؟؟؟؟؟؟

از عکسی که گذاشتی ممنون کار خودتونه دیگه؟؟؟به نقل از Rubiker :

پل خودتونه؟؟؟؟ولی فک نکنم زیاد تحمل کرده باشه....چون اخرین نفر از پسرا اقای سمیعیان بود....شاید پله مقام نیوورده..؟؟!!به نقل از Rubiker :

من اصن امسال شركت نكردم چون روز قبل مسابقه پلمون در اثر برخورد با يك عدد پرتقال از وسط دونيم شد !!به نقل از ღ¸.•MoOnShInE•.¸ღ :پل خودتونه؟؟؟؟ولی فک نکنم زیاد تحمل کرده باشه....چون اخرین نفر از پسرا اقای سمیعیان بود....شاید پله مقام نیوورده..؟؟!!
سطل کاملا روی زمین نبود. یعنی به طور غیر مستقیم روی زمین بود. ماکارونی های شکسته که رو زمین ریخته بود بین زمین و سطل قرار داشت به خاطر همین خیلی از گروه ها به این مسئله اعتراض کردن.به نقل از Rubiker :علت اينكه دوبار بارگذاري كرد ميدوني چي بود؟ علتش اين بود كه سطل اونقد پر شد كه به كف زمين چسبيد !!!
طرحمون خوب بود پل های آزمایشی مون 18 ، 25 و 29 کیلو تحمل کرده بود. (تو پژوهش سرا) ولی تو مسابقه بد بارگذاری کردیم و پل خیلی خیلی زود شکست. با توجه با وزن کمی که پلمون داشت اگه بالای 30 کیلو میزدیم که انتظار همین رو هم داشتیم احتمال زیاد جزو 3 نفر اول بودیم. اما خوب مثله اینکه قسمت نبود!!!به نقل از Rubiker :من اصن امسال شركت نكردم چون روز قبل مسابقه پلمون در اثر برخورد با يك عدد پرتقال از وسط دونيم شد !!
اين پل مال HIM خودمونه ... كه مقام هم نيورد چون كه از لحاظ اسكلت بندي خيلي مشكل داشت .

میشه بگید نفر اول تو مسابقه ی شهرتون کی شد؟؟؟؟؟؟به نقل از HIM :سطل کاملا روی زمین نبود. یعنی به طور غیر مستقیم روی زمین بود. ماکارونی های شکسته که رو زمین ریخته بود بین زمین و سطل قرار داشت به خاطر همین خیلی از گروه ها به این مسئله اعتراض کردن.طرحمون خوب بود پل های آزمایشی مون 18 ، 25 و 29 کیلو تحمل کرده بود. (تو پژوهش سرا) ولی تو مسابقه بد بارگذاری کردیم و پل خیلی خیلی زود شکست. با توجه با وزن کمی که پلمون داشت اگه بالای 30 کیلو میزدیم که انتظار همین رو هم داشتیم احتمال زیاد جزو 3 نفر اول بودیم. اما خوب مثله اینکه قسمت نبود!!!
گروه آقایان فکری و روح آبادیبه نقل از fatameh :میشه بگید نفر اول تو مسابقه ی شهرتون کی شد؟؟؟؟؟؟
ببخشید شما کجا بودی که دیدی؟به نقل از -elham- :من خودم دیدم صد در صد روی زمین بود اگر هم نبود بالاخره فاصلش یک میلیمتر بود که باز هم اشتباست که بینشو ماکارونی پر کرده باشه X-(

اگه ميگي سطل كامل رو زمين نبوده پس به اين علت شن ريزي متوقف شد كه شطل كامل پر شدبه نقل از HIM :سطل کاملا روی زمین نبود. یعنی به طور غیر مستقیم روی زمین بود. ماکارونی های شکسته که رو زمین ریخته بود بین زمین و سطل قرار داشت به خاطر همین خیلی از گروه ها به این مسئله اعتراض کردن.
بله من هم كامل ديدم سطل روي زمين قرار گرفت . حتي خود آقاي خواجويي(از اعضاي اين گروه)بعد از اينكه ديد همچين اتفاقي افتاده گفت : من امدم اينجا كه پلم بشكنه !!به نقل از -elham- :من خودم دیدم صد در صد روی زمین بود اگر هم نبود بالاخره فاصلش یک میلیمتر بود که باز هم اشتباست که بینشو ماکارونی پر کرده باشه X-(