پاسخ : تاپیک جامع iDevice دارها
اکانت گیم سنتر من : ggizmoo هستش بچه ها خواستن اد کنن!
حل شد مشکل!
اکانت گیم سنتر من : ggizmoo هستش بچه ها خواستن اد کنن!
حل شد مشکل!
iPhone 4 ی؟به نقل از Pashee :من چند تا مشکل دارم!
اول اینکه گوشیمو هنوز jail brake نکردم :-s
دوم این که apple ID هنوز نساختم یکی از دوستام بدون credit card ساخته بود اما من هر کاری کردم نتونستم
بعدش یه سوال دیگه چه جوری میشه زنگ گوشی رو از آهنگ های خودت بذاری؟
خوب اینکه گوشیتو جیلبریک نکردی مشکل ما نیسو باید خودت جیلبریک کنی + اینکه گوشیت باید آنلاک فکتوری باشهبه نقل از Pashee :من چند تا مشکل دارم!
اول اینکه گوشیمو هنوز jail brake نکردم :-s
دوم این که apple ID هنوز نساختم یکی از دوستام بدون credit card ساخته بود اما من هر کاری کردم نتونستم
بعدش یه سوال دیگه چه جوری میشه زنگ گوشی رو از آهنگ های خودت بذاری؟
خوب شما باید چند تا چیز رو چک کنیبه نقل از ـــــتاره :منم یک عدد مشکل فنی دارم! حتی با vpn هم نمیتونم از یوتیوب و سایتای قیلطر شده استفاده کنم
میل ـم هم قاتی کرده ! هرچقدرم رفرشش کنم نشون نمیده نخونده ها رو !
(من جیلبریک نکردم، نمیکنم، نخواهم کرد )
آیپاد تاچ دارم، 4.1.1
مرسی، encryption level ـَم روی auto بود .به نقل از αℓιιιяєzαα :خوب شما باید چند تا چیز رو چک کنی
Encryption Level باید روی None باشه
Send All Traffic ت باید on باشه
Proxy هم off باشه
بعدشم شما از opera mini استفاده کنی نیازی به هیچ چیز نیست
اپرا مینی رو هم میتونی از توی installous دانلود کنی ولی چون فقط برنامه free هست میتونید بدون جیلبریک استفاده کنین ولی اگه برنامه کرک شده بود باید حتما جیلبریک میکردینبه نقل از ـــــتاره :مرسی، encryption level ـَم روی auto بود .
اپرا مینی ندارم !
به نقل از αℓιιιяєzαα :اپرا مینی رو هم میتونی از توی installous دانلود کنی ولی چون فقط برنامه free هست میتونید بدون جیلبریک استفاده کنین ولی اگه برنامه کرک شده بود باید حتما جیلبریک میکردین
مهندس!(من جیلبریک نکردم، نمیکنم، نخواهم کرد )
خب Encryption level روی none باشه کانکشنت تا سرور زیاد امن نیست ! بهتره از جایی سرویس بگیری که Encryption-o روی سرور هاش ساپورت کنه.به نقل از ـــــتاره :مرسی، encryption level ـَم روی auto بود .
اپرا مینی ندارم !
کلن سافاری جز عکس و PDF چیزی نمی تونه دانلود کنه. تمامی نرم افزار های باید از طریق App Store نصب بشه !به نقل از یـاشــــــــار :مهندس!
بدون ِ JB که نمیشه installous داشت!
نمیشه برن توی سایت ِ خود ِ اپرا دانلود کنن مثه گوشی؟
ببخشید قصد تبلیغ ندارم ولی چون یکم که نه آموزشش خیلی زیاده و یک سری چیز می داره که نمیشه گفت برید توی لینک زیربه نقل از farnazZ :برای restore کردن باید چی کار کنم ؟؟؟
اگه قصد ریستور به ورژن های پایین تر و دارید، باید SHSH رو سیو کنید که خب کار ساده ای نیست !به نقل از farnazZ :برای restore کردن باید چی کار کنم ؟؟؟