سلام
دهمین نمایشگاه دستاورد های دانشآموزی مدرسه راهنمایی فرزانگان 1 تهران ، 15 و 16 اردیبهشت 90 از ساعت 8 تا 15 برگزار میشه.
امسال متاسفانه دبیرستانی ها کارگاهشون رو صاف انداختن وسط اردیبهشت و نمایشگاه ما با کارگاه همزمان شده.
ولی به هرحال خوبه که بیاین یه سر بزنین
+ بقیه خبر ها رو (به محض تصویب شدن!) توی همین تاپیک میذارم .
++ میدونم که ایـن تاپیک وجود داره. میخواستم کسی که تاپیک رو باز میکنه، اولین پست رو راجع به آفتاب امسال ببینه. چند روز دیگه ترکیب بشه بهتره به نظرم
امسال همه چي افتضاح بود..
واقعا متاسفم كه حاصل اون همه تلاش شد اين!
بعدم كه با مديريت و كادر پژوهش دعوامون شد و دفاعشون چي بود؟!
اينكه كادر قبلي رزومه رو برده!!!!!!!!!!!!
اخه مگه ميشه عزيز من؟! رزومه متعلق به مدرسس!!
سردر خيلي ضعيف بود تداركات واقعا زحمت لازم رو نكشيده بود!!
البته اصلا تقصير بچه ها نبود!
اميدوارم اين وضع تا سال بعد پايان پيدا كنه..
چرا یه ذره منطق ندارین شماها ؟
سردر خیلی ضعیف بود ینی چی آخه ؟
فک کردی به همه چیزش ؟ به این که کیا تو پژوهشن ؟ به این که اجرای همین سردر که به نظر شما ضعیفه چقد پدر درورد ؟!
تدارکات باید چی کار میکرد ؟
جدا باید چی کار میکرد ؟
سردر امسال خیلی واضح تر از پارسال بود ! کسی پارسال نمیفهمید سردر آفتاب پارسال "آفتاب" ــه ...
انقد زود قضاوت نکنین خواهشا ...
يه جوري حرف ميزنين انگار ما هيچوقت سوم نبوديم هيچ وقتم معلم نداشتيم!!
بابا من نميگم تقصير شماست اما واقعا اون سردر اصلا جالب نبود.. گل و پروانه و ...
اينا فقط نظر من نيست.. نظر خيلياست!!
بازم تلاشتون رو نديده نميگيره كسي اما..
به نظر منم حق با ستاره ست ما خیلی رو اونا کار کردیم حتی بچه ها هم با هم اختلاف پیدا کرده بودند جونموندر اومد ولی کار خلیل هم بد نشد به جز افتتاحیش که انجمن موسیقی که چه عرض کنم گروه سرودمون بلد نبود هماهنگی کنه و به بچه ها نگفته شعرو تغییر دادن اونم خونه ی ما که بچه ها روش حساسیت دارن(البته بیشترشون) X-(
ببینید،اول یه چیزیو بگم،دعوا که نمیخوایم بکنیم.
اولین چیزی که به نظرم زد تو ذوق ما اون پوستری بود که داده بودین.من کاری به این ندارم که مسئول پژوهشتون میگفت پوستر پارسال پوستر نبوده(که اینم فبول ندارم چون باید همه جا به مخاطب توجه کرد.)اما قبول کنید که هر آدم غیر متخصصی هم اینو میفهمه که پوستر پارسال با پوستر امسال اصلا قابل مقایسه نبود.خودتون(حداقل دوما و سوما)شاهد بودین که چه زحمتی واسش کشیدیم.اما اون عکسیو که واسه پوسترتون گرفتین بدین و من شرط میبندم حداقل 10 نفر تو پایمون وجود داره که در حداکثر یک ساعت بهتر از اون پوسترو درست می کنه!
خب حالا در نظر بگیرید ما با این ذهنیت وارد مدرسه شدیم و اون سردریو که جلوی اجرایی گذاشته بودین دیدیم!شما بودین چه احساسی پیدا می کردین؟!
البته اینم بگم که اون یکی سردرتون و اونی که روی زمین بسکت کشیده بودین خوب بود.
دیگه اینکه پروژه ها رم ندیدم اما پوستر یکیشون این بود:تبدیل عکس رنگی به سیاه سفید!آخه خدایی شما خودتون بگین چنتا کلیک کنین کلا تو فتوشاپ همچین اتفاقی میفته؟!
و در مورد گروه موسیقیتون!همون طور که همتون میدونین این سرودا خونده میشه "با حلقه"!یعنی بدون حلقه معنی پیدا نمیکنه!!بعد وقتی مسئول گروه موسیقیتون میاد به ما میگه بشینین و حلقه نزنین شما جای ما باشین واقعا شما چه احساسی پیدا می کنین؟!
در ضمن فکر میکنم دیگه اونقدر بزرگ شده باشین که فرق بین دبستان و راهنمایی و بفهمین و واسه دو تا نت اشتباه زدن زار زار گریه نکنین!