Node کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران 2009/12/27 #81 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ هر بازی که خشن باشه: Call of Duty Devil may cry Assassin's creed
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ هر بازی که خشن باشه: Call of Duty Devil may cry Assassin's creed
ßehianoa کاربر نیمهحرفهای ارسالها 211 امتیاز 16 2009/12/31 #82 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ Action : Batman Arkham Asylum FPS : Call of Duty: Modern Warfare 1 and 2 RPG : Dragon Age: Origins MMORPG : World of Warcraft: Wrath of the Lich King Simulation : The Sims 3 Strategy : Command & Conquer 4 Racing : NFS : Most Wanted
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ Action : Batman Arkham Asylum FPS : Call of Duty: Modern Warfare 1 and 2 RPG : Dragon Age: Origins MMORPG : World of Warcraft: Wrath of the Lich King Simulation : The Sims 3 Strategy : Command & Conquer 4 Racing : NFS : Most Wanted
saye کاربر حرفهای ارسالها 305 امتیاز 105 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 تهران شهر تهران دانشگاه تهران رشته دانشگاه مکانیک 2009/12/31 #83 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ war craft general harry potter هرچی دستم بیاد:-)
fifigol کاربر نیمهفعال ارسالها 16 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 تهران شهر تهران 2010/1/1 #84 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ هری پاتر رو منم دوس دارم!!!
hshkhkh کاربر حرفهای ارسالها 347 امتیاز 33 نام مرکز سمپاد علامه حلی تهران شهر تهران مدال المپیاد المپیاد کامپیوتر - نقره ۸۸ - طلا ۸۹ 2010/1/1 #85 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ gears of war 2 البته xbox
black fire کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,440 امتیاز 1,238 نام مرکز سمپاد شهید مدنی شهر رشت-تبریز 2010/1/1 #86 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ بازی های زیادی دوست دارم که اکثرشون انحصاری Ps ان یا بودند.
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ بازی های زیادی دوست دارم که اکثرشون انحصاری Ps ان یا بودند.
M.1373% کاربر فوقفعال ارسالها 155 امتیاز 7 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد 2010/1/1 #87 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ من از dead space خوشم مياد .. . به من بازي باحال معرفي كنيد ... ؟؟؟؟؟ به شدت نيازمندم
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ من از dead space خوشم مياد .. . به من بازي باحال معرفي كنيد ... ؟؟؟؟؟ به شدت نيازمندم
black fire کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,440 امتیاز 1,238 نام مرکز سمپاد شهید مدنی شهر رشت-تبریز 2010/1/1 #88 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ چشم! چه پلتفرمی؟(ps3,pc,xbox) و در چه سبکی؟
negar73 کاربر حرفهای ارسالها 397 امتیاز 506 نام مرکز سمپاد فرزانگان3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه پزشکی (تخصص :قانونی) 2010/1/1 #89 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ من زیاد بازی نمی کنم ولی sims رو دوست دارم...........
M.1373% کاربر فوقفعال ارسالها 155 امتیاز 7 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد 2010/1/1 #90 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ دوست دارم هيجاني باشه ماجرايي باشه گرافيكش بالا باشه فضاي بازي جالب باشه اووووم ... ديگه ... همينا دست شما مر30
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ دوست دارم هيجاني باشه ماجرايي باشه گرافيكش بالا باشه فضاي بازي جالب باشه اووووم ... ديگه ... همينا دست شما مر30