میکائیل
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی / هنرستان
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- ادبیات نمایشی
پاسخ : اورشلیم متعلق به کیست ؟
من نگفتم که حزب الله و فلسطینی ها حق دفاع از خودشون رو ندارن. ولی شما یه جور وانمود کردی که انگار مسلمون ها خیلی مظلومن و فقط مورد حمله قرار میگیرن و تا حالا یه مورچه رو هم نکشتن.
زمین هایی که یهودی ها خریدن اون قدر ها هم که فکر می کنی کم نیست و شامل چندین شهرک میشه که سر جمع حداقل از یه شهر بزرگ تره. البته از اون جای که یهودی ها خیلی آدم های مرموزی هستن نمیشه به طور کاملا دقیق این منطقه ها رو مشخص کرد. من هم گفتم که فلسطینی ها زمین هایی رو هم که فروختن جزو سرزمین خودشون میدونن و حاضر نیستن که قبول کنن یه زمانی به هر دلیلی فریب خوردن و بخشی از زمین هاشون رو فروختن.
اولا هر چیزی که شما نشنیده باشی دروغ نیست. یه مدت بود که آتیش زدن کلیسا مد شده بود حتی بین خود مسیحی ها. به غیر از اخوان المسلمین که مسئولیت بمب گذاری کلیسای مذکور در شب کریسمس رو به عهده گرفته بود چند مورد دیگه هم ثبت شده بود که بیشترشون توی کشور های حوزه ی اسکاندیناوی به خصوص نروژ بود. قابل توجه شما که اخبار زیاد گوش میدی ، هیچ کدوم از این موارد آتش سوزی و بمب گذاری نه تو شبکه های خبری مسیحی ها و نه تو شبکه های خبری مسلمان ها اعلام نشد.به نقل از NADIMATRIX :حرف اولت : دروغه و من که اینهمه شبکه های خارجی رو گوش میگیرم برای اولین باره که همچین چیزی میشنوم !!!
اصلا کی تو لندن و کلیساش بمب گذاری شد ما نفهمیدیم ؟
ببخشید تو جنگ 33 روزه حزب الله به اسراییل حمله کرد یا اسراییل به لبنان ؟!!!
همچنین جنگ 22 روزه غزه که اسراییل تا میتونست رو سر فلسطینی ها بمب و موشک ریخت و اونا هم برای دفاع از خودشون به سمت اسراییل موشک میزدن . یعنی میگی از خودشون هم دفاع نکنن ؟
در مورد حرف دومت:
پس رو چه حسابی میگی که مسلمونا باید زیر بار حرف یهودی ها که میگن زمین ها رو از مسلمونا خریدن برن و دیگه دشمنی با اسراییل نداشته باشن وقتی اسرایلل این زمین ها رو با جنگ به دست اورده ؟
اینم حرفت :
من نگفتم که حزب الله و فلسطینی ها حق دفاع از خودشون رو ندارن. ولی شما یه جور وانمود کردی که انگار مسلمون ها خیلی مظلومن و فقط مورد حمله قرار میگیرن و تا حالا یه مورچه رو هم نکشتن.
زمین هایی که یهودی ها خریدن اون قدر ها هم که فکر می کنی کم نیست و شامل چندین شهرک میشه که سر جمع حداقل از یه شهر بزرگ تره. البته از اون جای که یهودی ها خیلی آدم های مرموزی هستن نمیشه به طور کاملا دقیق این منطقه ها رو مشخص کرد. من هم گفتم که فلسطینی ها زمین هایی رو هم که فروختن جزو سرزمین خودشون میدونن و حاضر نیستن که قبول کنن یه زمانی به هر دلیلی فریب خوردن و بخشی از زمین هاشون رو فروختن.